Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2014, 11:57 PM   #3 (permalink)
derbederinderdi

Tesekkür: 5
2 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derbederinderdi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nasıl dinlemelisiniz...

daha önceden çekirdek inanç yaptırmıştım, işte dinle ara ver filan biraz koptum.

ama çok şükür en sonunda az da dinlesem devamlı dinlemeye gayret ettim. Şuan 2. 10 günü bitirdim yani toplamda 20 gün dinledim sayılır (ego ve suçluluktan ayrı, onları başlangıçta 2 hafta dinlemek lazım).

Gözle görülür değilde , hissediyorsun, şahsen ben hissediyorum, tamamen düzeldim denemez ama iyleşme var gibi.Mesela eskiden ders çalışacaksam aman boş ver sonra çalışırsın diyorsam şimdi ne çalışsam kardır gözüyle bakıyorum. Tabi arada eski fikirlere/iç seslere kapıldığımda oluyor , ama dediğim gibi uzun bir süreç elbet bir anda değişmek mümkün değil , sabretmek gerek bence. En önemlisi eskisi gibi kolay kolay mutsuz olmuyorum, olsam bile etkisi kısa sürüyor , gerçekten değişik bir duygu :D

Aslında ilk bakışta telkin dinleyip değişmek kulağa kolay bir iş gibi gelir , ama gerçekte öyle değil. İşin asıl kısmı dinlemekte bence , yılmadan pes etmeden dinlemek, öyle 10 gün dinleyip bırakmakla çok bir şey olmaz.

Ayrıca şu var , bende dikkat ediyorum, çoğu üye belli bir süre sonra foruma yazmayı bırakıyor. Bence bu onların başarıya ulaşmadığını göstermez. Hani başarısız olsalar gelip buraya işe yaramadı diye yazarlar, elbet o şekilde yazanlarda var ama bakıyorum oran çok düşük. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama ek bilgi not olsun
derbederinderdi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla