Forumu incelerken karşılaştığım hatta foruma üye olmamı sağlayan bölüm baktım ki herkesin günlükleri var benimde bir tane olsun dedim.
Kendimden kısaca bahsetmek istiyorum 18 yaşındayım ve Lise son sınıf öğrencisiyim.2015 YGS/LYS hazırlanıyorum.
Küçüklüğümden beridir okumayı ve birşey araştırmayı çok sevmişimdir.Yaşıtlarım sokaklarda gezip eğlenirken ben evde kitap okurum veyahut bilgisayar başında geçiririm vaktimin büyük çoğunluğunu sürekli evde durmak zorunlu birşey olmadıkça evden çıkmazdım.Zamanla evden hiç çıkmak istemediğimi farkettim ailemle beraber bir kafe yada AVM ye gidince ordan sıkılıyorum daralıyorum.Sokakta yürürken veya biriyle konuşurken okulda mesela öğretmenimle konuşurken gözlerine bakamıyorum biriyle göz göze gelince hemen gözlerimi kaçırıyorum yolda yürür iken bir karşı cinsten-yani bayan- görsem hemen heyecan basıyor sanki bana birşey yapacakmış gibi.Orta okula gider iken bir kıza aşık olmuştum çoçukluk aşkı işte ama o kıza aşık olduğumu 2 sene boyunca söyleyemedim en sonunda kız okul değiştirdi ve gitti ben öylecek kaldım.
Genel olarak asosyallik,karşımdaki kişiye kendimi ifade edememek veya ederken güçlük çekmek, sessizlik,her şeyi(gerekli-gereksiz) kafaya takıp üzülüyorum,kendine güvensizlik sorunları ile mücadele eden bir bireyim.Ve eminim ki bu sorunlarımı yeneceğim.
Şuan Atakan beyin önerdiği suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım.4 gündür dinliyorum her boş ve fırsat bulduğum zamanımda dinlemekteyim.Şuan bir faydasını göremedim gibi ama sanki içimde bir değişim hissediyorum.
Günlüğe her geçen gün değişim ve gelişmelerimi yazacağım sağlıcakla kalın.
Sevgilerimle