29-03-2016, 10:39 PM
|
#6 (permalink)
|
Tesekkür: 7
6 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Deliriyormuyum acaba ? Kendimden örnek vereyim belki işe yarar , anadolu lisesinde sınıfta kaldım ve okulda 5 arkada bu durumdaydık aynı okula tekrar devam etmek zorunda kaldım, sürekli ağlıyor ve rehberlikten çıkmıyordum , insanlar bu durumumu bisüre sonra zayıf görmeye ve bana ağır sözler söylemeye başladılar velhasıl okul bitti herkes kendi hayatına baktı, o günleri hatırladıkça yaşadıklarım aklıma geliyor evet çocuk yaşta ağır bir travma .. sora ünv kazandım onlar benden daha iyi yerleri kazandılar ama ben yalnız başıma başka bi şehire geldim , hayatta eve çıkamam babam izin vermez derdim 4 senedir yalnız yaşıyorum ,üstelik ailemde her konuda destekçimdir , şimdi onlar bana imreniyor gezdim gördüm koştum ağladım ve hiç birini paylaşmaktan çekinmedim, sosyal medya bu anlamda bana çok yardım etti ne kadar mutlu olduğuma önce onları sonra kendimi inandırdım ve gerçekten baktım ki mutluyum , onlar benden çekinmeye başladı, onlara gösterdiğin duruş ne kadar dik olursa şansın o kadar yüksek.. tabi bunlar sadece benim önerilerim diğer bi açıda yardım etmek isteyen olursa dinleyebilirsin :) iyi şanslar |
| |