Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2007, 01:32 AM   #16 (permalink)
artemisiax
Teğmen

Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
artemisiax is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Huzur Arıyordum!!

Alıntı:
venüs Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar, çok teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için... Siteyi hatim ettim neredeyse... Okumadığım konu, mesaj kalmamıştır :) günlükleri de okudum, okuyorum... Yaşanan deneyimleri, olumlu gelişmeleri okudukça daha da hevesleniyorum... İnancım daha da artıyor.. Gelişmelerden haberdar edicem sizleri ... Bu arada sitedeki en ağır vaka benim sanırım ... dusun
Sevgiler ...
merhaba sevgili venüs,
sitemize hoşgeldin herkese faydalı olduğu gibi sana da çok faydası olucağını düşünüyorum bu sitenin.bu arada emin ol bu sitedeki en ağır vaka sen değilsin. ben senin yaşadıklarından çok ama çok daha ağır olaylar yaşadım,bunları burda anlatmak istemediğim içinde yazmadım.zaten bunları en yakınımla bile payşamayan bir insanım.sadece şunu söyliyim altı senedir depresyon tedavisi görüyorum.yaşadığım olaylar o kadar derin ve başedilmezki bir türlü kurtulamıyorum bu depresyondan.o yüzden için rahat olsun ben senden daha kötü durumdayım.
sevgiyle kal...
artemisiax isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla