Sycorox'un GünlüğüHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sycorox'un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam günlüğüm...
Bugün çok güzel bir gün...Pırıl pırıl...Çok güzel bir sonbahar havası....
Enerjimi çok yüksek hissediyorum...Harika ya...Bir daha saçma sapan yere düşürmüyeceğim enerjimi...
Bu arada sevgili kurbağamlada konuşuyoruz(töbe töbe bilse kurbağa olduğunu,ama andırıyo,kurbağa prensde diyebiliriz:)
Neyse bu benim onlan konuşmadığıma,umursamaz ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
14-11-2008, 01:15 PM
|
#421 (permalink)
| Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Selam günlüğüm...
Enerjimi çok yüksek hissediyorum...Harika ya...Bir daha saçma sapan yere düşürmüyeceğim enerjimi...
Bu arada sevgili kurbağamlada konuşuyoruz(töbe töbe bilse kurbağa olduğunu,ama andırıyo,kurbağa prensde diyebiliriz:)
Neyse bu benim onlan konuşmadığıma,umursamaz ve başkalarına flörtçü tavırlarıma aşırı derecede bozulmuş:),nihahah zaten amaç oyduki:),kendi beni bozarken iyidi:)
Bir hafta boyunca aşırı sinirli ve stresli olarak gezinmiş ortalarda...Bende gayet tın olunca,dahada sinir olmuş:)Oyyy kıyamam ben ona:)
Şimdi bir üstüme düşüyor bir üstüme düşüyor sorma:)
Bazen erkeklere biraz aklını başlarına toplamaları için bunu yapmak gerekiyor...
Geçen sene çok sevdiğim bir dizi vardı,ordaki kadın arkadaşına şöyle diyordu; "Kızım öyle erkeklerin üstüne fazla düşmeyeceksin,yoksa sıkılır kaçar...İpler hep sende duracak,ama ondaymış gibi davranacaksın...Arada bir iplerini gevşeteceksin,o önden şöyle bir gidecek...Sen arkadan izleyeceksin,sonra fazla gitmesine izin vermeyeceksin,hemen çekeceksin ipini yanına gelecek"
Çok gülmüştüm bu dialoğa...Hakkatende öyle...Bu arada erkek okuyucularımada selam olsun ehuheh:)
Yani bir süre onu kendi haline bırakmak iyi olmuş...Ben hayıflanmıştım önce saçma davrandım diye ama,yok yok şimdiki tavırlarını görünce iyiki yapmışım diyorum:)
Ya esasen sadece erkekler için değil bu söylediklerim...İnsanlar açısındanda,çok sıkıp,sürekli üstüne üstüne gidilince insan bunalıyor haliyle...Bu hepimiz için öyle aslında...
İlişkilerde biraz kendi halinde serbest bırakınca bazı şeyleri,insan zaten bırakmıyor karşısındakini...Özlüyor,hayal kuruyor...Yanında yada çevresinde sürekli dibinde gezen,her yaptığının aynı olduğu birini nasıl özleyip,hayalini kurasınki?
Onun için şarkıda dediği gibi "Yakın olmak için,uzak dur benden" formülünü ben seviyorum...
Neyse derin konulara daldım sabah sabah...
Mutluyum...Bir mesaj yolladım,ilk defa kendiliğimden,kesin çok şaşırmıştır,fazla öyle şeyler yapmam ona...Ama yazık kabi kırılmış,üzülmüş kıyamam,gönlünüde almak lazım:) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
14-11-2008, 01:42 PM
|
#422 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Selam günlüğüm...
Neyse bu benim onlan konuşmadığıma,umursamaz ve başkalarına flörtçü tavırlarıma aşırı derecede bozulmuş:),nihahah zaten amaç oyduki:),kendi beni bozarken iyidi:)
Bir hafta boyunca aşırı sinirli ve stresli olarak gezinmiş ortalarda...Bende gayet tın olunca,dahada sinir olmuş:)Oyyy kıyamam ben ona:)
Bazen erkeklere biraz aklını başlarına toplamaları için bunu yapmak gerekiyor...
Geçen sene çok sevdiğim bir dizi vardı,ordaki kadın arkadaşına şöyle diyordu; "Kızım öyle erkeklerin üstüne fazla düşmeyeceksin,yoksa sıkılır kaçar...İpler hep sende duracak,ama ondaymış gibi davranacaksın...Arada bir iplerini gevşeteceksin,o önden şöyle bir gidecek...Sen arkadan izleyeceksin,sonra fazla gitmesine izin vermeyeceksin,hemen çekeceksin ipini yanına gelecek"
Çok gülmüştüm bu dialoğa...Hakkatende öyle...Bu arada erkek okuyucularımada selam olsun ehuheh:)
Yani bir süre onu kendi haline bırakmak iyi olmuş...Ben hayıflanmıştım önce saçma davrandım diye ama,yok yok şimdiki tavırlarını görünce iyiki yapmışım diyorum:)
Ya esasen sadece erkekler için değil bu söylediklerim...İnsanlar açısındanda,çok sıkıp,sürekli üstüne üstüne gidilince insan bunalıyor haliyle...Bu hepimiz için öyle aslında...
İlişkilerde biraz kendi halinde serbest bırakınca bazı şeyleri,insan zaten bırakmıyor karşısındakini...Özlüyor,hayal kuruyor...Yanında yada çevresinde sürekli dibinde gezen,her yaptığının aynı olduğu birini nasıl özleyip,hayalini kurasınki?
Onun için şarkıda dediği gibi "Yakın olmak için,uzak dur benden" formülünü ben seviyorum...
Mutluyum...Bir mesaj yolladım,ilk defa kendiliğimden,kesin çok şaşırmıştır,fazla öyle şeyler yapmam ona...Ama yazık kabi kırılmış,üzülmüş kıyamam,gönlünüde almak lazım:)
| selam canım, bende çok şaşırdım. bu mektup yazma olayını hepimize detaylı olarak yazarsan çok sevinirim ki aydınlanalım. merak ettiğim mektubun içeriği değil elbette tatlım. yazarken ki hislerin, imgelemelerin, uyku durumun v.s. kısacası teknik detayları alabilir miyiz?sevgiler.. | Offline
| |
14-11-2008, 01:49 PM
|
#423 (permalink)
| Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Sende doğrusun ablacım...Dediğine katılıyorum...
Ben şimdiye kadar zaten onu,onun beni sevmesini beklemeden sevmiştim ve halende öyle devam ediyorum...Ama bazı yerlerde erkeklerin psikolojileriyle kadınların psikolojileri aynı olmuyor...Biz kadınlar daha çoşkulu,rahat yaşıyoruz ve herşeyimizi önlerine seriyoruz...Erkekler ise biraz merak etmek istiyorlar,daha rahatlık istiyorlar,belkide mücadeleci yapıları var ...Tarihtende gelen,köklerden gelen birşey belki...
Şimdiye kadarki deneyimlerimde hep ben bunu gördüm...
Biraz üstüne düş,yaptıklarını,söylediği şeyleri ve hatalarını gözardı et bu sefer hiçbirşey yapmadığını düşünerekten istediği gibi davranıyor,zamanla ilginden sıkılıp kaçmaya başlıyor...
Tabi sürekli olarak kötü davranmayacaksın,ben mesela öyle biri değilim,kıyamamki...Ama eğer beni kırıyorsa,bunu bilmeli,ona göre davranmalı...Söyleyebilirsem bunu söylerim,ama söyleyemeyezsem biraz geri çekerim kendimi...
Biraz geri çektiğinde yokluğunu düşünmeye başlıyor...Alışıyor çünkü sana...Hayatındaki yerini sorguluyor...Ne yapıyor diye düşünüyor,merak ediyor...Benim demek istediğim bu işte...
Yyoksa canavar değilim canım,çokda sıcak davranıyorum hatta ne zaman konuşsam ablacım:) |
| |
14-11-2008, 01:56 PM
|
#424 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı: disik82 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Selam günlüğüm...
Mutluyum...Bir mesaj yolladım,ilk defa kendiliğimden,kesin çok şaşırmıştır,fazla öyle şeyler yapmam ona...Ama yazık kabi kırılmış,üzülmüş kıyamam,gönlünüde almak lazım:)
| selam canım, bende çok şaşırdım. bu mektup yazma olayını hepimize detaylı olarak yazarsan çok sevinirim ki aydınlanalım. merak ettiğim mektubun içeriği değil elbette tatlım. yazarken ki hislerin, imgelemelerin, uyku durumun v.s. kısacası teknik detayları alabilir miyiz?sevgiler.. |
supersın yaa okuyunca bende senden ılham alıyorum..yardımlarını bendende nesırgeme olurmu senden ogreneceklerım var
__________________ Aşkım seni seviyor kabul ediyor ve onaylıyorum:)) | Offline
| |
14-11-2008, 02:24 PM
|
#425 (permalink)
| Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Alıntı: disik82 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Selam günlüğüm...
| selam canım, bende çok şaşırdım. bu mektup yazma olayını hepimize detaylı olarak yazarsan çok sevinirim ki aydınlanalım. merak ettiğim mektubun içeriği değil elbette tatlım. yazarken ki hislerin, imgelemelerin, uyku durumun v.s. kısacası teknik detayları alabilir miyiz?sevgiler.. | Yav denedimde öyle birşeyler hissetmeden örnek bir mektupta yazılmıyorki canımcım...
Ya o mektupta ben kendi adıma onun bana gösterdiği ve yaşattığı iyi şeyler,olumlu bana mutluluk veren yönlerini onda sevdiğim şeyleri,küçük detaylar mesela ilgisini çektiğim zamanki heyecanlı şaşkınlığı ve şirinliği gibi,onda sevdiğim ve beni mutlu eden şeyleri sanki o karşımdaymışta onlan konuşuyormuşumda ona anlatıyormuşum gibi yazdım...
Sizde hissettiklerinizi ona hitap ederek,sanki karşısındaymış gibi yazın...Eğer fotoğrafı varsa onuda alın karşınıza...Mutlulukla bakın...Onun size kattığı küçücük detayları,güzellikleri atlamayın...Mutlu olduğunuz anları,eğer öyle anlar yoksa bile onu gördüğünüz zamanki mutluluğunuzu katın mektubunuza...Hep olumlu şeyler düşünün...Zaten bunları düşününce havaya giriyorsunuz otomatik olaraktan...Mutlu oluyorsunuz,karşınızdaki kişi dahada güzel görünüyor,dahada seviyorsunuz...
Sevginizden parçaları katın...Ona söylemek istediklerinizi içinizden geçen herşeyi akıtın...Gerçek hislerinizi...
Sevgiler canlarım benim... |
| |
14-11-2008, 02:35 PM
|
#426 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sycorox'un Günlüğü 21 gün boyunca,her gün aynı saatte mümkünse ve mum yakarak loş bir ortamda.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| |
14-11-2008, 08:23 PM
|
#427 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Sycorox'un Günlüğü Gamzecim çok sevindim!! wave :))
Ben bu durumlarda hep aynı noktada takılı kalıyorum ve senin ulaştıgın aşamaya hiç ulaşamadım şimdiye kadar..Ama 1 kere olsa neyse her begendiğim insan için mi bu olur..Ama şaşmıyor,hepsinde aynı aşamayı geçemiyorum..Yani ben ilgilenmiyorum o beni kırınca senin yaptıgın gibi ,üzerine gitmiyorum bırakıyorum ama sonucta o geri döneceğine,çok daha üzerime düşeceğine olan ne oluyor biliyormusun ,çocuk tamamen kopuyor gidiyor,araki bulasın.. sonra ya başkasından alıyorum haberini başkasıyla çıkmaya başlamış veya yok yani bırakıyor işin ucunu tamamen kopuyoruz..Arkadaşlar işte bu aşama için hep diyor ki "demekki o hayırlı olan insan değilmiş,hayırlı olsaydı geri dönerdi."..Bilmiyorum her insanda mı böyle olur,anlamadım gitti..Ama üzülüyorum çok tabii üzülmüyor değilim,sonra bu kopuşlar devamlı oldukca da nasıl bir duygu yer ediyor biliyormusun "yine olmadı,yine aynı şey,yine karşılık görmeden bitti gitti." diyerek sevilmeye layık olmamayı hissetme ..işte o nokta çok tehlikeli kendimi hep o noktaya gelmekten korumaya çalışıyorum :((
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
14-11-2008, 08:56 PM
|
#428 (permalink)
| Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Ay canım benim...Şöyle düşün gerçektende hayırlısı değillermişki olmamışlar...Hayırlı olsaydı şimdiye kadar sen engel bile koysan seni bulurdu bir şekilde...Ümidini sakın yitirme...
Eskiden yaşanan olumsuz inançlar,gerçekten yeni ilişkileri çok etkiliyorlar...Birşeye başlamadan kafamızda bir ton soru işareti yanıp yanıp sönmeye başlıyor...Ben başta çok gerilmiştim hatırlasanıza...
Bu olumsuzlukları atıp,eski inançlardan bir şekilde sıyrılıp başlarsan bence olacaktır...Birde tabi çekim yasasını devreye sokarsan falan...Tam olur... |
| |
15-11-2008, 01:35 AM
|
#430 (permalink)
| Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Yok valla hergün şiir modumda olmuyorum pisiicim:),arada bir geliyorlar...
seninkiler güzelmiş ama sucuklu yumurtam ehuheh:) |
| | | |