Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2008, 04:06 PM   #5 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Siyahın Yeniden Kurulumu

İki aydır sürekli EFT yapıyorum başlangıçta bilinçaltımın acayip bir direnciyle karşılaştım. kendimi seviyorum diye bitirdiğimde cümlemi direnç oluşuyordu önce kendimi kabul ediyorum, onaylıyorum gibi cümleler direncin açılışını sağlamaya başladı...İrademle gerçekleştiremediğimin nedenini nasılını gösterdi bana bilinçaltının ne kadar güçlü ve dirençli olabileceğini görmüş oldum...
daha öncede sözettiğim gibi parayla ilgili o kadar çok kalıplar ve çelişkiler oluşturmuşumki bir gel git olayı oluşturmuş bilinçaltım bunları kırmak yerine yeni cümleler kurmak gerçekten bir yumak dolaşmış ip gibi ipi kırmadan yıpratmadan çözmek oyalayıcı ama imkansız değilmiş...
Burada anlattığım sıkıntılar benim için 12 yıldır süren bir içekapınış ve çemberi kıramamış olmanın hikayesi...
Daha öncede sıkıntılarım vardı ama 12 yıl önce hayata küsüşüm başladı...
Şimdi çok şükür depresyonu aştım. İrili ufaklı bir çok sıkıntımı da aşıyorum...
Alışveriş hastalığınıda kontrol altına aldım. Bazen kendim bile inanamıyorum. Temizlik konusunda yardım alıyorum. Bunu haketmediğimi düşünüyordum uzun süre bu hisse EFT uyguladım. İnanın hiç konuşmasakta insanlar bilinçaltı düzeyde birbirini algılıyor yani ben artık buna kesin göziyle bakıyorum size o algıya göre bir tavır sergiliyorlar. Ben bu güne kadar bunun nedeninin dış görünüşümden kaynaklandığını düşünüyordum... EFT uygulamalarım her gün bana başka bir yön gösteriyor yani ben değil o beni asıl sorunun kaynağına götürüyor... Geçmişe dönüşlerim keşkelerim iç sıkıntılarım oldukça azaldı üzüntüler tabiiki hala oradalar ama belkide artık canımı eskisi kadar yakmıyorlar.
Evdede yeni düzenlemeler yapıyor zihnim o kendi kurulumunu oluşturmaya çalışıyor belki zaman alıyor ama kendi gelişimimi görmek, farketmek iyiyi bulabilmek bana daha fazla umut veriyor... Dibe vurduğum anlar vardır benim işte o zaman çok yorgun ve yaşlı olurum enazından bu süreçlerde kendi elimden tutabiliyorum... Umarım ileride başkalarının elindende tutacak gücü bulabilirim kendimde. Çünkü dostluk kurabilmek yeni insanlar tanıyabilmek hala benim için çok ürkütücü. Neyse bu konuda çokta israrlı değilim artık kalabalıkta olmak yalnız görünmemek adına o kadar çok saçmalığa katlanmışımki abartılmış kibarlığım vs. vs bunlar hep yeniden elealınması gereken sıkıntılı durumlarım...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla