Ynt: Neler bekliyoruz... Merhaba Lerzan,
Kilomun gösterdiğinin aksine, aslında aburcuburlara pek de düşkün olmayan birisiyim. Hatta çevremdeki tüm kız arkadaşlarımın zaman zaman çikolata krizlerine girmelerine rağmen, çikolatave tatlıya karşı da bir düşkünlüğümün olmaması, benim aslında erkek ruhu taşıyan bir kadın olduğum şakalarına da yol açıyor(: Ama sigaranın getirdiği el ve ağız alışkanlığıyla, insan kendini oyalamak için birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyor. Bu durumda bir bardak su içiyordum. Ya da dişleri fırçalamak ve onun verdiği ferahlık da insanı bir şeyler yemekten alıkoyuyor. Zaten çok kuvvetli nane tadı olan bir diş macunu kullanınca, hemen ardından yediklerinin de tadı pek bir şeye benzemiyor. Sana sigarayla savaşında başarılar dilerim. Bu arada sigara kelimesini kullanmadan, (olumsuz bir cümle kursan da sigarayı aklına getirdiği için) örneğin "hayatımda bana faydası olmayan hiç bir şeye yer vermiyorum" cümlesini sürekli tekrarlamak da yemek ve sigara alışkanlığına karşı beynine göndereceğin olumlu bir mesaj olabilir.
Sevgiler |