Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2016, 08:23 PM   #7 (permalink)
minikbişey

Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minikbişey is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sen çok güçlüsün dedikleri ben yorgunum aslında

Alıntı:
KıpçakBeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O cümle öyle değil. :)

"Dedim ki cümlelerim bile devrik kalbimin içini hiç sorma." Nazan Bekiroğlu.

Elbette bu cümleye atıf yaptığınızı düşünmüyorum.İnsan hayatında çok şeyler yaşıyor.Bende üniversitede ilk sene çok bocalamıştım halbuki o kadar şehir dışına çıkmak istiyordum ki.ÖSS sürecinde annem çok sıkmıştı beni ama ben iki ay içerisinde aslında ne kadar uzak olmak istesem de ailemi çok özlemiştim.İnsan her şeyi kendi yapmak zorunda olunca haliyle bocalıyor.Birde eğer ki kültür şoku yaşarsanız.Benim şehre ve okula alışmam bir senemi çaldı.

Kız kardeşim için daha sancılıydı süreç ama o nispeten yarım gün uzakta olduğundan sık sık eve uğruyordu.Sorunlu arkadaşları oldu ilk sene ama sonra alıştı ve sevdiği arkadaşları oldu.

Bir kısım şeyler anlık problemler herkes kendisini ezik , öz güvensiz , yetersiz ve güçsüz hissedebilir.Önemli olan bu duyguların bütün bir hayatı ele geçirmesi.Daha önce Adriana Lima örneği vermiştim şimdi başbakan örneği verelim.Ahmet Davutoğlu çağırsa sizi yanına her halde ıslık çala çala gitmezsiniz içinizde bir gerginlik , telaş olur.Dünya yansa bir tutam otum yanmaz modunda olup ıslık çala çala giden arkadaşlar olabilir o ayrı konu.
Ne yapmalıyım 5.yılım ve son senem kendimi toparlamak istiyorum okulumda uzadı bu yüzden?
minikbişey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla