Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2017, 01:31 PM   #2 (permalink)
kozmodans
Teğmen

Tesekkür: 107
29 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kozmodans is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Merhaba

Merhaba ,
Öncelikle hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html bağlantısından bazı sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz?

Açıkçası ben de başlarda birçok soruma cevap aradım. Ancak Atakan Bey'e de hak veriyorum. Aynı soruları sürekli cevaplamak yerine merak edenlerin cevabı forumu inceleyerek, araştırarak bulmasını teşvik etmeye çalışıyor.

Forum o kadar dolu ki, hemen hemen her sorunun cevabı zaten yanıtlanmıştır yüksek ihtimalle.Yine de merak ettiğin sorular olursa sorabilrsin. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. Aslında bir arama kutusu olsa fena olmazdı. Böylelikle istediğimiz bilgiye daha hızlı ve kolay ulaşabilirdik.

Bildiğim kadarıyla önce ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinleriyle başlamak öneriliyor. Her gün 6-8 saat arası 21 gün boyunca gün atlamadan bu iki telkini dinleyip, sonra yavaş yavaş diğer telkinleri listemize eklememiz daha uygun. 21 gün yeterli gelmediyse bir hafta ara verip 2. 21 günlük tur, gerek duyulursa yine bir hafta ara ve 3. 21 günlük tur şeklinde bir program yapabilirsiniz. 21 gün boyunca sabırlı bir şekilde her gün, günlük 6-8 saat arası dinlemek etkilerin kalıcı olması açısından önemli. Amacımız etkileri hissettikten sonra bırakmak değil bu etkilerin kalıcı olmasını sağlamak olmalı. Ve ego güçlendiricinin listemizde devamlı bulunmasını öneriliyor. Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı inceleyebilirsiniz.
Rehber Bölümü için buraya tıklayın

kozmodans isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla