Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Dostlar; Bu bölümde telkinli mp3’leri dinlemiş ve hayatı değişmiş ve belli bir süre geçmiş kişilerin dinlemeden önceki ve şu anki hayatları arasındaki değişiklikleri paylaşır mısınız? Değişenler kısmında dinledikten sonraki değişimler var. Burada da değişimlerin kalıcılığını görmek açısından mp3leri yeni ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2006, 09:31 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point
Standart ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Merhaba Dostlar;

Bu bölümde telkinli mp3’leri dinlemiş ve hayatı değişmiş ve belli bir süre geçmiş kişilerin dinlemeden önceki ve şu anki hayatları arasındaki değişiklikleri paylaşır mısınız? Değişenler kısmında dinledikten sonraki değişimler var. Burada da değişimlerin kalıcılığını görmek açısından mp3leri yeni dinleyen bizler için motivasyon olacağını düşünüyorum.

Mesela burada dinlemeyi bırakmış olanlar da ne kadar dinlediğini ve ne zaman bıraktığını bıraktıktan sonraki hayatındaki değişiklikleri paylaşabilir siniz?

Umarım hepimiz hayatımızda dilediğimiz mutluluk ve huzura kavuşuruz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 05-12-2006, 11:07 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ARKADAŞLAR HAYATIMIZDAKİ DEĞİŞİMLERİ PAYLAŞALIM...

Merhabalar aşağıdaki yazıyı ağustosun sonlarında scriptleri ilk dinlemeye başladığımda yazmıştım.Şu anda scriptlerle sorunlarımın çok büyük kısmını halletmiş durumdayım.Eskiye göre çok çok ÇOOOK rahatım.
Bilinç altım olumsuzluklara odaklı olduğundan dolayı hala ufak tefek sorunlarım var.Bunlarıda yine scriptlerle aşabileceğime olan inancım sonsuz.Çünkü denedim,dinledim ve sonucu gördüm.
Yeni başlayanlara benim tavsiyem 5-10 günde faydası olmuyor diyerek bırakmamaları.Sonuçları görmek için biraz sabırlı olmak ve egzersiz yapmak gerekiyor...

Herkese merhaba.Bu gun scriptlerde 8. gunumdeyim ve bir 'SOSYAL FObi'li olarak kendime inanamiyorum.Degisimimler muthis;, ben ben degilim sanki uzerimdeki baska birinin bedeni. Eskiden(8 gun once) mecbur kalmadan kimseyle konusamazdim konussam bile elim ayagim birbirine dolanirdi ve cok fazla titriyordum,basim devamli; yere bakardi;,istem disi olarak gozlerimi o kadar kaciriyordum ki insanlardan artikk bedenimin kontrolum altindan ciktigini; dusunuyordum,disariya cikmak birakin, gezmeyi isim oldugu icin bile disarida olmak, otobuse,vapura,tramvaya vs. binmek,kalabalik bir yerde yurumek,hakszılığa uğradığımda hakkımı; aramayı; bırakın cok basit bir konuda bile dusununcelerimi soylemek zorunda kalmak (bu listeyi daha da uzatabilirim) benim icin resmen iskenceydi;.Su ana kadar iki kez psIkiyatriye gittim.Son olarak bir ay oncesine kadar uc-uc bucuk ay kadar surekli tedavi gordum.Evet biraz rahatlatıyor insanı ama ben ne maddi olarak verdigimin karsılıgını alabildim nede sosyal fobiden kurtuldum.Yani kendi adıma soyluyorum hic bir isime yaramadı; sadece bosu bosuna kendimi maddi olarak sıkıntıya soktum.Artık gitmemeye karar verdikten sonra bu siteyle karsılastım.Once sitenin icerigini biraz karıştırdım, ritmotransı; anladıktan sonra kendimi birden scriptleri dinlerken buldum.Hayatımın bu kadar kısa surede ve bu kadar kolay bir şekilde degisecegine beni hic kimse ama hic kimse inandırazmdı;. Sonuc olarak hayatım cok etkili bir şekilde degismeye başladı. En cokta kendime guvenim ve cesaretim arttı; herkesin yuzune bakabiliyorum.Vapurda ellerim titremeden,kasılmadan,başkalarının bana baktığını; onemsemeden rahaaat rahat sigara icebiliyorum.Her yerde icimden geldigi sekilde hareket edebiliyorum,yolda yururken kol hareketlerimi,adımlarımı; sorgulamıyorum,otobus duraklarının onunden gecerken artık benim icin daha onemli olan şeyleri düşünüyorum, rahatlığın ve doğallığın tadını çıkarıyorum .Dolmuşlarda ,marketlerde verilmeyen para ustunu 5 kuruşta olsa isteyebiliyorum.Hem de butun bunları; kendimden emin ve net bir şekilde yapıyorum. Darısı diğer sf lilerin başına diyorum. Biraz karmaşık oldu cunku tamamen doğaçlama ,icimden geldigii gibi fazla dusunmeden yazdım bunları;. Biraz uzun oldu ama sizinle paylasmak istedim. Buraya kadar okuduysız tesekkurederim )
Atakan bey sizin hakkınız nasıl ödeyeceğim ben...

murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2006, 10:45 PM   #3 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
28 Mesajinıza toplam 151 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
medusa is an unknown quantity at this point

Merhaba Arkadaşlar;

Telkinleri yaklaşık 3 haftadır dinliyorum. Bu gün yine eskisi gibi bir gün geçirdim. Yine depresif ve korku içinde idim. İnsanlarla diyaloglarımda yine sesim titriyordu. Arkadaşlar sizde ne kadar zamanda etkili oldu? Yani 3-4 hafta etkisini duymayıp daha sonraları duydunuz mu? İnanın ben 6 yıldır değişim için uğraşmadım şey kalmadı. En son sığındığım liman ritmotrans oldu. Bu yüzden değişmeyi gerçekten istiyorum ama bir türlü kendimi huzurlu hissedemiyorum başka insanların yanında...

Paylaşırmısınız siz de de bu durumlar oldu mu?

Alt 09-12-2006, 12:03 AM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Merhabalar Medusa;
3-4 hafta dinledikten sonra etkileri gören bir çok üyemiz oldu.Her ne kadar burada yazmasalarda bunun bir çok örneği en azından bana yazılan özel maillerde mevcut.

Süreci çok takip etmeyin sabırlı olun sonuç alırsınız...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2007, 02:50 PM   #5 (permalink)
Çevirmen

18 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
periprensesi is an unknown quantity at this point

merhaba,

bende eylulden beri dinleyip sonuc alamayanlardanim. defalarca telkinleri dinlemeye baslayip biraktim. hatta telkinlerin sadece bunun isine yarayacagina inananlarda etki edecegine bile kanaat getirdim cunku az bir zaman degil 4 ay. 1,2 ay once siteyi duzenlı takip edememeye basladim. o arada scriptler guncellemis bile ama ben eski telkinleri dinleyip duruyordum. hikayeyi gecelim 44
ben de az da olsa kendimde degisiklikler fark etim.kilo verme telkinini dinledim uzun bir sure. mide ilaclarimi eskisi kadar sik almiyorum artik- gecmedi ama nispeten azaldi- erken kalkma, kalkar kalkmaz dincim ve hafizam ve cenem yerinde
ama kilo verebildim mi hayir dusun daha sık yememe ragmen kilo da almadim.
hangi telkinin sonucu bilmiyorum ama tirnaklarim ve saclarim daha hizli uzar oldu hatta daha cocukken dusen tırnagım bile hızla uzayip digerlerine benzemeye basladi.
daha once niye olmadi dusunuyorum da siteyi surekli takip etmek, uzerine cok dusmek, scriptlerin icerigiyle cok ilgilenmek olabilir.
bir de herkeste farkli zamanlarda etki ediyor. benimle birlikte dinleyen oda arkadasimin 2. gunde mıdesi bozuldu ben de hic oyle bir sey olmadi.
diger telkinleri de dinliyorum artik. ego, sosyallik arttirici, topluluk icinde konusma,beden dili telkilerinin daha hic bir etkisini gormedim. gorursem onlari da yazarim.
Kissadan hisse: umudunuzu kaybetmeyin, cok fazla ustune dusmeyin, scriptlerle icli disli olmayin.
periprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2007, 03:27 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough

Merhaba periprensesi ... en başta şunu söyliyim etkilerini göremedim demişsin ama anlattığın etkiler de azımsanıcak şeyler değil.Ayrıca bence bu foruma hiç etki görmedim yazmak,denemek isteyen ve sonuçları büyük bir sevinçle , umutla bekleyen bizlerin şevkini kırmak demek.Amacım asla tartışmak değil,herkes tabiki istediğini yazmalı ama biraz daha düşünerek yazalım.çünkü birçok kişi bir tek yazı ile kısa sürede deneyip ''işte bi işe yaramıyor ben de zaten etkisini görmedim'' diyerek vazgeçebilir.yani kendilerine tanıdıkları bu şanstan etki beklemeden kısa sürede vazgeçebilirler ki bu bence büyük bir kayıptır.Ayrıca benim fikrim şudurki 100 kişi içinde 1 kişi bile hayatını değiştiriyorsa bu telkinlerle demekki olurluğu ispatlanmıştır ve herkes bu sonucu alabilir.hıı ama alamıyorsak bu bizim süre ve önem vermemizden kaynaklanıyor olabilir.HOŞÇAKALIN...
Alt 04-01-2007, 03:35 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Merhaba,
Siteye 20 kasım 2006 da sf ile ilgili bilgi araştırırken tesadüfen girdim ve verilen bilgiler ilgimi çektiği için üye oldum. Scriptleri dinlemeye karar vermeden önce telkin metinlerini okudum, dinlemeye başladığımda herhangi bir önyargım yoktu yani inanç veya inançsızlık gibi sadece dinlemeye başlarken kendime (beynime) duyacağım veya duyamayacağım sesleri kabul etmesini söyleyerek başladım.
Faydası olabilir diye düşündüm eğer faydası olmasa bile ben daha kötü olamam dedim. Mümkün olan tüm zamanımı Suçluluk ve ego scriptlerini dinleyerek geçirmeye başladım. Her ne ile ilgilensem de açık kaldı mp3ler. 3 günden sonra sosyallik ve topluluk karşısında konuşma scriptlerini ekledim. Zaten var olan baş ağrılarım ve mide bulantılarım arttı, içimin daraldığı uzun saatler oldu ama sitede böyle şikayetlerin olabileceği ve geçici olduğu yazıyordu, ağrı ve sıkıntılarımı düşünmemeye çalışarak devam ettim dinlemeye.Telkinler 3 gün sonra etkisini göstermeye başladı diyebilirim. Haftalarca evden hiç çıkmak istemeyen ben dışarı çıkma isteği duymaya başladım ve o günden bu yana ne zaman canım istese dışarı rahatça çıkabiliyor rahatça alışverişimi yapıyor , geziyor ve insanlarla diyalog kurabiliyorum bazen geri dönüşler yaşıyorum ama geçici oluyor.

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2007, 03:50 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough

yakamoz arkadaşım ne mutlu sana ,tebrik ederim.umarım tamamen güzel duygularla dolu olursun ve geri dönüşü olmaz.
Alt 04-01-2007, 03:54 PM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Merhaba Arkadaşlar ;
Öncelikle bir yanlış anlaşılmayı düzelterek başlayayım..
Daha önceden forumda etki görmeyenler için bir bölüm açmıştım.Bu bölüme bir iki üyemiz etki göremediklerini belirtmişlerdi.Bunlardan birisi Periprensesi isimli üyemizdi..
Forum bakımı yapılırken eski mesajlar silnidiği için o bölümde silindi ne yazik ki..
O bölüme yorum yapan arkadaşlardan birisi daha sonra etkileri gördüğünü söyledi ve bunu foruma yazdı..

Periprensesi 'de bu yaptığı yorumda daha önce etki görememiştim oysa şimdi bazı etkiler gördüm şeklinde yorumlarda bulunmuş..

Ayrıca kendisi etki göremediği dönemlerde bile siteye katkıda bulunup çok sayıda scripti ingilizceden türkçe'ye çeviri yapmış bir üyemizdir.Halende çeviri yaparak katkılarda bulunmaya devam etmektedir.
Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum...

Ben iyi niyetli olduğu sürece olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlarıda önemsiyorum.
Kaldi ki bu örnekte herhangi bir olumsuz yorum yok.Sadece bazı kişilerde değişim sürecinin daha uzun sürebildiği sabırlı olunması gerektiği noktasının altı çizilmiş.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2007, 04:23 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

yakamoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to beholdyakamoz is a splendid one to behold

Merhaba,
Hayatımdaki değişimleri izleyebilmek ve de sizlerle paylaşmak amacıyla günlük notlar alıyor içsel konuşmalar yapıyorum. Bu gün bu bölüme yazmaya ve sizlerle paylaşmaya hazır aşamasına geldiğimi hissettim ve yazmaya başladım.
Galiba Periprensesi ve Mügeyle eş zamanlı yazmışız 44
Ben de foruma yazan katkıda bulunan tüm arkadaşların iyi niyetli olduklarını düşünüyorum.
Periprensesi ve Müge arkadaşımıza fikirlerini bizimle paylaştıkları ve foruma katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum.
Okur pozisyonundaki arkadaşlarımızında kendilerini hazır hissettiklerinde yazılarını bizimle paylaşmalarını diliyorum.

Değişmeyen Tek Şey Değişimdir
yakamoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks