Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 02:29 PM   #4 (permalink)
ÖZLEMBOZ
Guest

Standart Ynt: Siyahın Yeniden Kurulumu

Alıntı:
siyah Nickli Üyeden Alıntı
İki tane ben'le yaşıyorum. Birisi pasif, kırılgan, mızmız,asık suratlı, eleştiriden korkan,bütün insanları kendinden değerli bulan, seçimsiz, kendine selam veren birine minnettar kalabilen para ve zamanı nasıl kullanacağını bilemeyen, insanlarla iletişime geçmekten korkan hatta yeni ilişkiler kurmaktan kaçınan aslında ne kadar değersiz olduğunu gizlemeye çalışan hatta yakınlarınıda kendi uzantısı gibi görüp onlarında değersiz olduğunu düşünebilecek kadar bu işi abartan sürekli bir yerleri düzeltip tertipleyip ve her daim kendini pasaklı hisseden hayatla kendini başedemez bulup ne yapacağını bilemez... İkinci ben daha daha aktif, zevkli, seçici, daha yaratıcı hatta güleryüzlü yeniliklere açık, hızlı karar verebilen vs. diye uzayıp gidiyor...

Ben fareden korkan bir kediyim gibiyim. Dış görüntüm davranışlarım, yansımamla benim kendimi tanımlamam birbirine uymuyor...
farkettin mi ilk anlattığın seni, nasıl ballandıra ballandıra anlatmışsın ve ikinci anlattığın olmak istediğin seni kısa tutup vs... diye uzayıp gidiyor demişsin. uzat bakalım nerelere uzanıyor bizde öğrenelim sende öğren