Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Epeydir hiç elbise almadığımı fark ettim.Hep jean pantolon alıyordum.sonra günlük giyeceğim rahat cepli bir elbise bakmaya başladım.ama benim istediğim gibi değildi hiç biri..sonra oturdum tam istediğim elbiseyi beynimde tasarladım ve hiç çarşıya çıkmayı düşünmediğim halde evden çıktım.Dolaştım aradığım elbiseyi bulamadım(( vazgeçtim sırf vakit geçirmek için bi mağzaya girdim Aaa bi baktım benim istediği elbise karşımda kısa kollu cepli uzun rahat bişi.aldım rengini siyah istemiyordum tam benim dediğim renkte idi laci..eve gitmeye karar vermiştim ki, bi ayakkabı gördüm düz bişi lacivert onuda aldım..
Sonra Lacivert v yaka bir tişörte ihtiyacım var keşke öyle bişi denk gelse dediğimde rast gele bi mağzaya girmiştim zaten tişört reyonuna yaklaştım v yaka lacivert gögsünde mini cepli bir tişört ,tam benim aradığım tarz..ucuzdu ve hop aldım ayakkabı ve tişört bonusu oldu..
İstediğim elbiseyi ayakkabıya ve tişörte bulup alınca, öyle mutlu olmuştum ki sanki tek taş pırlantaya yüzük almış kadar oldum...
__________________ Allah' bana aşkı nasip etmedi diyorsun'Kulağınla değil yüreğinle dinle.Aşk kapını çalıyor da sen duymuyorsun..
. |