Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

pisi pisi aysun un yeri:)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri pisi pisi aysun un yeri:) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız pisi pisi aysuncum.... günlüğün hayırlı olsun canım.... hayırlı uğurlu güzel haberlerle dolsun... sevgiler......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

pisi pisi aysun un yeri:)

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-11-2008, 11:31 PM   #11 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: pisi pisi aysun un yeri:)

pisi pisi aysuncum....

günlüğün hayırlı olsun canım....hayırlı uğurlu güzel haberlerle dolsun...

sevgiler...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 05-11-2008, 11:43 PM   #12 (permalink)
pisiii
Guest

öncelikle tüm dostlara bir kahve ikram ediyim.:)))
burada sizleri görünce okadar mutlu oldumki...canlarım ya , çok güzel etrafta birielrinin olduğunu bilmek.Ankaraya yeni geldim bi iki saat oldu. bu yüksek lisansın en çok Ankaraya dönüşünü ve kaytardığım vakitlerini seviyorum.:)) bizim bi kuş vardı. rahmetli olmuş. annesini çok severdim. anneside rahmetli. yumurtadan çıktığı vakti bilirim elimde az mı sevmiştim. 15 yaşında falan vardı. orta okuldaydım ozaman. annem hayvanında sana benzemiş huysuz derdi. lulu koymuştum adını. kendine munhasır bir hayvandı.cadalozdu. ısırdımı parmağımı bırakmazdı. sallanırdı ucunda. ha diyeceksiniz parmağında ne işi var.
işte bitlernirdi hastalanırdı , alırdık ilaç neyin verelim diye. bir başkmışım gagası içime işlemiş...
iyi hayvandı rahmetli. tanırdı beni...bilirdi. kızdığı zaman olurdu. canı yanardı , yemi az kalırdı , bakardı gözüme bi bakış atardı ama kusmezdi. kaçmazdı gitmezdi. bırakmazdı.insandan vefalıydı lulum.annem izin vermiyor artık alıyım eve bi miniş. gerçi arada alıyorum o yazlıktayken. geçen yaz aldım. ankara dakiler bilirler , ulusta
halde ucuzdur bu kuş , civciv milleti. aldım böyle bi tane limon gibi. ama ufacık. bide dil avr pabuç kadar. eve geldim ,akfesi annem kaldırmış yok ....ddedim al burdan yak. hayvanı napcam akşam akşam , kaldı ayakkabı kutusunu içinde. dedim sabah komşudan isterim. onun kulta yakınlarda rahmetli olduydu. eee geceyi ansıul geç,recek..? ben bi tül buldum , onu kutunun etrafına zımbaladım .. su ve yemide koyarak hayvanı civciv gibi kutunu içine salıverdim.gecceyi oyle geçirdi.
bu arada otobuste gelirken bi iki kara aldım.yüreğe dair elbet

Alt 05-11-2008, 11:45 PM   #13 (permalink)
pisiii
Guest

[b][/bSonunda bitti galiba
Görüyorum
İçimde can çekişlerini
Duyuyorum
Sözlerin çok acıtıyor
Ölüyorum
Keşke baştan söyleseydin
Gidiyorum
Nasılsa koymaz sana
Biliyorum

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

Yalanmış demek herşeyin
Bilemedim
Saklamışsın nefretini
Göremedim
Olmayınca olmuyor
Sen sevemedin
Yazılmış kadere ayrılık
Silemedim
Alıştım zor olsa da
Kabullendim

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan

]

Alt 05-11-2008, 11:52 PM   #14 (permalink)
pisiii
Guest

Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
dusun
evet :) ben lisedeykende günlüğü günlük gibi tutmazdım. bi kendimle bi başkasıyla yazıyorum sanki. napıyım bu rahatlatıyor beni. hayırlı olur dimi teşekküredrim sağol:)))
Olur şekercim olur...
Döner döner yazdıklarını okursun değişimini daha iyi farkedersin..
Günlüğüne gelen konuklar olur, onlara çay kahve ikram edersin...
Mesela şimdi bana

Ben de en son ortaokuldayken tutmuştum..
Michael Jackson'a olan aşkımı yazıp duruyodum
Hep ona kavuşcaamı düşünmüştüm!! Çekim yasası nerdesin aloooooo

Sonra baktım annem gizli gizli okuyo günlüğümü
Vazgeçtim...
Burda 30.000 kişi okuyo şimdi
Annecimm özür dilerimmmm..
sevgili away , bende annemi siteye uye yapmayı duşunuyorum. sonra ya okursa diyorum. amann olsun. bikere buray gelirse bence zaten iyi bişy olucak. son yıllarda onun için bu kalıba sığmaz kızı iyi bişey yapmış olur.ha okursa belki ona diyemediğim nicelerini öğrenmiş olur.onu sevdiğim gibi , özlediğim gibi. özür dilediğim gibi. ama anneciğimin teknoloji iel arası çok ii değidir. bulasmaz belkide:))) üzülme. ben henüz günlüğünü okumadım. ama eminim annen şunu görecektir.orada bişeyler yazarken aslında satır aralarıdna onu nekadr sevdiğin ne kadar ihtiyaç duyduğun gizlidir. belki ona hiç söyşeyemeyecektin. ama artık biliyor...seni i,nciteni ilişkinizi zedeleyeni...inan herşeyde avrdır bir hayır..

Alt 05-11-2008, 11:53 PM   #15 (permalink)
pisiii
Guest

sağol suzzycim. özellkile hep aktif olduğun ve hep ilgi ile takip ettiğin için:)))

Alt 05-11-2008, 11:56 PM   #16 (permalink)
pisiii
Guest

sonunda bitti galiba
Görüyorum
İçimde can çekişlerini
Duyuyorum
Sözlerin çok acıtıyor
Ölüyorum
Keşke baştan söyleseydin
Gidiyorum
Nasılsa koymaz sana
Biliyorum

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

Yalanmış demek herşeyin
Bilemedim
Saklamışsın nefretini
Göremedim
Olmayınca olmuyor
Sen sevemedin
Yazılmış kadere ayrılık
Silemedim
Alıştım zor olsa da
Kabullendim

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan

Alt 06-11-2008, 12:01 AM   #17 (permalink)
pisiii
Guest

Alıntı:
Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
dusun
evet :) ben lisedeykende günlüğü günlük gibi tutmazdım. bi kendimle bi başkasıyla yazıyorum sanki. napıyım bu rahatlatıyor beni. hayırlı olur dimi teşekküredrim sağol:)))
Olur şekercim olur...
Döner döner yazdıklarını okursun değişimini daha iyi farkedersin..
Günlüğüne gelen konuklar olur, onlara çay kahve ikram edersin...
Mesela şimdi bana

Ben de en son ortaokuldayken tutmuştum..
Michael Jackson'a olan aşkımı yazıp duruyodum
Hep ona kavuşcaamı düşünmüştüm!! Çekim yasası nerdesin aloooooo

Sonra baktım annem gizli gizli okuyo günlüğümü
Vazgeçtim...
Burda 30.000 kişi okuyo şimdi
Annecimm özür dilerimmmm..
sevgili away , bende annemi siteye uye yapmayı duşunuyorum. sonra ya okursa diyorum. amann olsun. bikere buray gelirse bence zaten iyi bişy olucak. son yıllarda onun için bu kalıba sığmaz kızı iyi bişey yapmış olur.ha okursa belki ona diyemediğim nicelerini öğrenmiş olur.onu sevdiğim gibi , özlediğim gibi. özür dilediğim gibi. ama anneciğimin teknoloji iel arası çok ii değidir. bulasmaz belkide:))) üzülme. ben henüz günlüğünü okumadım. ama eminim annen şunu görecektir.orada bişeyler yazarken aslında satır aralarıdna onu nekadr sevdiğin ne kadar ihtiyaç duyduğun gizlidir. belki ona hiç söyşeyemeyecektin. ama artık biliyor...seni i,nciteni ilişkinizi zedeleyeni...inan herşeyde avrdır bir hayır..
sevgili, away bi okudum. yahu ne yazmışım dedim
son yılalrda annemin tatlı ve cadı bealsı oldum. bazende başbelası. ama onu bu siteye kazandırırsam iyi bişey yapmış olucam biliyorum. bence için rahat olmalı. en aznıdna annen konuşamadığınız şeyleri öğrenmiş oldu. sence dayanırmı yavrusunu kıran bişeyi bile bile sürdürmeye yüreği.. inan vardır bunda bi hayır

Alt 06-11-2008, 12:04 AM   #18 (permalink)
pisiii
Guest

sananeki anlamıyorsan ha ...
hakkaten analmıyorsun. yani gözünemi sokmak lazım.allahım dolmuşçu gibi oldum. arabesk şarkı sozleri yazıyorum.

Alt 06-11-2008, 12:23 AM   #19 (permalink)
awayy
Guest

Bi kere benim kahve soğumuş önce onu söliim
Bi de varsa yanına bi limonlu cheesecake alıyım lütfen.

şaka şaka kahve için teşekkür ederim..
Annem siteye üye diil canım..
Annemden başka herkes okuyo demek istedimm..

Benim de bi kuşum vardı asabi (bi kaç tane vardı da sizlere ömür oldu hayvanlara naaptıysam artık )
Elime eldiven takıp öyle seviyodum..

İlmek ilmek sökmüştü eldivenin iplerini..
Sonra da dudağımı pörtletmişti bigün.
Zorla öpmeye çalışmıştım da hayvanı

Alt 06-11-2008, 07:48 AM   #20 (permalink)
Mustang
Guest

Aman ne güzel olur anne kızlar çoğalırız .Benimle canım kuzum ne çok uğraştı teknoloji özürlü bir anneye sabırla öğretti.Bende onun günlüklerini açıkça okumaktan çok zevk aldım ve bir çoğunuzun günlüklerini okuyorum.Biz kızımla bir çok şeyi aştık .Kimi zaman buradan atıştık kimi zamanda sevgimizi sözçüklere döktük.Kalıplarınızı kırabildiğiniz zaman çok hoş oluyor .

Aysun'cuğum hayatında bir şeyler değişsin istiyorsan öncelikle olumlu düşüneceksin ve dinlediğin söylediğin herşeyde olumlu kelimeler kullanacaksın .Arabesk en kötü olumlamadır bir müddet hayatından çıkarmanı tavsiye ederim.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks