Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Huzur Arıyordum!!

Forum ve Tanışalım Huzur Arıyordum!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: tresor Nickli Üyeden Alıntı tek kelımeyle harıka yazmıssınız , siz nerelerdeydınız yahu, daha sık yazın bundan sonra olur mu ? selamlar sevgıler sıze.. tresor vallahi dogru elimden gelmez ama iyi okurum...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Huzur Arıyordum!!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2007, 12:06 AM   #11 (permalink)
Teğmen

gulenyuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
38 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulenyuzum is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Huzur Arıyordum!!

Alıntı:
tresor Nickli Üyeden Alıntı

tek kelımeyle harıka yazmıssınız , siz nerelerdeydınız yahu, daha sık yazın bundan sonra olur mu ? selamlar sevgıler sıze.. tresor
vallahi dogru elimden gelmez ama iyi okurum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gulenyuzum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2007, 12:59 AM   #12 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Deria is an unknown quantity at this point

hoşgeldin Venüs.
işte sen ne istediğne karra verdin ve doğa seni buna yönlendirdi.
önce ne yapmak istediğien karra ver. ona inan ve gerçekten iste.
daha sonra hayalinde sonuçtaki coşkuyu heyecanı canlandır.
senin isteğin doğa için bi emirmiş.
bi şekilde o isteğin seni bulacak.
Alt 17-06-2007, 03:34 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen

Umutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajinıza toplam 129 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Umutlu is an unknown quantity at this point

Yazdıklarını az önce okudum ve bu müzik çalmaya başladı birden içimde sende duy istedim."Değişim" isteğin öyle doruktaki bilincinden yazıya dökülmüş adeta.Hepimiz gündelik hayat içinde kimlere ikinci fırsatları vermiyoruzki bazen hiç hak etmedikleri halde;peki kendimiz hiç mi hak etmiyoruz yeni bi fırsatı?Herşeyin gözümüzde bittiği yerde ,içimizde saklı duran o umud'a bir fırsat versek bak nasılda değişecek gördüğümüz manzara!Bence buna değer,hayatının iplerini yeniden ele almaya değer...Hala bi umudun varken yüreğinin kuytularında gün ışığına hasret...Sezen'in dediği gibi "daha bitmedi bu hikaye yarım..."Sevgilerimle...

[youtube=425,350]1IvRO_ek1Bk[/youtube]
Alt 17-06-2007, 01:39 PM   #14 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Sevgili asisler ne kadar muhteşem ifade etmişsin sanırım Venus arkadaşımız için çok yardımcı olmuştur. Satış konusunda çok haklısın bende aynı sektördeyim ve bu farkı 10 gün önce anladım. Şimdi her müşteri ziyaretimde ya da sabahları kalkarken çok daha olumlu düşüncelerle ziyaretlerimi yapabiliyorum.
Alt 18-06-2007, 01:26 AM   #15 (permalink)
Teğmen

29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point

Merhaba arkadaşlar...
Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim.. İyi ki varsınız.. iyi ki bu siteyi bulmuşum.. Allah hepinizden razı olsun... Her birinizin mesajını "dikkatle" okuyorum....

Sevgili asisler.. Söylediklerinizde çok haklısınız... Önemli olan yaşadığımız iyi ya da kötü her neyse.. almamız gereken dersi alıp yaşananları geride bırakmak...ileriye umutla, daha sağlam bakabilmek... Bunu başaracağım Allah'ın izni ile ve elbette sizlerin desteğiyle... Çok teşekkürler...

Sevgili 25emel, hoşbuldum, çok teşekkür ederim.. Bu arada ben de kolay kolay düşüncelerimi dışarıya yansıtan biri değildim... Ancak bir kaç gündür yazma isteğim çoğaldı... Ben de şaşırıyorum bu duruma...Bakalım gelecek neler getirecek..

Sevgili tresor teşekkürler, Bu süreçte bütün yaşadıklarımı, küçük ayrıntılarına kadar paylaşacağım..:)

Sevgili gulenyuzum, sizede teşekkür ederim :)

Sevgili deria, çok haklısınız..bir güç beni buraya itti... çünkü isteğim o kadar yoğunlaşmıştı ki.. artık kesinlikle birşeyler değişmeli! diyordum.. bir süredir bu yönde çabalarımda mevcuttu.. gerisi çorap söküğü gibi gelmeye başladı...bakalım daha neler olacak :)))

Sevgili lerzan... yazarken acaba dedim...ama bir güç gönder butonuna basmamı emretti sanki.. çoğu zaman yaşadıklarımın, yaptıklarımın, düşündüklerimin çok gereksiz olduğu kanısına varıyorum..bu da olumsuz düşüncenin bilinç altıma yerleşmiş olmasından kaynaklanıyor sanırım... Ve kendime güvensizliğimden... Bunu ben hep düşünürüm..yanlış mı yapıyorum... yapmasammı...yapsammı...hangisi doğru.. karşımdakini sıkıyor muyum...vs.vs.Her zaman bunu düşünürdüm...(-düm) diyorum artık bunu atmak istiyorum... rahatlamak istiyorum.. Yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için sağolun....

Artık umutluyum umutlu :) Hayatımın iplerini elime almaya başladım... ufak değişimler ama benim için mucizevi şeyler...sadece bu kadarı için bile değer...ama yook ben bu kadarla kalmayacağım... :) parça için ayrıca teşekkürler...

Sevgili burcu .. haklısınız asisler arkadaşımız gibi her birinizin yazdıklarından çok faydalanıyorum...

Kucak dolusu Sevgiler her birinize.....
Alt 18-06-2007, 01:32 AM   #16 (permalink)
Teğmen

13 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
artemisiax is an unknown quantity at this point

Alıntı:
venüs Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar, çok teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için... Siteyi hatim ettim neredeyse... Okumadığım konu, mesaj kalmamıştır :) günlükleri de okudum, okuyorum... Yaşanan deneyimleri, olumlu gelişmeleri okudukça daha da hevesleniyorum... İnancım daha da artıyor.. Gelişmelerden haberdar edicem sizleri ... Bu arada sitedeki en ağır vaka benim sanırım ... dusun
Sevgiler ...
merhaba sevgili venüs,
sitemize hoşgeldin herkese faydalı olduğu gibi sana da çok faydası olucağını düşünüyorum bu sitenin.bu arada emin ol bu sitedeki en ağır vaka sen değilsin. ben senin yaşadıklarından çok ama çok daha ağır olaylar yaşadım,bunları burda anlatmak istemediğim içinde yazmadım.zaten bunları en yakınımla bile payşamayan bir insanım.sadece şunu söyliyim altı senedir depresyon tedavisi görüyorum.yaşadığım olaylar o kadar derin ve başedilmezki bir türlü kurtulamıyorum bu depresyondan.o yüzden için rahat olsun ben senden daha kötü durumdayım.
sevgiyle kal...
artemisiax isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 04:13 AM   #17 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
wyvern is an unknown quantity at this point

Sevgili venüz hoşgeldin,
Anlattıkların bana o kadar tanıdık geldi ki, sanki 5-6 yıl önceki ben yazmış gibi. O yaşadıklarını birebir ben de yaşadım. İstediğim tek şey huzurdu ve onu buldum. Uzağımda değilmiş meğer, huzur zaten içimdeymiş. Şimdi geriye baktığımda hatırladığım şeyler sanki izlediğim bir filmmiş gibi geliyor bana. Zaman zaman hayat beni zorlasa da artık mutlu ve huzurlu bir insanım. Emin ol sen de kurtulacaksın. Bu yaşadıkların hikaye gibi gelecek. İlk önce istemek gerekiyor, ki sen zaten istiyorsun. Dinlediğin telkinler de yardımcı olacak. 1-2 hafta sonra iç sesinin artık güzel şeyler söylemeye başladığını farkedeceksin.
Sevgi, huzur ve neşe dileklerimle...
Alt 18-06-2007, 11:22 AM   #18 (permalink)
asisler
Guest

Hepinizi gerçekten çok seviyorum...

Site içinde dolaşırken içim değişik bir coşkuyla doluyor her zaman..

Yüreğim sanki yerinden fırlayacak gibi :)

Amaaaaa...

Lerzan sen her zaman bi başkasın...

Şeytan diyorki heeeeee :))))
Alt 24-06-2007, 11:20 AM   #19 (permalink)
hayalayaz
Guest

yavrularım vede canlarım
venüs önce bi hoşgelişler edeyim sana,burada en ağır vaka yok, hepimiz her şeyin en'i olduğumuz için burdayız,yok birbirimizden farkımız..has ipek gibi insanlarız..bize dokunmak için hassas olmak gerekir..nazik ellere sahip olmak gerekir..bunuda burada bulduk çok şükür..allah arkadaşlarımızdan razı olsun..buraya hergün yazmaya gayret et,yazarken ne yazacağını düşünme,sonradan okuduğunda kendini görme imkanın oluyor..maksimum iki ay içinde şu an mevcut olan tüm sıkıntılarından kurtulacaksın..fakat baştada söyledim ya has ipek gibi insanlarız duyarlıyız,hassasız, her şeyi ince eleyip sık dokuyoruz.işte bu yüzden bu müzikleri biraz daha uzun süre dinlememiz gerektiğini düşünüyorum..eğer desteğe ihtiyacın olursa biz sevgiyle buradayız..tekrar hoşgeldin safalar getirdin.

Bookmarks