Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2008, 11:25 PM   #4 (permalink)
tearstoheaven
Teğmen

Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tearstoheaven is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: PANİK DOLU DÜŞÜNCELER VE AKILCI ALTERNATİFLER

selamlar;
bende panik atak hastasıyım...ağır bir şekilde geçiriyorum hemde...tavsiyem 2 haftada bir doktorunuza görünün...psikokoterapistten yardım alın...çevrenizdekileri fazla umursamayın...6 öğün yemek yiyin...klasik müzik yada heavy metal tarzı müzikler dinleyin...hergün mutlaka sıcak duş alın...2 litre su için...spor yapın yada dans edin...evcil bir hayvan besleyin(özellikle çok faydası var)...gitar keman vs. kursuna başlayın yada resim yapın...çevrenizdekileri özellikle umursamayın tekrar tekrar söylüyorum...korkmayın birşeyden ölmezsiniz...yine de içinizi rahatlatmak için doktorlara gidin nöroloji yada kardiyolojiye hiç birşey çıkmaz...kendimden biliyorum...

kontrollerinizi asla aksatmayın arkadaşlar...ilaç kullanıyorsanız doktora danışmadan bırakmayınız herşey daha kötüye gidebilir yoksa...biraz karışık yazdım...affola...

sevgiyle kalın...