23-12-2008, 03:44 AM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sevgili Shamanic, çok teşekkür ederim. İlgin, mesajların ve bunun için zaman ayırman inanılmaz. Kimsenin kimseyi dinlemediği, umursamadığı bir çağda tanımadığım birinden bunları görmek iyi hissettiriyor.
Söylediklerini yapıyorum. Yani bol su ve ıhlamur içiyorum başağrılarım için. Suçluluk telkinini listeden çıkardım. Depresyonu ekledim. Bir durgunluk var üserimde.. zinde uyanmayı da dinlememe rağmen gece uyuyamıyor, sabahları kalkamıyorum. Yani vücut gerekli hormonları üretemiyor. Melatoninsiz ne olucak bünye inan bilmiyorum. Günde 2 paket sigara içip, zamanın çoğunu bilgisayar karşısında geçiriyorum. Film izleyip, müzik dinliyorum. Kendime çok iyi davrandığımı söyleyemem. Olumsuz düşünceler, ertelemeler, boşvermişlikler ve umutsuzluk hakim. Ama çiçekleri görünce çok mutlu oldum. Teşekkürler.
Ben 2 yıldır böyleyim. Yani iki yıldır derinleşti sıkıntılar. Tatminsizlik, hem iş hayatında hem de duygusal boyutta yaşandı. Hayal kırıklıkları topladım bol bol. Ama beni görsen eminim güleryüzlü ve pozitif dersin. İşte sorun da bu. Yaşadıklarımı bastırıyorum sanırım güçlü olucam diye ya da bastırdım. Tablo pek iç açıcı değil. İnsanlar işten çıkartılıo, ülke son derece kötü yönetilio, herkesi gelecek endişeleri sarmış durumda. Bireysel olarak da benim kendi endişelerim ruhumu ele geçirdi. Bunlardan bağımsız bir hayat mümkün mü, bu ülkede yaşayıp, bu havayı solurken? Sanmıyorum.
Telkinlerden sonraki 2 önemli değişikliği paylaşayım bu arada: Başağrısı bildiğin üzere ve dik yürüme. Bu hoşuma gitti. Umarım etkiler biran önce artar.
Sevgiyle kal. |
| |