Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2016, 10:34 PM   #5 (permalink)
minikbişey

Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minikbişey is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deliriyormuyum acaba ?

Alıntı:
Deliriyorumgaliba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında bu yalnızlık konusunu biraz sevmeye başladım çünkü insanlar çok değişik çıkarı olmayan birisi selam bile vermiyor yalnız olunca daha rahat oluyorsun ne bileyim daha güzel geliyor. benim sıkıntım sosyal olmak zorunda olmam galiba bir de 2-3 aydır beynim sürekli meşgul sürekli bir şeyler düşünüyorum genelde bunlar gün içerisinde veya daha önceden yapmak isteyip de yapamadıklarım veya yaptığım için pişman olduğum şeyler . geceleri uyuyamıyorum bu düşünceler yüzünden 12'de yatağa giriyorum saat 1-1.5 oluyor anca uyuyorum kimi zaman 3'ü 4'ü buluyor uyumam .

Yalnız değilsin şunu unutma mutlu olmak için insanlara değil amaçlarına odaklan ve işinde kendinle ne kadar meşgul olursan insanlar o kadar seni fark edecektir ve sen kimi hayatına alıp kimi almayacağına karar verebilecek duruma gelebilirsin , hiç bir şeyden korkma yaşadığımız her şey bize bir şey öğretir , geçmişe ve hatalarına takılıp kalırsan önünü göremezsin herkesi affet büyüdüğünün farkına var ve bundan sonrası için kendine hedefler belirle zaten ünv okuyorum dedin bir hedefin basamağındasın , önemli olan sensin başkalarının ne düşündüğü değil
minikbişey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla