İlgin için çok teşekkürler Shamanic. Kendimi çok kötü hissediyorum 3 gündür. Bası fisiksel sebebleri de var ancak ruhumda çok fasla iniş çıkış yaşıyorum. Telkinlere başlamamın 10. günü. Sürekli açık evde. Bilincim birçok şeyin farkında, yıllardır bilinçaltımı ehlileştirmeye çalışıyorum bu yolla. Ancak travmalarım çok fasla galiba. Hiç uyuyamıyorum. Dün sabah çok ağladım. Bayramda annemin yanına gitmedim. Ev arkadaşım ailesinin yanına gitti ve evde yalnıs kalmak baya dokundu bana. Beni en çok inciten ilişkiler oldu bugüne kadar. Bunu çok iyi biliyorum. Her ne kadar her şey yolunu buluyorsa da ben olayların gidişatını eski negatif deneyimlerle etkiliyorum sanırım. Bundan kurtulmayı gerçekten çok istiyorum. Bir ayrılık yaşadığımda çöküyorum. İş dünyasıyla ösel hayatı dengede tutamıyorum. Ösellikle 2 yıldır bu böyle. Yıllar çabuk geçiyor ve ben eskisinden daha hassas hissediyorum kendimi. Dünyanın adil olmadığını, insanoğlunun kainattaki en tehlikeli hayvan olduğunu düşünüyorum. Tabii bu olumsus düşünceler Türkiye şartları ve kötü deneyimlerle daha çok besleniyor. Enerjim düşüyor, düşüyor ve düşüyor ve ben yine gösyaşlarıma teslim oluyorum.
Çok üsgünüm. |