Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

pisi pisi aysun un yeri:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pisi pisi aysun un yeri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam günlük yine ben. bu geceki üçüncü msj , başını ağrıttım bilyiorum. uykuda herkes. yok kimse.sen varsın işte napıyım, ben anlatıcam sen dinleyeceksin bu gece....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

pisi pisi aysun un yeri:)

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-11-2008, 12:11 AM   #41 (permalink)
pisiii
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

selam günlük yine ben. bu geceki üçüncü msj , başını ağrıttım bilyiorum. uykuda herkes. yok kimse.sen varsın işte napıyım, ben anlatıcam sen dinleyeceksin bu gece.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-11-2008, 07:36 AM   #42 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim herşeyde bir hayır vardır dersen hayırla karşılanırsın.Bu sınavı kazanman belkide senin için hayırlı değildidiye düşün. Bak kızmaya başlıyorum niye kendinden ümidikesip ben bukadarım diye kendini küçük görüyorsun.

Bir düşün bu güne kadar neler başardın .Başın her zaman dik olsun çünki ben toplantıda sana hayran kaldım nedeni Keops bana o soruyu sorsa biraz düşünürdüm ama senin cevapların hazırdı bir anda söyleyi verdin.

Ailen seninle mutlaka gurur duyuyordur.Senin gibi biriyle ben bile gurur duyuyorum iyiki varsın ve seninle tanışma fırsatım oldu .Senden ricam kendini küçümseme sen kendini küçük gördükçe herkes sana o gözle bakar.

Bizler hayata kendi sınrlarımız içinde bakarız insanlarda bizim izin verdiğimiz ölçüde sınırlarımızı ihlall ederler kimsenin seni üzmesine izin verme bunu öğrenmek biraz zaman alıyorama sonuç güzel oluyor.

Malesefki insanlar iş hayatında çok acımasız oluyorlarama şöyle bir düşün işi olmayan ve iş arayan insanımız nekadar çok senin yinede bir işin var ve kimseye muhtaç değilsin .

Canım benim sana öncelikle biraz yavaşlamanı tavsiye ederim .Biraz sakin olursan kendine biraz zaman ayıra bilirsen herşeyi daha net göre bilirsin .Seni seviyoruz iyiki bizimlesin Yolun aydınlık ve açık olsun.

Alt 12-11-2008, 10:37 AM   #43 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
belki olması gereken bişey var , belki bir hayır var.ondan çok uzulmedim , ha günlük? yada alıştım ben buakdarım. aslında bunuda demek istemiyorum. yanı zayıf kılıyor enerjisiz kılıyor.ağladım ben otobuste yaslanıp cama..kazanıcaktım.gurur duyacaktı artık ailem benimle.kurtulcaktım o iş yerinden. birileri artık insan olduğumu maaş verip insanları satın alamayacaklarını , emeğe saygıyı anlayacakalrıdı. başım dik olacaktı. haketmedim mi artık rabbim ben. biliyorum sınıyorsun. ama ben bir garip sahipsiz pisiciğim ,yetermi gücüm.. isayan etmeden daha enkadar direnebilirim... isyan ettirme beni
ilk cümlene takıldım ben pisiciğim..sen göründüğünden daha fazlasısın. anladığım kadarıyla, hukuk okudun, ben tüm yüksek okul okumuş çocuklarımıza saygı duyarım..ama hukuk fakültesi ve tıb okuyan çocukların biraz daha fazla emek harcadıklarını düşünürüm..daha fazla efor harcadıklarını düşünürüm,yanılıyor olabilirim.. bundan bağımsız olarak sana bir şey söyleyeceğim, tüm yaşamında değil..sadece okul hayatında gösterdiğin başarıları hatırla, ilk okuldan bu güne kadar bu başarılar senin eserin...bu sınavda olmadıysa hiç önemli değil, bir başkasında kazanacaksın mutlaka, ama önce kendi değerini bilmen gerekiyor... SEN KENDİNİ GÖRDÜĞÜNDEN DAHA FAZLASISIN, VE GÖRÜNDÜĞÜNDEN DAHA BAŞARILISIN..senin için en hayırlı olan kısa sürede olacaktır..yalnız lütfen kendi değerinin farkında ol emi ablam..saygılı sevgiler

Alt 12-11-2008, 08:36 PM   #44 (permalink)
Antuza
Guest

Pisicim her işte bir hayır vardır deyim bende...Çünkü gerçekten öyle...

Bugün okudğum bir kitapta bir söz vardı beni çok etkiledi...

"Bizi biz yapan bazen yaptıklarımız değil,yapamadıklarımızdan çıkardığımız büyük derslerdir" diyor...

Gerçekten öyle...Sen gördüğüm kadarıyla artılarının çok olduğu bir insansın...En önemlisi insanlara,küçücük yavrulara ablalık yapan,elini uzatan birisin...
Eminimki isteklerinde yavaş yavaş senin tahmin etmediklerin bile önüne gelecek...Hayırlı olarak...Anneciğinden önce sen göreceksin...İçinde belkide onay isteyen parçan görecek...Ve anneciğinde...Bence şimdide görüyodur anneciğin...

Hayal ablanın dediğine katılıyorum...Kendi değerinin farkında ol yeterki...

Alt 14-11-2008, 12:00 AM   #45 (permalink)
pisiii
Guest

selam ben geldim.
iki gündür hatlarda sorun vardı. rötarlı oldu. öncelikle serpil ablam , hayal ablam ve sevgili sycorox a sevgi ve teşekkürlerimi yolluyorum yanımda olduğunuz için.

aslıdan dersler sınavlar derken vakıfı okadar ihmal ettimki çocukalrımı özlediğimi farkettim. onalrla olunca daha sakındım. sevmek çok güzel bişey. bu akşam gümüşhanedeki manevi kardeşim çaldırdı cebimden. iş yerindeydim. geri aradım. konuştuk .tam kapatırken ablacım ; dedi : seni çok seviyorum ben. öyle kötü oldumki. yüzünü bile sadece resimlerde gördüğüm miniş beni seviyor

geçen gün rüyamda iş yerinde bir arkadışım masanını terkettiğini ve dönemeyeceği bir yere gittiğini , masasındaki resim çercevesini ters çevrilip masaya kapanmış , ona ait hiç bişey kalmadığını gördüm. üzerinden 4 gün bile geçmedi arakdaşım işten atıldı...

sevgili günlük ,yükseklisanım başarıyla sürdüğü içn şükrediyorum. 96

güneşin dileği bir parça geçekleşiyor , ona destek olabildiğim için şükrediyorum. geçen gün güneşle birlikte iken yaşanan tatsız olay biiz etkilemediği için şükrediyorum.,

yeni ilan edilen ve puanımın yeterli olduğu sınavlar var. imkan bulabildiğim için şükrediyorum.
bu kötü güne rağmen işten çıktığımda hava hafif yağmurlu ve gök yüzü bulutlar muhteşemdi.. bu buhranda bunları görebilmemi sağladığın ve hala güzellikerlin var olduğunu gösterdiğin için şükrediyorum
şükrettikçe yüreğimde birşeylerin büyüdüğünü hissediyorum

Alt 14-11-2008, 12:06 AM   #46 (permalink)
pisiii
Guest

bu arda hayal ablacım ben hukuk mezunu değilim. zamanında iki yıllık bir okul bitirdim. mezun oldum araya bir iki yıl girdi. dikey geçiş sınavı ile dörde tamamladım. 2007 de bitti. bu dönemde yüksek lisansa kabul edildim.

yanı kpss de açtığım başlıkta dediğim gibi evet geç akıllandım ama tırnakalrımla arkamda kimse olmadan , başarıalrımı kimse takdir etmeden , sırtım sıvazlanamdan geldim buraya kadar ben.
o yüzden bu sınavalrda benim gibi sıkıntı çeken herkese yardım etmeye çalışıyorum. onlar hayır duası ettikçe bana telkin terapi gibi geliyor

Alt 14-11-2008, 11:03 PM   #47 (permalink)
pisiii
Guest

Masal bu ya oldu ya
Cezbime tutuldu ya kaçma

Böyle biri karşına kaç kere çıkar

Geldi deli efkarın içimi sardı

Gir sinemin sinemin içine yar

Bak yaş oldun didemin ucunda varsın
Ak sinemin sinemin içini sar

Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu

Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni

Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi?

sevgili günlük muhteşem bir cuma kaşamı... dostlar harika bir hafta sonu diliyorum sizlereeee

yarın için dua edin olurmu bana. diyeceksiniz amma çok dua istiyor yahu
yarın 15 kasım , biz kovalar için için olumlu ve girişmler için kullanılamsı gereken bir gün...bakalım hayırlısı

Alt 14-11-2008, 11:22 PM   #48 (permalink)
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough

pisicik coşmuşsun yine etrafa neşe saçıyosun
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 14-11-2008, 11:26 PM   #49 (permalink)
pisiii
Guest

mır mır mır mır mır

yaşamayı seviyorum , kendimi seviyorum , annemi seviyorum , ders çalışamyı seviyorum, son baharı seviyorum... sevmeyi seviyorum.
mır mır mır

Alt 15-11-2008, 12:08 AM   #50 (permalink)
pisiii
Guest

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı

Masal bu ya oldu ya
Cezbime tutuldu ya kaçma

Böyle biri karşına kaç kere çıkar

Geldi deli efkarın içimi sardı

Gir sinemin sinemin içine yar

Bak yaş oldun didemin ucunda varsın
Ak sinemin sinemin içini sar

Bu hayal meyal masal hep okuduğum mu

Seni ejderhanın elinden alıp koruduğum mu

Hani kahramanlar gibi sevecekken seni

Masal bitti yaş akacak bak farketmedin mi?

sevgili günlük muhteşem bir cuma kaşamı... dostlar harika bir hafta sonu diliyorum sizlereeee

yarın için dua edin olurmu bana. diyeceksiniz amma çok dua istiyor yahu
yarın 15 kasım , biz kovalar için için olumlu ve girişmler için kullanılamsı gereken bir gün...bakalım hayırlısı

çalışmalısın aysuuuun , kaynatmaaa hoppaaa harika cuma.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks