Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 11:07 PM   #2 (permalink)
murat
Üsteğmen

Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Merhabalar aşağıdaki yazıyı ağustosun sonlarında scriptleri ilk dinlemeye başladığımda yazmıştım.Şu anda scriptlerle sorunlarımın çok büyük kısmını halletmiş durumdayım.Eskiye göre çok çok ÇOOOK rahatım.
Bilinç altım olumsuzluklara odaklı olduğundan dolayı hala ufak tefek sorunlarım var.Bunlarıda yine scriptlerle aşabileceğime olan inancım sonsuz.Çünkü denedim,dinledim ve sonucu gördüm.
Yeni başlayanlara benim tavsiyem 5-10 günde faydası olmuyor diyerek bırakmamaları.Sonuçları görmek için biraz sabırlı olmak ve egzersiz yapmak gerekiyor...

Herkese merhaba.Bu gun scriptlerde 8. gunumdeyim ve bir 'SOSYAL FObi'li olarak kendime inanamiyorum.Degisimimler muthis;, ben ben degilim sanki uzerimdeki baska birinin bedeni. Eskiden(8 gun once) mecbur kalmadan kimseyle konusamazdim konussam bile elim ayagim birbirine dolanirdi ve cok fazla titriyordum,basim devamli; yere bakardi;,istem disi olarak gozlerimi o kadar kaciriyordum ki insanlardan artikk bedenimin kontrolum altindan ciktigini; dusunuyordum,disariya cikmak birakin, gezmeyi isim oldugu icin bile disarida olmak, otobuse,vapura,tramvaya vs. binmek,kalabalik bir yerde yurumek,hakszılığa uğradığımda hakkımı; aramayı; bırakın cok basit bir konuda bile dusununcelerimi soylemek zorunda kalmak (bu listeyi daha da uzatabilirim) benim icin resmen iskenceydi;.Su ana kadar iki kez psIkiyatriye gittim.Son olarak bir ay oncesine kadar uc-uc bucuk ay kadar surekli tedavi gordum.Evet biraz rahatlatıyor insanı ama ben ne maddi olarak verdigimin karsılıgını alabildim nede sosyal fobiden kurtuldum.Yani kendi adıma soyluyorum hic bir isime yaramadı; sadece bosu bosuna kendimi maddi olarak sıkıntıya soktum.Artık gitmemeye karar verdikten sonra bu siteyle karsılastım.Once sitenin icerigini biraz karıştırdım, ritmotransı; anladıktan sonra kendimi birden scriptleri dinlerken buldum.Hayatımın bu kadar kısa surede ve bu kadar kolay bir şekilde degisecegine beni hic kimse ama hic kimse inandırazmdı;. Sonuc olarak hayatım cok etkili bir şekilde degismeye başladı. En cokta kendime guvenim ve cesaretim arttı; herkesin yuzune bakabiliyorum.Vapurda ellerim titremeden,kasılmadan,başkalarının bana baktığını; onemsemeden rahaaat rahat sigara icebiliyorum.Her yerde icimden geldigi sekilde hareket edebiliyorum,yolda yururken kol hareketlerimi,adımlarımı; sorgulamıyorum,otobus duraklarının onunden gecerken artık benim icin daha onemli olan şeyleri düşünüyorum, rahatlığın ve doğallığın tadını çıkarıyorum .Dolmuşlarda ,marketlerde verilmeyen para ustunu 5 kuruşta olsa isteyebiliyorum.Hem de butun bunları; kendimden emin ve net bir şekilde yapıyorum. Darısı diğer sf lilerin başına diyorum. Biraz karmaşık oldu cunku tamamen doğaçlama ,icimden geldigii gibi fazla dusunmeden yazdım bunları;. Biraz uzun oldu ama sizinle paylasmak istedim. Buraya kadar okuduysız tesekkurederim )
Atakan bey sizin hakkınız nasıl ödeyeceğim ben...

murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla