Ynt: HERKESE MERHABA sevgili nilgün hoşgeldin
hikayeni okudum seni yargılamak bizim haddimiz değil ve zaten sen bunu büyük bir başarıyla yapıyorsun..seni bu konuda desteklemeyede hiç niyetim yok..şimdi derhal..kendini suçlamayı bırak, bu çocuğun senin gibi vicdanının sesini dinleyebilen birisinin yanına gelmesi büyük bir devlet bunu düşün..ben biyolojik olarak tek çocuklu bir bayanım..eşimle anlaşamadığım için başka çocuk istemedim. ama hiç bir zaman tek çocukla kalmadım..teyzem vefat etti bebeği ortada kaldı kendi çocuğumla birlikte ikiz gibi onu büyüttüm çeşitli nedenlerden dolayı onu almanyaya annemin yanına almanyaya gönderdim derhal yeri yeğenimle doldu..artık rahatım çocuklar büyüdü dediğimde teyzemin kızının bebeği oldu kocası altı aylık hamileyken terk ettiği için manevi kızım hem geçici işlerde çalışıp hemde bebeğine baktıramadığı için,bana torun olan bu bebeğide 3 yaşına kadar bakmak bana nasip oldu,anneside bu arada hem maddi hemde manevi anlamda kendisini toparladı..sen şimdi ay ne kadar iyi insansınız demeden önce ben sana bu bebişin bana yaptığı büyük iyiliği söyliyeyim.benim derin depresyondan çıkmama yardım etti..ben onunla ilgilenirken kendime acımaya.kendimi suçlamaya vs.. fırsat bulamadım..bu çocuğun senin yanına gelmesinde hem onun hemde senin hayrına olan bir şeyler mutlaka vardır..bunu görmeye çalış benden sana gönül dolusu saygılı sevgiler |