Alıntı:
mesa Nickli Üyeden Alıntı
affediyorum bugün bu tarih bu saat itibari ile bana yapılan bütün kötülüklere ve çektiğim sıkıntılara rağmen bütün kalbimle o insanları affediyorum
kendim için affediyorum ,mutluluğum için affediyorum ,sağlığım için affediyorum ,yaşama geri dönmek için affediyorum, affediyorum ve zihnimi bu düşüncelerden arındırıyorum ,affediyorum ve geçmişi düşünmeyi bırakıyorum, affediyorum ve geleceğe umutla bakıyorum affediyorum ve herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum :) |
Çok hoş bir karar aldınız, İnanın ki bütün güzel yolları kendinize tek bir kararla açmış oldunuz..Çabalamadan yorulmadan hemde. çünkü diğer duygular kin öfke çok yakıcı ve en çok karaciğeri yoruyor ve aşırı ısınma oluyor ,affetmekle insanın kalbi yumuşuyor sonrası , aşk sevgi başarı iş para çevre ,cilt bile güzelleşiyor saçlar gürleşiyor diş ağrıları kesiliyor sivilceler kayboluyor ..
Tebrik ediyorum sizii..
Ben ise yaptığım ve yapamadığım her şey için kendimi affediyorum.çünkü önce kendimi bağışlamam gerekiyor.Niye yapmadım dediğim çok şey var veya yapıpta pişman olduğum ..Zaten herkesi affettim geriye kendimle olan meseleler kaldı..