Merhaba öncelikle..
İlk yazımı bu konu üzere paylaşacağımı hiç düşünmemiştim ancak; gördüğüm kadarıyla önemli bir yol ayrımı hakkında edindiğimiz noksan bilgiler, bizim ulaştığımız sonucun yanlışlığını göstermekten uzak kalıyor ve buna istinâden yaşam hakkında yanlış kanılara varıyoruz..
13 Yıl önce, ilk hipnoz deneyimini yaşadım. Şu an'a kadar yüzlerce kez hipnoz seansları ile çok ama gerçekten de çok ilginç olayları tecrübe ettim ve nice inanılmaz şeylere şahit oldum. Vefakat ne ironiktir ki; hiç hipnoz olmadım.
Çalınan bir beylik tabancasını olayın olduğu an'a geri dönerek tekrar izleyip silahı bulmuştuk. Bir başka deneyimlemede ise 3 yıl öncesine dönüp oradan farklı bir gerçekliği takip ederek bir telefon numarasına ulaşmıştık. Küçük bir çocuk iken (4,5/ 5 yaşlarında ) karşılaştığı " bir gelinin defnedilmesini izlemenin " tesiri ile normal yaşantısında herhangi bir an'da ağlamasını durdurmak için bir arkadaşa hipnozda ne diller dökmüştük.. Ama, herbirinde ince bir çizginin varlığını ve öteye gitmenin hiç de sağlıklı olmayacağını biliyorduk..
Çünkü; Cin isimli bir varlık vardı ve Cin, hassas bir yapıya sahip bilincin ( Hipnoz sırasında yaşamadığı bir zamana götürülmesi gibi ) varlığından haberdar bir şekilde tetiktedir.
Bu konuda, şu an sitede yahut başka yerlerde neler söylenip/yazılmış hâkikaten de mâlumatım yok ancak; yaşayan'ın çok iyi bildiği birşey de vardır ki, tüm yaşamı mantık/fizik kuralları kalıplarında açıklamak mümkün değildir.. Ve ben size bu yol çatısında hangi yöne gitmeniz gerektiğini söyleyecek değilim.. insanlar kendi doğruları üzere yol alırlar. Ama şu bilgiyi muhâkkak paylaşmam gerektiği düşüncesindeyim.. Cin adlı varlıkların somut etkilerini yaşamış ve uzun bir süre bu varlıklarla birlikte yaşam sürmüş biri olarak, " Geçmiş yaşam izleri, Geçmiş yaşama dâir bilgilerin " hipnoz/Epilepsi gibi hâllerde çok rahat bir şekilde bir cin'in etkisi ile anlatılabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim..
Bu hasepten, hâllerin büyük bir çoğunluğunun Cin'ler vasıtası ile yaşandığını ve onların etkisi ile ortaya çıktığını Hipnoz sırasında yaşayarak/görerek tecrübe etmiş olmam sebebiyle, muhtemel soruları olabildiğince ivedi bir şekilde yanıtlamaktan zevk duyarım.
Ve bu vesile ile Mübârek ve Hayırlarla dolu olan Kurban Bayram'ınızı kutlarım.
Selam ve Duâ ile.. |