Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 12:00 AM   #45 (permalink)
pisiii
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

selam ben geldim.
iki gündür hatlarda sorun vardı. rötarlı oldu. öncelikle serpil ablam , hayal ablam ve sevgili sycorox a sevgi ve teşekkürlerimi yolluyorum yanımda olduğunuz için.

aslıdan dersler sınavlar derken vakıfı okadar ihmal ettimki çocukalrımı özlediğimi farkettim. onalrla olunca daha sakındım. sevmek çok güzel bişey. bu akşam gümüşhanedeki manevi kardeşim çaldırdı cebimden. iş yerindeydim. geri aradım. konuştuk .tam kapatırken ablacım ; dedi : seni çok seviyorum ben. öyle kötü oldumki. yüzünü bile sadece resimlerde gördüğüm miniş beni seviyor

geçen gün rüyamda iş yerinde bir arkadışım masanını terkettiğini ve dönemeyeceği bir yere gittiğini , masasındaki resim çercevesini ters çevrilip masaya kapanmış , ona ait hiç bişey kalmadığını gördüm. üzerinden 4 gün bile geçmedi arakdaşım işten atıldı...

sevgili günlük ,yükseklisanım başarıyla sürdüğü içn şükrediyorum. 96

güneşin dileği bir parça geçekleşiyor , ona destek olabildiğim için şükrediyorum. geçen gün güneşle birlikte iken yaşanan tatsız olay biiz etkilemediği için şükrediyorum.,

yeni ilan edilen ve puanımın yeterli olduğu sınavlar var. imkan bulabildiğim için şükrediyorum.
bu kötü güne rağmen işten çıktığımda hava hafif yağmurlu ve gök yüzü bulutlar muhteşemdi.. bu buhranda bunları görebilmemi sağladığın ve hala güzellikerlin var olduğunu gösterdiğin için şükrediyorum
şükrettikçe yüreğimde birşeylerin büyüdüğünü hissediyorum