Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

GÜLME ÖZÜRLÜ YÜZYILIN DELİ SAVAŞÇISI

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri GÜLME ÖZÜRLÜ YÜZYILIN DELİ SAVAŞÇISI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba Yıllardır her şeye rağmen gülmeye çalışıyorum. Ancak herkes gibi hayatımda önemli dönüm noktaları oldu ve enerjimi yitirdim çoğu zaman. Buna ben kendi yakıtını bitirmek ve sonra durmak diyorum. 32 yaşındayım ve önemli mücadelelerinin ve hayal kırıklıklarının ardından geçen ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

GÜLME ÖZÜRLÜ YÜZYILIN DELİ SAVAŞÇISI

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2008, 04:40 AM   #1 (permalink)
Teğmen

swanp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
swanp is an unknown quantity at this point
Standart GÜLME ÖZÜRLÜ YÜZYILIN DELİ SAVAŞÇISI

Herkese merhaba

Yıllardır her şeye rağmen gülmeye çalışıyorum. Ancak herkes gibi hayatımda önemli dönüm noktaları oldu ve enerjimi yitirdim çoğu zaman. Buna ben kendi yakıtını bitirmek ve sonra durmak diyorum. 32 yaşındayım ve önemli mücadelelerinin ve hayal kırıklıklarının ardından geçen yıl GERÇEKTEN durdum. Dünya yalan söylüyordu çünkü. Savaşmaya değer hiçbir şey göremiyordum. Bu da beni bilgisayar ve oyun bağımlısı, gece yaşayan birine dönüştürdü. Konsantrasyonum sıfırlandı. Yazarlık ve editörlük yapıyordum ancak bu sebepten ara vermek zorunda kaldım. Sonra biofeedback denen bir sistemle tanıştım. Ancak 1992'de "%100 Düşünce Gücü" ve "Tanrı'yla Sohbet"le başlayan ve düşüncenin hayatımızı ne kadar etkilediğine dair birçok kitap okumuştum. Kuantumla da tanıştım sonra. Bunu bende bununla ilgili bir baz olduğunu söylemek için anlatıyorum. Ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da yaşadıklarım, travmalar, 21. yüzyıl, ilişkiler ve hayat beni zorluyordu. Secret'tan sonra The Key alındı, okundu. The Key tüm olayın bilinçaltında döndüğünden bahsediyordu. Bense yıllardır kendi kendime telkinlerde bulunuyordum zaten. O çöplük ehlileşmemiş miydi yani?
EVET. Biofeedback işe yaradı bu arada ama kısa sürdü. Çünkü kötü biten bir aşk hikayesi sonunda yine down oldum ve depresyona girdim. Biofeedback'in seansı 250 YTL. Çalışmıyorum ve bu parayı vermem imkansız. Tamam sağlığımız çok önemli, evet bizi ayakta tutan güç moral ama... Antidepresanların gücü adına diyip düzelmeyi beklemeye başlamıştım. Serotonine güvenmek zorundaydım. Ama işimden ayrılalı tam 5 olmuştu ve artık sonuç istiyordum.
31 Kasım'da başladım dinlemeye çok sevdiğim bir arkadaşımın önerisiyle.
4 gündür dinliyorum ve iyi şeyler umuyorum.
Sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

swanp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2008, 11:39 AM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

merhabalar swanp..

yanımıza hoşgeldin..

günlük açmana çok sevindim..
telkinleri dinlerken ne kadar değiştiğini böylelikle adım adım takip edip birbirimize destek olabileceğiz..

bilinçaltı her şeyin özü.. telkinler ile birlikte harika bir açılım yaşamaya başlayacak ve bunu kalıcı hale getireceksin..

iş para aşk üçgenini düşünürsek evde olduğun bu süreçte farklı çalışmalar yapmalısın.. telkinlere bu şekilde destek olursan başarı süreni kısaltacağına inanıyorum..

Bilinçaltının Bilinmeyenleri - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

bilinçaltı ve çekim yasası bölümümüzü bir incele..
ana hedeflerini ve araç hedeflerini belirle..
telkinleri düzenli bir şekilde dinle..
olduğun gibi değil olmak istediğin gibi davranmaya başla..

kısa sürede hedeflerine ulaşmanı ve güzel haberlerinle günlüğünü doldurman dileklerimle..

seni yanımıza yönlendirdiği içinde arkadaşına ve sana;
sevgiler..
Alt 05-12-2008, 03:10 PM   #3 (permalink)
Teğmen

Teşekkür ederim Shamanic. Bu konularla ilgiliyim ancak kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum. Bu yüzden önerilerine devam edersen sevinirim. Çekim yasası ancak kıvama gelmiş bir bilinçaltıyla çalışır. Umarım kıvamı yakalarım. :) Forumdaki yazıları okuyorum bunun dışında ne yapabilirim bilmiyorum...
Sevgiyle kalın.
Alt 06-12-2008, 07:12 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile

şimdilik ilgini çeken bölümleri okuman en güzeli..
kısa sürede sende çalışmaları yapacak gerekli kıvama geleceksin

ama bu süre çok uzun olmasın.. genelde mükemmelliyetçi yapımız yüzünden kendimizi hiç hazır hissetmez sürekli erteleriz..

