21-05-2009, 11:23 PM
|
#25 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Alıntı: bayşegül Nickli Üyeden Alıntı
çok sevinçliyim çok dün gece reiki eğitimi rüyama girdi... nasıl heyecanlandım.çok güzel olacak içim kıpır kıpır hayırdır inşallah bu güzellikleri bizlere yaşattığınız için bütün site görevlilerine teşekkür ediyorum özellikle özlem hanıma ayrıca bize rehberlik edeceği için çok çok teşekkür ederim | bu kadar heyecan rüyalarımıza yansıyor galiba.. benim de rüyama girdi ama ben rüyamda insiye alamıyordum hem de uyuyakaldığım ve seminere gidemediğim için.. ama birkaç gündür seminerin ertesi gününü düşünüyorum, çünkü ertesi gün okul var ve ilçeme nasıl döneceğim, okula nasıl yetişeceğim acaba rapor mu alsam diye düşünüyordum.. ki rüyamda da yaşadım bu düşünceleri.. Allah'tan canım arkadaşım Ayşegül söylediği güzel sözler ve önerilerle rahatlattı beni:) sana da söyleyeyim, sadece biz reikiyi seçmezmişiz, reiki de bizi seçermiş:) sorun yok yanii:) yaşasın reiki
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |
| |