Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

Bir dirhem sevgimizin gücü

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Bir dirhem sevgimizin gücü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir dirhem sevgimizin gücü Sevgi, frekansı en yüksek enerji kaynağımızdır. İşe kendinizi sevmekle başlayın.. Yaşam içindeki her şey, ağaçlarından okyanuslarına, kelebeğinden çiçeklerine, bir bebeğin gülümsemesine.. Aklınıza gelen her şeyin ve bizlerin özü sevgi enerjisidir. Kalıplaşmış bilinç tuzaklarına düşmediğimiz sürece, sevgiyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-01-2007, 11:30 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Bir dirhem sevgimizin gücü

Sevgi, frekansı en yüksek enerji kaynağımızdır. İşe kendinizi sevmekle başlayın.. Yaşam içindeki her şey, ağaçlarından okyanuslarına, kelebeğinden çiçeklerine, bir bebeğin gülümsemesine.. Aklınıza gelen her şeyin ve bizlerin özü sevgi enerjisidir. Kalıplaşmış bilinç tuzaklarına düşmediğimiz sürece,
sevgiyi en aşırı çirkinlik dediklerimizde dahi, görmek mümkündür. Zira onlar dahi iyi olduğu düşünülerek yapılmıştır. Sevgi ve şefkatin açmayacağı kapı yoktur. Her zorda kaldığınız anda, elinizdeki sevgi anahtarını kullanın.

İşin sırrı şudur; Tüm enerji çeşitleri gibi sevgi de, yaymaya başladığınız anda bir jeneratör sistemi gibi enerji üretmeye başlar. Sinyallerinizi alan her yaşayan birimi, bu sinyalleri kendi bünyesinde tekrar üretime geçirir. Üretilen birim iki katı fazlası ile size geri dönerek büyüdükçe büyür. Bugün hiç sevmediğinizi düşündüğünüz birisine, sevgi ve şefkat gösterin, bakın neler olacak?

Deneyimlerin sizi bulmasını beklemeyin. Hayatınızda sevgi konusunda küçük oyunlar oynayarak, deneyimlerinizi kendiniz yaratın. Sevgi sinyallerini alın, üretin ve yayın.

HAYATIMIZ SEVGİYİ YAYDIĞIMIZ ORANDA KOLAYLAŞIR.

Yazıyı Ekleyen : Selma CANDAN
http://www.candanreiki.com

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2007, 01:49 AM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
31 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysekim is an unknown quantity at this point

sevgi en büyük ve en etkili ilaçtır.öyle olmasa bizi yıllarca kendine hapseden korkularımızdan da onu ancak sevgiye dönüştürerek yenemezdik.keske yüreklerimizde korkudan ve diger gereksiz duygular yerine bir dirhem sevgi yer edinebilse...
aysekim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2007, 09:45 AM   #3 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

Bunun gerisinde evrenin sevgiden ve aşktan varoldugu gerçegini görmemizi fısıldayan bi ses duyuyorum...yeterli sevgi almayan çocuklarda gelişim geriliği saptanmıştır,hatta boylarının yaşıtlarına göre fazla uzamadıgı tespit edilmiş..bu arada nihayet şu yunus ve okyanus seslerini dinlemek nasib oldu,kimileri ürkmüştü bu sesten..ancak ben bayıldım çok şirinler,hatta oglum sesleri suda oynayan bebek sesi sandı ve çok hoşlandı...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 01:50 AM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 16
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevgiylekal is an unknown quantity at this point

Hayatımız sevgiyi yaydığımız oranda kolaylaşır
sevgiylekal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 10:04 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

tuhaf bi soru olabilir ama kendimizi nasıl seveceğiz?? telkinleri dinliyorum zaten ama kendini sevmek dediğimiz şey tam olarak ne onu bilmiyorum? yani insan kendini nasıl sever? hataları varken kendini affetmemişken? nasıl çıkar bu işin içinden?
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 10:23 PM   #6 (permalink)
Teğmen

yelizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 25
24 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelizim is an unknown quantity at this point