çalışmalar hiç başlamaz.. hedefler hep bir yıl sonraya bırakılır..
forum olarak gözümüz üstünde..

sevgiler..
Alt 10-12-2008, 05:42 AM   #5 (permalink)
Teğmen

İlgin için çok teşekkürler Shamanic. Kendimi çok kötü hissediyorum 3 gündür. Bası fisiksel sebebleri de var ancak ruhumda çok fasla iniş çıkış yaşıyorum. Telkinlere başlamamın 10. günü. Sürekli açık evde. Bilincim birçok şeyin farkında, yıllardır bilinçaltımı ehlileştirmeye çalışıyorum bu yolla. Ancak travmalarım çok fasla galiba. Hiç uyuyamıyorum. Dün sabah çok ağladım. Bayramda annemin yanına gitmedim. Ev arkadaşım ailesinin yanına gitti ve evde yalnıs kalmak baya dokundu bana. Beni en çok inciten ilişkiler oldu bugüne kadar. Bunu çok iyi biliyorum. Her ne kadar her şey yolunu buluyorsa da ben olayların gidişatını eski negatif deneyimlerle etkiliyorum sanırım. Bundan kurtulmayı gerçekten çok istiyorum. Bir ayrılık yaşadığımda çöküyorum. İş dünyasıyla ösel hayatı dengede tutamıyorum. Ösellikle 2 yıldır bu böyle. Yıllar çabuk geçiyor ve ben eskisinden daha hassas hissediyorum kendimi. Dünyanın adil olmadığını, insanoğlunun kainattaki en tehlikeli hayvan olduğunu düşünüyorum. Tabii bu olumsus düşünceler Türkiye şartları ve kötü deneyimlerle daha çok besleniyor. Enerjim düşüyor, düşüyor ve düşüyor ve ben yine gösyaşlarıma teslim oluyorum.
Çok üsgünüm.
Alt 17-12-2008, 01:19 AM   #6 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

Smile

canım benim neyse ki özelden de yazmışsın da bir şeyler yapmaya başladık galiba

sana bir demet çiçek versem gülümser misin..

bu kendini üzgün hissederek yazdığın son mesaj olsun inşallah..

dilerim bundan sonraki her mesajın önce umut hayal sonra başarılarılarının mutluluklarıyla dolsun taşsın..

sevgiler..
Alt 23-12-2008, 03:44 AM   #7 (permalink)
Teğmen

Sevgili Shamanic, çok teşekkür ederim. İlgin, mesajların ve bunun için zaman ayırman inanılmaz. Kimsenin kimseyi dinlemediği, umursamadığı bir çağda tanımadığım birinden bunları görmek iyi hissettiriyor.
Söylediklerini yapıyorum. Yani bol su ve ıhlamur içiyorum başağrılarım için. Suçluluk telkinini listeden çıkardım. Depresyonu ekledim. Bir durgunluk var üserimde.. zinde uyanmayı da dinlememe rağmen gece uyuyamıyor, sabahları kalkamıyorum. Yani vücut gerekli hormonları üretemiyor. Melatoninsiz ne olucak bünye inan bilmiyorum. Günde 2 paket sigara içip, zamanın çoğunu bilgisayar karşısında geçiriyorum. Film izleyip, müzik dinliyorum. Kendime çok iyi davrandığımı söyleyemem. Olumsuz düşünceler, ertelemeler, boşvermişlikler ve umutsuzluk hakim. Ama çiçekleri görünce çok mutlu oldum. Teşekkürler.
Ben 2 yıldır böyleyim. Yani iki yıldır derinleşti sıkıntılar. Tatminsizlik, hem iş hayatında hem de duygusal boyutta yaşandı. Hayal kırıklıkları topladım bol bol. Ama beni görsen eminim güleryüzlü ve pozitif dersin. İşte sorun da bu. Yaşadıklarımı bastırıyorum sanırım güçlü olucam diye ya da bastırdım. Tablo pek iç açıcı değil. İnsanlar işten çıkartılıo, ülke son derece kötü yönetilio, herkesi gelecek endişeleri sarmış durumda. Bireysel olarak da benim kendi endişelerim ruhumu ele geçirdi. Bunlardan bağımsız bir hayat mümkün mü, bu ülkede yaşayıp, bu havayı solurken? Sanmıyorum.
Telkinlerden sonraki 2 önemli değişikliği paylaşayım bu arada: Başağrısı bildiğin üzere ve dik yürüme. Bu hoşuma gitti. Umarım etkiler biran önce artar.
Sevgiyle kal.
Alt 23-12-2008, 09:20 AM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

Smile

canım benim..

aynı formülle başka sonuç elde edemeyiz..

ben okri nin güzel bir sözü vardır..
der ki..

acıyı yaratmak.. katlanmak.. üstesinden gelmek... değiştirmek..
sevmek ve aşmak..
insanoğlunun en kendine has yönüdür..

acını yarattın katlanıyorsun.. üstesinden geleceğini biliyorsun..
değiştrimek ve aşmak için kendini ve yarattığın acıyı sana kattıklarından dolayı sevmeli ve bir üst basamağa çıkmalısın artık..

insanın iki günü birbiri ile aynı olmamalı..
hedeflerine dönük yaşamalısın..

işe girmek istiyorsun.. sabahları erken kalk.. güne zinde başla..
işe gidermiş gibi saygılı davran kendine..
tembellik ya da miskinlik yaparak evde oturan bir insanın davranışlarını sergileme..

iki paket sigara içiyorsan kendin ile fazla ilgilenmiyorsun demektir..
meditasyon yapmayı dene.. olumlamalarını yazmaya başla.. imgeleme çalışmalarını yap.. bunlara gerekli zamanı ayırırsan otomatik olarak bir paket az sigara içersin.. yapcağın yazma.. imgeleme ve meditasyon çalışmaların esnasında bir mum bir tütsü yak.. çalışmalarına böylelikle farklı bir hava ruhsallık katmış olursun..

öğrendiklerimizi içselleştirmessek başarıyı yakalamayız tatlım..

en kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle..
bu günün harika geçsin..
sevgiler..

Bookmarks