Evvela hoş geldiniz demek istiyorum.
1)Hayır sadece 1 tanesini dinlemeniz yeterlidir.Ben 8 aydır telkinleri dinliyorum.Dinlediğim telkinlerde ki su sesli olanları liste yapar öyle dinlerim.
2)Ben başarıyı çek telkini aldım.Telkinlerin tesir etme müddeti 2 ay.2 Ay dinledikten sonra kendimi her işi yapabilecek birisi gibi hissetmeye başladım ve bir işin peşini kolay kolay bırakmıyorum.Tabi bu dediğimi sürekli düşünürsen olmaz en iyisi telkini dinleyip bir daha telkin hakkında düşünmemek hatta muhtevasına bile bakmanızı tavsiye etmem.
3)Ben hep gece dinliyorum.Gündüz dinlemekte bir usuldür fakat 8 saat dinlediğinizi farz edersek 8 saat boyunca piyano su sesi vs sesleri dinlemeye tahammül edebilecek misiniz ? Uyumadan hemen önce açarsın uyanınca bir bakarsın liste bitmiş :) az dinlemenin bir sınırı yok 2 saat dinleyerek de pek tabii fayda görürsünüz.
4)Telkinleri tek başına dinleyemezsiniz.En az 2 telkin dinlemelisiniz. Ego+Kendine Güven+Bolluk+Para mıknatısı+Borçlardan Kurtul iyi liste oldu sanki
Ama yeni başladığınız gibi bir bende intiba uyandı. İlk 10 gün Ego ve Suçluluk dinleyin.Sonra 3 gün ara verip tekrar 10 gün dinleyin 3 gün ara verin.Böyle 7 tane 10 günlük dinleme yaptıktan sonra 2 hafta 3 hafta nasıl arzu edersiniz dinleme yapmayın.Ve olumlama yapmayı unutmayın. (
https://sonsuzsifa.com/blog/dusunceg...et-fa-programi) siteyi incelersen faydasını görürsün.
Merak ettiklerinizi telefonla arayarak Atakan Bey'e danışabilirsiniz.
Size acizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Bu telkinler mu'cize değiller.Sizi zengin edecek diye bir kaide yok sadece destek ürünü ki ben 16 telkin aldım çok faydalarını gördüm forma dinlediğim telkinlerin yorumlarını da yazacağım fakat demem o ki;önce siz değişmelisiniz. Her zaman varlığın da yokluğunda Yüce Mevla'dan geldiğini bilin. İçinde bulunduğunuz müşkilatla alakalı dualar var,bunları dua adabına uygun(çok mühimdir,nasıl dua yapılması gerektiğine bakmadan dua etmeyin)olarak yapmalısın.
Mülk Allah'ın !