Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2008, 01:56 PM   #424 (permalink)
stubborn
Teğmen

Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stubborn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Selam günlüğüm...
Bugün çok güzel bir gün...Pırıl pırıl...Çok güzel bir sonbahar havası....
Enerjimi çok yüksek hissediyorum...Harika ya...Bir daha saçma sapan yere düşürmüyeceğim enerjimi...
Bu arada sevgili kurbağamlada konuşuyoruz(töbe töbe bilse kurbağa olduğunu,ama andırıyo,kurbağa prensde diyebiliriz:)
Neyse bu benim onlan konuşmadığıma,umursamaz ve başkalarına flörtçü tavırlarıma aşırı derecede bozulmuş:),nihahah zaten amaç oyduki:),kendi beni bozarken iyidi:)
Bir hafta boyunca aşırı sinirli ve stresli olarak gezinmiş ortalarda...Bende gayet tın olunca,dahada sinir olmuş:)Oyyy kıyamam ben ona:)
Şimdi bir üstüme düşüyor bir üstüme düşüyor sorma:)
Bazen erkeklere biraz aklını başlarına toplamaları için bunu yapmak gerekiyor...
Geçen sene çok sevdiğim bir dizi vardı,ordaki kadın arkadaşına şöyle diyordu;

"Kızım öyle erkeklerin üstüne fazla düşmeyeceksin,yoksa sıkılır kaçar...İpler hep sende duracak,ama ondaymış gibi davranacaksın...Arada bir iplerini gevşeteceksin,o önden şöyle bir gidecek...Sen arkadan izleyeceksin,sonra fazla gitmesine izin vermeyeceksin,hemen çekeceksin ipini yanına gelecek"

Çok gülmüştüm bu dialoğa...Hakkatende öyle...Bu arada erkek okuyucularımada selam olsun ehuheh:)
Yani bir süre onu kendi haline bırakmak iyi olmuş...Ben hayıflanmıştım önce saçma davrandım diye ama,yok yok şimdiki tavırlarını görünce iyiki yapmışım diyorum:)
Ya esasen sadece erkekler için değil bu söylediklerim...İnsanlar açısındanda,çok sıkıp,sürekli üstüne üstüne gidilince insan bunalıyor haliyle...Bu hepimiz için öyle aslında...
İlişkilerde biraz kendi halinde serbest bırakınca bazı şeyleri,insan zaten bırakmıyor karşısındakini...Özlüyor,hayal kuruyor...Yanında yada çevresinde sürekli dibinde gezen,her yaptığının aynı olduğu birini nasıl özleyip,hayalini kurasınki?
Onun için şarkıda dediği gibi "Yakın olmak için,uzak dur benden" formülünü ben seviyorum...
Neyse derin konulara daldım sabah sabah...
Mutluyum...Bir mesaj yolladım,ilk defa kendiliğimden,kesin çok şaşırmıştır,fazla öyle şeyler yapmam ona...Ama yazık kabi kırılmış,üzülmüş kıyamam,gönlünüde almak lazım:)
selam canım, bende çok şaşırdım. bu mektup yazma olayını hepimize detaylı olarak yazarsan çok sevinirim ki aydınlanalım. merak ettiğim mektubun içeriği değil elbette tatlım. yazarken ki hislerin, imgelemelerin, uyku durumun v.s. kısacası teknik detayları alabilir miyiz?sevgiler..

supersın yaa okuyunca bende senden ılham alıyorum..yardımlarını bendende nesırgeme olurmu senden ogreneceklerım var