08-01-2016, 12:04 AM
|
#826 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Arkadaşlar merhaba;
Ben size çekim yasası ile deneyimleri paylaşmak istiyorum,bu konuda kitabını okudum araştırdım ve denemeye kara verdim,araba sahibi olmak istiyordum ama imkanlarım kısıtlı idi,iş yerinde ve evdeki bilgisayarıma beyaz bir renault araba resmi koydum,herzaman bu araba gözüme çarpıyor onun hayalinini kuruyordum,taki içinde dinlediğim müziğe kadar ve diyordum ki bu müziği arabamda dinleyeceğim vede aradan 1 sene geçmedi beyaz bir renault spring sahibi oldum ve o müziği arabamda dinledim evet bunu hayatımaben çekmiştim,siz sadece isteyin sizinmiş gibi sahiplenin sartlar olusuyor,o arabayaalacak param yoktu,3.500 ,00 tl vardı arabanın değeri 6000 tl idi benden çıkan sadece 3500 tl idi :) sonra doğan sahin almayı çok istiyordum imgeledim ve oldu,klimalı bir arabam olsun istiyordum oda oldu,ıphone telefon istiyordum hediye geldi,en kötüsü ise nedir biliyormusunuz arkadaslar korktugunuz şeyi çekmeniz :( eşimi kaybetmek istemiyordum bakın burada bir olumsuz düşünce var ve kaybettim ayrıyız :( o yüzden düşüncelerinize dikkat edin,düşünceleriniz geleceğinizi etkiliyor nasıl mı? geçmisini sorgulayın evliliğinizi,iş yaşantınızı vs.ben sorguladım ve geçmişteki düsüncelerim hayatıma yön vermiş eşime kadar işime kadar,beyin hep negatif düşünüyor, olumlu düşüncelere sahip olun,şimdi çekirdek inanç çalısması yaptırdım,çünkü aynı döngüleri yaşıyorum hep hayatımda,9 kişi size birşeyi yaparsınız der motive olursunuz inancınız artar,bilinçaltınızı inadırmaya çaışırsınız olumlu cümleler kurulmuştur evet yaparım dersiniz ama 1 kişi size yapamazsın deyince dedimya beyin negatif ağılıklıdır bilinç altı onay verir evet yapamazsın sende biliyordun ve inandığını hayatına çeker,önce bilin altımızdaki olumsuzlukları temizlemmiz gerekir,buı yüzden çekirdek inanç çalışması yaptırıyorum,deneyimlerim olursa sizlerle paylaşacağım,çekim yasasına gelince daha deneyimlerim var :) sizlerinde olursa fikir alış verişi yapmak isterim,atladığım konular olabilir. |
| |