Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 10:33 PM   #7 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tuhaf bi soru olabilir ama kendimizi nasıl seveceğiz?? telkinleri dinliyorum zaten ama kendini sevmek dediğimiz şey tam olarak ne onu bilmiyorum? yani insan kendini nasıl sever? hataları varken kendini affetmemişken? nasıl çıkar bu işin içinden?
Özellikle suçluluk duyguları telkini bu konuda çok yardımcı oluyor..Benim kendimi sevmemde barışmam da en önemli etkendir..
Zamanla olacaktır...
Ayrıca ayna karşısına geçip kendinizle konuşma egzersizleri de iyi gelecektir...
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla