Cevap: Değişim Günlüğüm :) hey gidi günler bende bu foruma kaydolup günlük açtığımda senin gibiydim hayatımın berbat olduğunu düşünür herşeyi kafaya takardım insanların gözlerine bakamazdım ezik büzük bi tip tiptim ama şimdi çok değiştim bu foruma kaydolduğumda sen şimdiki halin gibi olacaksın deseler şimdi yaptığım şeyleri tecrübe edip yapacaksın deseler inanmazdım.Benden sana tavsiye sakın yarı yolda bırakma ve değişeceğine inan herşeyi kafaya takma çok düşünme unutma bu sorunları yaşayan sadece sen değilsin ve kafaya takıp hayıflanarak birşey değiştiremezsin şikayet etmek yerine çözüm ara çabala ve değişimin tadına var hadi ben sana inanıyorum ben yapabildiysem sende yapabilirsin bak gazıda verdim değişim yazılarını bekliyorum herhangi bir sorunun olduğunda sorabilirsin gördükçe yardım etmeye çalışırım.
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. |