Hipnoz
hipnoz kekemelik,
psikoterapi hipnoz,
bilinçaltı hipnoz,
hipnoz hipnoterapi,
hipnoz telkin,
tıbbi hipnoz,
meditasyon hipnoz,
psikolog hipnoz,
hipnoz tedavi,
hipnoz sigara,
hipnoz tedavisi,
hipnoz,
hipnoz sigara bırakma,
depresyon hipnoz,
psikoloji hipnoz,
hipnoz,
hipnoz telkinleri,
kekemelikte hipnoz,
telkinli hipnoz,
| DR.Brian Weiss ve Hipnoz Terapilerinde Geçmiş Yaşam DeneyimleriAlternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz DR.Brian Weiss ve Hipnoz Terapilerinde Geçmiş Yaşam Deneyimleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar,amerikalı ünlü bir show yapımcısı bir bayan var bilirsiniz oprah winfrey ,onun eski show programlarını veren bir kanal var tv de ,her zaman her programı çok bilgilendirici ve ilginç olur,oprah türk doktor mehmet öz ile de birlikte program yapıyor ayrıca ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi |
|
28-07-2008, 01:52 PM
|
#1 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| DR.Brian Weiss ve Hipnoz Terapilerinde Geçmiş Yaşam Deneyimleri Arkadaşlar,amerikalı ünlü bir show yapımcısı bir bayan var bilirsiniz oprah winfrey ,onun eski show programlarını veren bir kanal var tv de ,her zaman her programı çok bilgilendirici ve ilginç olur,oprah türk doktor mehmet öz ile de birlikte program yapıyor ayrıca sağlıklı beslenme ile ilgili,o programlar da ayrıca cok guzel oluyor,bir keresinde dr öz ve bir bayan birlikte tamamen sebzelerden (pırasa-ıspanak gibi yapılmış ancak tadı normal hamurişlerinden ayırt edilemeyecek kadar güzel tarflerden bahsetmişlerdi ve mehmet öz de bu tarifleri sağlık –kalori değerleri açısından yorumlamıştı..Mehmet öz bunun gibi birçok konuda deneyim ve bilgilerini bu programda seyircilere sunuyor..Aslında şimdi anlatacağım şey bu sağlıklı beslenme konusuyla ilgili değil ancak Mehmet Öz’ün ünlü Psikiyatrist doktor Brian Weiss ın konuk oldugu programda bu doktorun çalışmlarında hipnoz uygularken hastalarının geçmiş yaşamları ile karşılaşması ve hayatta yaşadıkları sıkıntıların geçmiş yaşamları ile nasıl bağlantılı olabileceğini ortaya cıkarmasını değerlendirmesi ile ilgili …
Dr.Brain Weiss amerikada psikiyatri kariyeri çok başarılı ve makaleleri tanınmış ve onaylanmış bir doktor..Miami Mount Sinai hastanesi başhekimi ve psikiyatri bölümü başkanı olarak görev yapıyor ve hipnoz ve geçmiş yaşamlar hakkında hastalarıyla deneyimlediklerini anlattıgı tecrubelerini içeren ve başka bir çok kitabı var..Bir bayan hasta panik atak,çeşitli fobi vekorkuları için 1 yıl süren ilaçla tedavi sonrası cevap alınamayınca doktor hipnoz ile tedavi çalışmasına başlamış..Bayanın panik atak ve korkularının kaynaklarını bulmak için hipnoz altında iken geçmiş yaşam deneyimlerini anlatması doktorun hsatalrının geçmiş yaşam bilgilerinin hipnozda ortaya cıkarılıp bugunku rahatsızlıklarının kaynagı olup olamaycağı konusunda çalışması kapısının açılmasına yolaçmış…Programda anlattıgı “kariyerim sıfırlanabilir,doktorluk lisansım elimden alınabilir,işimi kaybedebilrdim..Ama o deneyime hipnoz esnasında hastamda şahit olduktan sonra artık geri donuş yoktu…Kendim için doğru olan neyse sonuna kadar gidecek ve hastalarım için kendimi tehlikeye atmam gerekiyorsa atacaktım..Artık ben eskisi gibi olmayacaktım….”Bu bayanın tedavisinde hipnoz kayıtlarını çalıştıgı hastaneye sunarken boyel bir tereddutte kalmış.ama sonuçta yadsıamayacak bir deneyimle karşılaşmış ve artık kariyerinin geri kalanını etkileyen,bambaşka bir tedavi şeklien kaydıran bu alana gecmiş..Hastane bu kayıtları onaylamış ve doktoru çalışmları için teşvk etmiş..(Bu açıdan ben amerikayı çokilerigörüşlü ve açık fikirli oldukları için takdir ettim)Türkiyede psikiyatrlar böyle bir deneyimle karşılaşıp bunu calıştıkları hastaneye sunsalar ya işine son verilir heralde veya bir şekilde susturulurlar..Doktor ayrıca hipnoz yapan psikiyatrların kariyerleri boyunca mutlaka ama mutlaka boyle bir deneyimle karşılaşalarının kaçınılmaz oldugunu soylyor(geçmiş yaşam bilgilerini veren hastalar)
Şimdi doktoru bu kada etkileyen bu bayanın hipnoz altında verdiği geçmiş yaşam bilgilerine gelirsek, bu özel hayatında hiç tanımadıgı bayan hipnozdayken doktorun ailesi ie ilgili ailevi bilgiler vermeye başlamış..Doktorun 2 yıl once ölen babasıyla şu an birlikte oldugunu ve doktorun doğan çocuguna babasının ismi verilmiş..Tüm bu ölüm ve doğum haberleri hiçbir şekilde gazete veya halka açık bir şekilde duyurlmamıştı diyor doktor..(yani bu bayanın bunları bilmesi imkansızdı)bayan doktorun 25 yıl once sadece 3 haftalıkken ölen yeni doğmuş oğlu ile de birlikte oldugunu soylemiş..bu ulaşılması mkanz bilgilerin bu bayandan hipnoz altında cıkması beni kariyerimi riske etme pahasında da olsa bu deneyimlerin peşinden gitmeme ikna etti diyor..Programa bir konuk daha cagrıldı ..Bu konugun çocukluğundan beri ablası ile sorunlu bir ilişkisi ve ayrıca devamlı gordugu uçaktan dusme kabusları varmış..Doktor bu konugu hipnoza aldı..Hipnoz programda verildi(daha once doktorun muayenehanesinde hipnoz gercekleştiriliyor)Hipnoz esnasında doktor hastayı geçmiş yaşamına goturdu ve bir savaş sırasında uçak kullandıgını ve uçağı dusurdugunu anlattı,anltırken zaten yaşıyordu ağlıyordu hipnoz altında..(buaralrı özet olarak geciyorum normalde bu hipnpozun 20 dklık kısmını verdiler)Sonra adamı şimdiki yaşamında geçmişe goturdu ve adam bebekken eve geldiğini,ablasını gordugunu ama ablasının onu devamlı reddettiğini,ondan kendisine akan sevgisizliği ve nefreti hissettiğini soyleyerek tekrar agladı..İlginc olan daha yeni doğmuş bir bebekken eve getiriliyor ve ablasının b duygularını hipnoz altında soyleyebiliyor..Yani bu inanılmaz bir şey…Demekki daha yeni doğmuş bir bebekken bile bilinçaltımız devmlı kayıt haline..yani o zamanları,o zaman yaşadıklarımızı,bize hissedilen duygular ve bizim insnalara durumlara hissettiklerimizi bugunku bilinçaltımız hatırlıyor…Bunu öğrenmek inanılmazdı..Sonra mehmet öz anlattı bu doktor mehmet özü de hipnoza almış ve bu progarmın ertesi bolumunde bu yayınlanacak daha yayınlanmadı ,ancak mehmet beyin anlattıgı şey daha da ilgincti..Mehmet bey hipnozdayken 4 yaşında iken gordugu ruyayı anlattı..Bu da inanılmazdı..Gerçek hayatıno yaşlarda hatırlanması zaten ayrı bir ilginc ama o yaşta gorulen bir ruya..Bu başka muhteşem bir şey..Mehmety bey bu ruyayı harfiyen kelimesi kelimesine 4 yaşındaki haliyle anlatttı…
Daha sonra bu ablası ile sorun yaşayan bu konuk üzerinde doktor hipnozda calışmaya devam etti..Hipnozda iken cok bambaşka bir olay ortaya cıktı..Adam ağlamaya başladı ve bir erkek tarafından sokakta öldürüldüğünü anlattı..Göğsüne bir çubuk saplandığını…Adam tekrar başka bir geçmiş yaşama gitmişti..Aslında bu konugun sık sık yaşadıgı nefes darlığı ve kalp sıkışması sorununu doktor cozmek istiyordu ve bu deneyime rastladı..Bu deneyimin nasıl gercekleştiğini konuga hipnozda anlattırırken ,konuk tekrar ağlamaya ve cektiği acıyı anlatmaya başladı..Gözünün önünde sokakta bir bayana tecavuz edildiğini ancak hiçbirşey yapamadıgını ve cokama cok sucluluk hissettiğini anlatarak o deneyim siddetli bir şekilde tekrrar yasadı..Doktor,hipnozda bu deeyimi ona uzun uzun anlattrırdıktan sonra bu bayanı tanıyıp tanımadıgını sordu..Konuk bu bayanın ablası oldugunu soyledi…Sonra bu bantı seyrettikten sonra programa donduler ve oprah konuga sordu nasıl ablan oldugunu dusundun ve boyle bir şeyi nasıl tekrar yasadın ? konuk :ben bunu bu yaşıma kadar hatırlamadım..bu bilinçli halimle bu hayatımda yasadıgm bir şey değildi..bu deneyimi hipnozda yaşamadk inanılmazdı..o bayanın yuznu hipnozda gordum tabii ki şu an ablam olan insan değildi…Ancak onun enerjisini hissettim ben bu yuzden eminim ,bu yuzden bu kadar emin şekilde ablam diye cevap verdim hipnozda..Ben onun enerjisini tanıdım..Bunu bir insan hangi yaşmda olursaolsun tanır..Sadece o yaşama ait bilinci ve hatıraları ile hatırlayamaz..Ablam ben doğdugumdan beri eve kardeş geldiğimden beri benden sebepsiz yere nefret etti,bana devamlı sucluluk hissettrdi..Hayatım boyunca ne yaptıysam anlaşamadık..Hep bu duygularla yaşadım..Şimdi bu hipnozdan sonra bambaşka bir hayatımvar ..Ablamla ilişkimz bambaşka,tarif edilemez..Şu an içimde ne sucluluk,ne nefret ,ne kin..Hiçbirşey hissetmiyorum o da oyle..Birbirimize hissettiğimiz tek duygu sadece sevgi ve anlayış..Ve birbirimizi oldugumuz gibi kabulleniyoruz artık..
Bu arada bu hipnoz deneyimini ablasına da izlettirdiler..Ablası da cok duygulandı ..Ama tabii ki cok daha onceki yaşamında tecavze ugradıgını hatırlmadı ,belki hipnoza alınsa o da hatırlayacaktı..
Bu guzel programı sizinle paylaşmak istedim…Şimdi insan merak ediyor..Bazı sıkınıtılar su an yaşadıgımz hayat,bu hayata ait hatırlarımız ve bilinaçltımız ile cozmeyi deniyoruz,çeşitli metodlarla.Hipnoz telkinler gibi…Ama düşünsenize şu an yaşadıgımız sıkıntıların cok ama cok daha geri zama ait bu deneyimler gibi kaynakları varsa? Eğer bu program ait fotografları gormek ,ses kayırlraını dinlemek ve program hikayesini okumak isterseniz : http://www.oprah.com/slideshow/oprah...feregression/1 Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
28-07-2008, 01:58 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DR.Brian Weiss ve Hipnoz Terapilerinde Geçmiş Yaşam Deneyimleri Geçmiş zaman Şimdide'dir, isterseniz 100 hayat yaşamış olun, onun etkilerini Şimdi deneyimliyorsunuz. Dolayısıyla, hali hazırda deneyimlediğiniz olumsuz duyguları temizlerseniz. Geçmiş diye nitelenen şeyde temizlenmek zorundadır. Yollar çeşit çeşit ama hepsi Şimdi'yi temizlemek için çaba sarfetmekteler. Geçmiş hayat adı verilse bile, o da Şimdi'de bulunmakta. | Offline
| |
28-07-2008, 02:45 PM
|
#3 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: DR.Brian Weiss ve Hipnoz Terapilerinde Geçmiş Yaşam Deneyimleri http://www.brianweiss.com/ buldum
düşündükçe insanın aklına geliyor; o konuk nefes darlığı ve kalbinde sıkışma yüzünden yardım istedi,bu hipnozda iken onun geçmiş yaşamında göğsüne saplanan çubuk ile öldürülmesi bilgisine goturdu ve oradan da bu deneyimde geriye gidince ablası ile yaşadıgı sucluluk,sevgisizlik ve sebebini anlayamadığı nefret duygusunun temelinde ablasına o durumda yardım edememiş olması ,ablasının sebepsiz yere onu doğdugundan beri istememesi sorunu çözüldü..Yani 2 sorun aynı deneyimde halledilmiş oldu..Ama bu adamın bu farkındalığa varması ve bu ağrıın sebebinden bu kadar geriye gidebilmesi+bu sıkıntının sebeblerinin bunlar oldugunun bulunması çok degerli bir farkındalık..Yani milyonda bir bir şans gibi degerli
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
08-12-2008, 03:03 AM
|
#4 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
| Merhaba öncelikle..
İlk yazımı bu konu üzere paylaşacağımı hiç düşünmemiştim ancak; gördüğüm kadarıyla önemli bir yol ayrımı hakkında edindiğimiz noksan bilgiler, bizim ulaştığımız sonucun yanlışlığını göstermekten uzak kalıyor ve buna istinâden yaşam hakkında yanlış kanılara varıyoruz..
13 Yıl önce, ilk hipnoz deneyimini yaşadım. Şu an'a kadar yüzlerce kez hipnoz seansları ile çok ama gerçekten de çok ilginç olayları tecrübe ettim ve nice inanılmaz şeylere şahit oldum. Vefakat ne ironiktir ki; hiç hipnoz olmadım.
Çalınan bir beylik tabancasını olayın olduğu an'a geri dönerek tekrar izleyip silahı bulmuştuk. Bir başka deneyimlemede ise 3 yıl öncesine dönüp oradan farklı bir gerçekliği takip ederek bir telefon numarasına ulaşmıştık. Küçük bir çocuk iken (4,5/ 5 yaşlarında ) karşılaştığı " bir gelinin defnedilmesini izlemenin " tesiri ile normal yaşantısında herhangi bir an'da ağlamasını durdurmak için bir arkadaşa hipnozda ne diller dökmüştük.. Ama, herbirinde ince bir çizginin varlığını ve öteye gitmenin hiç de sağlıklı olmayacağını biliyorduk..
Çünkü; Cin isimli bir varlık vardı ve Cin, hassas bir yapıya sahip bilincin ( Hipnoz sırasında yaşamadığı bir zamana götürülmesi gibi ) varlığından haberdar bir şekilde tetiktedir.
Bu konuda, şu an sitede yahut başka yerlerde neler söylenip/yazılmış hâkikaten de mâlumatım yok ancak; yaşayan'ın çok iyi bildiği birşey de vardır ki, tüm yaşamı mantık/fizik kuralları kalıplarında açıklamak mümkün değildir.. Ve ben size bu yol çatısında hangi yöne gitmeniz gerektiğini söyleyecek değilim.. insanlar kendi doğruları üzere yol alırlar. Ama şu bilgiyi muhâkkak paylaşmam gerektiği düşüncesindeyim.. Cin adlı varlıkların somut etkilerini yaşamış ve uzun bir süre bu varlıklarla birlikte yaşam sürmüş biri olarak, " Geçmiş yaşam izleri, Geçmiş yaşama dâir bilgilerin " hipnoz/Epilepsi gibi hâllerde çok rahat bir şekilde bir cin'in etkisi ile anlatılabileceğini rahatlıkla söyleyebilirim..
Bu hasepten, hâllerin büyük bir çoğunluğunun Cin'ler vasıtası ile yaşandığını ve onların etkisi ile ortaya çıktığını Hipnoz sırasında yaşayarak/görerek tecrübe etmiş olmam sebebiyle, muhtemel soruları olabildiğince ivedi bir şekilde yanıtlamaktan zevk duyarım.
Ve bu vesile ile Mübârek ve Hayırlarla dolu olan Kurban Bayram'ınızı kutlarım.
Selam ve Duâ ile.. | Offline
| | |