Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim

Uyarılar

Alternatif Kişisel Gelişim kişisel gelişim konuşma, kişisel gelişim, kişisel gelişim ve kişisel başarı, mesleki gelişim kişisel gelişim, kişisel gelişim başarı, kişisel gelişim özgüven, kişisel gelişim makaleler, çocuk kişisel gelişim,

Şeytan Olan Ben miyim?

Kişisel Gelişim Klubü ve Alternatif Kişisel Gelişim Şeytan Olan Ben miyim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tanrım eşim ............ da ACIYA neden olan benim içimdeki devam etmekte olan şey neyse,onu nasıl çıkarıp atacağımı bana anlat. Benim ve eşim ......... için probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için ÜZGÜNÜM lütfen beni bağışla. Eşim .............ın beni gerçekten sevdiğini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Alternatif Kişisel Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Alternatif Kişisel Gelişim nerededir kimdir Alternatif Kişisel Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Alternatif Kişisel Gelişim hipnoz Alternatif Kişisel Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Alternatif Kişisel Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Alternatif Kişisel Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

Şeytan Olan Ben miyim?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-08-2010, 03:21 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Şeytan Olan Ben miyim?

Tanrım eşim ............ da ACIYA neden olan benim içimdeki devam etmekte olan şey neyse,onu nasıl çıkarıp atacağımı bana anlat.
Benim ve eşim ......... için probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için ÜZGÜNÜM lütfen beni bağışla.
Eşim .............ın beni gerçekten sevdiğini HİSSETMEYİ seçiyorum.
Ben harika,güçlü,etkili,sevgi dolu,ahenkli,huzur ve mutluluk dolu bir bütünüm.
TEŞEKKÜR EDERİM-TEŞEKKÜR EDERİM-TEŞEKKÜR EDERİM.

Eşinizin vücut dili,konuşma dili,aldığı nefes,fikrini paylaşmayıp dikte etmesi,kırıcılığı,bakıp görmemesi sizi gün be gün ondan uzaklaştırıyormu?.
İçin için mıknatıs gibi sizi rahatsız edecek duygu ve davranışlarını yakalıyor.

Göz ucuyla,sezgilerinizin ucuyla hoşunuza gitmeyecek davranış ve duygularını topluyor abartarak kinleniyormusunuz?
Farkında olmadan bulunduğunuz mekana öyle bir negatif enerji yayıyor ve bu enerji yüzünden kendinizi o kadar yetersiz,değersiz ve mutsuz hissediyorsunuz ki,alınganlığınıza/saldırganlığınıza gem mi vuramıyorsunuz?.

Ön yargılar o kadar keskin ve kalın çizgilerle tam gözünüzün önünü işgal etmişki,havanın günlük güneşlik,kırların yem yeşil olduğunu göremiyormusunuz?.
Partnerinizin her şeyi okadar size zalimce ve itici geliyor ve daha önce onunla paylaştığınız iyi anılar aklınıza bile gelmiyormu?.

Siz bunlarla bocalarken o hiç aldırmadan,utanmadan hayatına devam ettiğini,siz yokmuşsunuz gibi,siz hiç bir şeymiş siniz gibi sertleştikçe sertleştiğinimi sanıyorsunuz?.
Konuşamuyormusunuz?.
O kadar dolusunuz ki konuşurken bir çok söyleyeceğinizi unutuyor,hepsini birden söylemeye çalışıyor başaramıyor,hiddetleniyor,alınganlaşıyor ve yanlış anlıyarak çözüm yerine yeni fırtınalarmı oluşturuyorsunuz?.

Eşinizin/partnerinizin dışında iş arkadaşınız,o anı birlikte aynı mekanda geçirmek zorunda olduğunuz her hangi biri,sizin yada eşinizin/partnerinizin bir tanıdığı,arkadaşı veya akrabasıda sizi kilitleyip negatif duygulara gark edebiliyor veya sebepsiz bilinç alınızdaki bilmediğiniz kıstaslara uymadı diye nefret silahınız ateşmi alıyor?.
İçinizden şiddetle ZITLAŞMAK dürtüsümü yükseliyor?

Zaman zaman bu gerginliğin gereksiz olduğunu cılız bir şekilde kendinize itiraf edip,hemen bu itirafı defmi ediyorsunuz?

Bozulan,gerginleşen ilişkinin huzursuzluğu sizi zaman zaman rahatsız etsede
ilk adımı ve şifa fedakarlığını karşı tarafın üstlenmesinimi bekliyorsunuz?

Karşı taraf çabaladıkça siz dahadamı kasılıp dirençler oluşturuyorsunuz?

Bunların hepsinin farkındasınızda duramıyormusunuz?

FARK etmemek sizin silahınızmı oldu?
Yukarıda nitelenenlerden hangisi olursa olsun gönül gözünüzü kapatan,kalbinizi karartan,hoş görünüzü tüketen,zerafetinizi kirleten bu gibi hissetmeler karşınızdakini de en az sizin kadar çıkmaza ve çaresizliğe sürükler.

Yaşamınız boyunca pozitif/negatif hisleriniz,korku/endişe sezgileriniz veya huzur ve mutluluk duygularınız sizin düşüncelerinizin ürünüdür.

Çoook geçmişte,yaşama merhaba dediğiniz geçmiş günlerinizde yaşanan,söylenen,izlenen,öğrenilen birşeylerin yetersizlik,yanlızlık,terk edilmişlik,değersizlik,endişe,tereddüt,vesvese,kor ku DUYGUSU katagorisinde,bilinç altınıza kalın çizgilerle kaydolmuş olabileceği ve günlük yaşamınızda bu duyguyu hissettirecek,hortlatacak her şeye tepkili ve saldırgan olabileceğiniz unutulmamalı.

Düşüncelerinizi;
''Ben emin ellerdeyim-ben kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum-Ben her an her yerde GÜVEN içindeyim-Ben kendi yolumu açıyorum-Ben kendi yolumu açtığımı kabul ediyorum-ben kendi yolumu açtığım için kendimi takdir ediyorum-Ben kendi yolumu açtığım için ŞÜKREDİYORUM.
Ben kendime değer veriyorum-ben kendime olduğum gibi değer veriyorum-ben herkese değer veriyorum-ben herkese olduğu gibi değer veriyorum-ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

Evren güvenli-BEN GÜVENDEYİM-ben güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum-ben güvende olduğumu kabul ediyorum-ben güvende olduğum için kendimi takdir ediyorum-ben güvende olduğum için ŞÜKREDİYORUM.''

Şeklinde değiştirmeden önce;
''Geçmişimde,geçmiş yaşamımda benim güvensiz olmama,kendime saygı duymamama ve sevdiğim veya yanımda olanların elimden alınacağına,onların beni terk edeceğine,yetersizliğim ve bilgisizliğim sebebiyle iyi şeyleri hakketmediğime beni inandıran;yaşanmış,tanık olunmuş,okunmuş bu güne kadar bilincimde bilinç altımda hıfs edilmiş anıma teşekkür ediyor,bu anıda kendimi kötü hissetmeme sebebiyet veren,bu günümde iyi şeyler yaşamama ve düşünmeme direnç oluşturan,olayın diğer tarafındakileri ve kendimi affedip bağışlıyorum.

Bilinç altımdaki gizli/açık yerinden,hislerimden,duygularımdan,sezgilerimden, hayatımdan,düşüncelerimden azat ediyor,salı veriyor ve iptal ediyorum.

Teşekkür ederim-teşekkür ederim-teşekkür ederim ''diyerek yeni telkinin inandırıcılığı için yer açın.
İyi hissetmeye,iyilik düşünmeye,güvende olduğunuza inanmaya hayatınızda ne kadar yer verirseniz o kadar iyi bir yaşamınız olur.
Yukarıdaki telkinler(olumlamalar) ruhunuzda oluşan tozlanmayı,kirlenmeyi temizleyecek eşsiz deterjenlerdan biridir.

Biz olmak,uyumlu olmak,ahengin kollarında mesut ve bahtiyar olmak ellerinizde!

Dirençlerinizi ortadan kaldırmak,iyiliğin ve iyinin herkesin hakkettiği nimet olduğuna inanmak ve düşünme şeklinizi olumlu yönde değiştirmek hırstan-telaştan-acelecilikten ve memnuniyetsizlikten sizi kurtaracaktır.
Yukarıda zikredilen olumsuzluklar sizinde kapınızı çalıyorsa yaşam otomobilinizin karbiratörü kirlenmiş,bu yüzden aracınız öksürüyor ve fazla gaza yüklendiğinizden araç boğuluyor demektir.

Düşüncelerinizdeki olumsuzlukları temizleyin!!!

Psk.Özdemir Nayman

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks