Alıntı:
Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı
Merhabaaa bende kaygı bozukluğu var zaten insanların yanındayken öyle oluyor ama insanların yanına gidene kadar kalp atışlarımı duyuyor göğsümdeki yanmayı nefes alış verişimin hızını normale indirmeye çalışıyorum ve kendimi gözlemledim her sokağa adım attığımda panik atağın fiziksel etkilerini kendimde yüksek derecede buluyorum |
geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum..
bir süre, başkalarının düşünceleri, ego ve suçluluk dinleyebilirsiniz... içeriğinde, kaygıyla / endişeyle ilgili cümleler vardı sanırım...
sn. ibrahim saraçoğlunun, panik atak kürü aşağıdaki gibi.. kendimde uyguladım.. faydalarını gördüm... sizde internetten detaylı araştırmasını yapabilir veya kitabını alabilirsiniz.. kitabı biraz pahalı... sanırım... 30 - 35 tl. gibi....
Sabah İçin: Gerekli Malzemeler: 5-6 yaprak taze ıspanak, 10-12 maydonoz saplarıyla birlikte, 3 bardak kaynamış su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve maydonozları suyun için atın. 3 dakika kaynatın. Suyunu için.
Akşam İçin: Gerekli Malzemeler: 5-6 Yaprak ıspanak, 8-10 yaprak ter saplarıyla olacak. 2.5 bardak su
Yapılışı ve Kullanım Şekli: Ispanakları ve tereleri kaynayan suyun içine atın.3 dakika kaynattıktan sonra suyunu için.
rahatlamak içinde arasıra, papatya çayı / melisa çayı içebilirsiniz...
sevgiler..... / saygılar...