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgi, frekansı en yüksek enerji kaynağımızdır. İşe kendinizi sevmekle başlayın.. Yaşam içindeki her şey, ağaçlarından okyanuslarına, kelebeğinden çiçeklerine, bir bebeğin gülümsemesine.. Aklınıza gelen her şeyin ve bizlerin özü sevgi enerjisidir. Kalıplaşmış bilinç tuzaklarına düşmediğimiz sürece,
sevgiyi en aşırı çirkinlik dediklerimizde dahi, görmek mümkündür. Zira onlar dahi iyi olduğu düşünülerek yapılmıştır. Sevgi ve şefkatin açmayacağı kapı yoktur. Her zorda kaldığınız anda, elinizdeki sevgi anahtarını kullanın.

İşin sırrı şudur; Tüm enerji çeşitleri gibi sevgi de, yaymaya başladığınız anda bir jeneratör sistemi gibi enerji üretmeye başlar. Sinyallerinizi alan her yaşayan birimi, bu sinyalleri kendi bünyesinde tekrar üretime geçirir. Üretilen birim iki katı fazlası ile size geri dönerek büyüdükçe büyür. Bugün hiç sevmediğinizi düşündüğünüz birisine, sevgi ve şefkat gösterin, bakın neler olacak?

Deneyimlerin sizi bulmasını beklemeyin. Hayatınızda sevgi konusunda küçük oyunlar oynayarak, deneyimlerinizi kendiniz yaratın. Sevgi sinyallerini alın, üretin ve yayın.

HAYATIMIZ SEVGİYİ YAYDIĞIMIZ ORANDA KOLAYLAŞIR.

Yazıyı Ekleyen : Selma CANDAN
candanreiki.com
okuyunca ne kadar da kolay. hayatın tüm zorluklarını aşmamızı sağlayan,ilişkilerimizi,gelişimimizi olumlu etkileyen SEVGİ!!! uygulamak bunu fark etmek bizim gibi enerjisini kullanmaya çalşıanlar için büyük bir şans.şükürler olsun bunu fark ettiren herşeye:) inşallah her gün biraz daha çoğalırız.
yelizim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 10:33 PM   #7 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tuhaf bi soru olabilir ama kendimizi nasıl seveceğiz?? telkinleri dinliyorum zaten ama kendini sevmek dediğimiz şey tam olarak ne onu bilmiyorum? yani insan kendini nasıl sever? hataları varken kendini affetmemişken? nasıl çıkar bu işin içinden?
Özellikle suçluluk duyguları telkini bu konuda çok yardımcı oluyor..Benim kendimi sevmemde barışmam da en önemli etkendir..
Zamanla olacaktır...
Ayrıca ayna karşısına geçip kendinizle konuşma egzersizleri de iyi gelecektir...
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 11:50 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili yasal06 ende ilk zamanlar bunu sormustum hatta canım shamanıccım cevaplamıstı.kendini sevmek kendını oldugun gibi kabul etmekle baslıyor,herseyınle bir bütünsün hataların,suclulugun,güzellıgın yada cırkınlıgın hepsını kabul edıyorsun ve degısmeye baslıyorsun.ben yasayarak bu duyguyu deneyımleyenlerdenım,telkinleri düzenli dinlemeye devam et.ve kendımı sevıyor ve onaylıyorum olumlaması yap.umarım bu güzel duyguyu en kısa zamanda sende yasarsın
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2008, 12:55 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

umarım başarabilirim telkinleri dinliyorum zaten gece yatarken, ayrıca psikolojik destek de alıyorum ilaç da kullanıyorum, arkadaşlarımla da konuşuyorum, herşey yapıyorum yani kısacası..:) ama galiba yani bunu yeni farkettim, dışardan söylenenler algılayamıyorum galiba ya da algılıyorum da uygulayamıyorum, galibaa kendime has yöntemler geliştirmem gerekecek:) ama bunu telkinler için söylemiyorum çünkü daha dinleyeli 3 gün oldu. umarım düzelir herşey zorda olan herkes için... ilgilendiğiniz için teşekkürler..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks