bir özür yazısı
pisicim senin mesajlarını okurken ben yoruluyorum.. okumaya çalışmak yorucu o ayrı konu, her okuduğumda yorum yapmaktan daha çok yoruluyorum.
diyorum ki:
pisii on parmak klavye kullanıyo ama bazı parmakları emre itaat etmediği için yanlış zamanda harflere basıyor..
veya; pisii bizi önemsemiyor ki gereken değeri vermediği için özensiz yazdığından kargacık burgacık oluyor yazıları...
hadi biz neyse de, o güzel Türkçe'mize gereken değeri vermediğini düşünmek bile istemiyorum
ya da ; bizi yormayı amaç edinmiş
merhabalar , sanırım bir açıklama ve özür borcum var. efendim ifa edeyim hemen:)
sevgili sanemce aslında bir kaç gündür benim düşündüğümü dile getirmişsin. bende yazdıktan sonra okuduğumda yahu ne yazmışım dediğim oluyor . iş yerinde foruma girme imkanım malesef yok . akşam eve geldiğimde de ya açıklana sınavım varmı diye öğrenmek iiçin ya da , tez ve sunum ödevim için çok kısa aralıklarla nete girebiliyorum. malesef zaman bana pek bonkor değil bu aralar. . bir saat kadar pc yi açıyor , o süre zarfında da her telkinleri dinnlemek , hem siteyi ziyaret etmek hemde ödevimle ilgili son makalelere bakmak zorunluluğunu yaşıyorum. malesef sahip olduğum yabancı dillerim , eğitimim , drama derselrinde yardımcı olduğum vakfım ve bitirmeye çalıştığım yüksek lisans programıma rağmen hayatın sınadığı yada nankörce davrandığını gösterdiği bir işte emek vermekte ve hayatımı kazanmaktayım. sanırım tiyatro grubumdaki yada zamanında spikerlik içn sınavını kazandığım trt deki hocalaro görse gözleri yaşarırdı .. ama acıdan...
uzun lafın kısası söylediklerine katılıyor ama malesef ikinci kez okuma zamanı ve lüksüne sahip olmadığım için o geçen hafta içinde o şekilde göndermek durumunda kaldım. şuan bile göz ucu ile okuyorum. hem sizlerden kopmamak hemde kısıtlı zamanı kullanamk içinacele böyle bir sonuç doğurmuş. ikinci kısma gelince , okuduklarımı yorum yapmakta güçlük çektiğini yazmışsın.malesef benim yapım bu...bazı şeyleri çok acık ifade edemiyorum. heleki içimde yıllarca birikenleri şimdi serbest bırakırken.. . zamanla daha açık konuşur hale gelirim belki ha nedersin :)
ya pisii hakkatten biraz özen göstersen gülüm. valla ben okumaya çalışmaktan mesajının içeriğini anlamıyorum bazen
Alıntı sahibi: pisiii üzerinde Kasım 06, 2008, 11:18:09 ÖS
ablalarım abilerim özür dielrim
şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum