Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar | MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMAGizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Melodis,dün gece melekleri rüyama ikinci kez davet ettim.ilkinde daha başarılı oldum.lucid rüyalara yazmıştım rüyamı.bu sizin yazdıklarınızı sesli okuyorum.yazıyıda yastığın altına koydum.Sevgili Melekler, hayatımda tam haz almamı engelleyen blokları temizlemek için, bu gece uykumda benimle ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-01-2010, 09:53 PM
|
#21 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA ben korktm ya geliyorlar mı. deneyelim mi şimdi of... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-01-2010, 10:07 PM
|
#22 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 209
86 Mesajinıza toplam 454 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA hemen bu gece deniyorum.
forumdaki meleklerden gelecek olan var mı ? | Offline
| |
16-01-2010, 11:41 PM
|
#23 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA ne güzel melek çağırıyorsunuz öyle ben yeniyim ne yaptığınızı tam olarak anlatırsanız sevinirim. | Offline
| |
19-01-2010, 08:58 PM
|
#24 (permalink)
|
2 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA çok teşekkürler harikaymış mutlaka uygulayacağım | Offline
| |
23-03-2010, 07:17 PM
|
#25 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Bugün mart 23 uygulayanlar neler yaşadı? | Offline
| |
26-04-2010, 02:10 AM
|
#26 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA kaç defa niyetlenip yattıysam ilginç rüyalar gördüm çok etkili | Offline
| |
26-04-2010, 02:03 PM
|
#27 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 40
40 Mesajinıza toplam 190 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Hatırlıyorumda küçükken bir arkadaşım bana nasıl cin çağırıldığını öğretmişti. Ve çok hasta olduğum bir gece uykuda "ey cinlerin padişahı bana bir cin gönder demiştim". ve aniden "söyle ne istiyorsun, geldim işte". diyen kızgın bir ses işitmiştim. ve korkudan "tamam git, birşey istemiyorum".. diye korkuyla uyandığımı hatırlıyorum :))))
__________________ Her zaman yaşam nehriyle birlikte git. Asla akıntıya karşı gitmeye, nehirden hızlı akmaya çalışma. Sadece mutlak bir rahatlık içinde, her an kendini yuvada, rahat ve varoluşun içinde huzurlu hissederek git. Unutmaman gereken şey yaşamın kısa değil sonsuz olduğu ve bu yüzden de aceleye hiç gerek olmadığıdır.Mevsimler zamanında gelir, çiçekler zamanı gelince açar, ağaçlar hayat kısa diye hızla büyümek için koşuşturmazlar. Tüm varoluş yaşamın sonsuzluğunun farkında gibi görünür.OSHO- | Offline
| |
07-07-2010, 11:01 AM
|
#28 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA Merhaba melodiss,
Paylaşım için teşekkür ederim. Konuya yazıp deneyimlerini aktaran arkadaşlara da teşekkürler. Bu tür konularda deneyimlerin paylaşılması çok öğretici oluyor. Kurtarıcıya ihtiyacım olan bir zamanda konu karşıma çıktı. Bazen gerçekten sorunları kendim halledebileceğime olan inancımı yitiriyorum. Hele bir de iç sesinizi duyamamaktan yakınıyorsanız bir yol göstericiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bende hep böyle oluyor.
“Sevgili Tanrım ve melekler,
Lütfen bu gece rüyama girin ve bu durum (özel isteğinizi söyleyin) ile ilgili bana rehberlik ve yeni fikirler verin. Uyandığım zaman bu fikirleri berrak olarak hatırlamama yardım edin. Teşekkür ederim ve Amin”
“Sevgili Tanrım ve koruyucu melekler,
Bu gece rüyalarıma girmenizi istiyorum ve beni anlayıştan, güvenmekten ve İlahi rehberliğimi izlemekten uzak tutan korkuları temizleyin. Eğer bana vermek istediğiniz bir mesaj varsa, lütfen onu açık olarak anlamama ve sabah hatırlamama yardım edin. Amin”
“Melekler, lütfen bu gece rüyalarıma girin ve bana kariyerimle ilgili hangi yöne gideceğimi bilmemde yardım etmek için, hatırlayacağım berrak mesajlar verin.”
“Sevgili Melekler, yaşamımdan tam olarak haz almamı engelleyen blokları temizlemek için bu gece uykumda benimle çalışmanızı istiyorum. Lütfen ya bu blokları dikkatime getirin ya da bu geceki uykum esnasında zihnimden, duygularımdan ve bedenimden tamamen uzaklaştırın. Teşekkür ederim.”
Hepsi çokk çoookkk güzel. Diyorum ki ben bunları bir bütün haline getireyim ve hepsini yapayım. Onları oyalamış olmam heralde. Çok ihtiyacım var buna.
Ve çok inanıyorum. Daha önceden baş meleklerle iletişim kurmak istemiştim. Onları görmeyi istemiştim ama göremedim. Bu sene olan bir şey aklıma geldi şimdi. Boynumu çok kötü incitmiştim ve hiç oynatamıyordum. Gece yatarken ezan sesine uyanmıştım ve o zaman meleklerden yardım dilemiştim. Boynumun ağrısının geçmesi için dua etmiştim. Çok kısaydı. Ve anında boynumda bir el hissettim. Birisi bana yardıma gelmişti ve beni o anda iyileştirdi. O kadar şaşırdım ki boynumu filan oynatmaya başladım ve acı hissetmiyordum. Ama ben onu Allah'ın eli gibi düşünmüştüm. Hemen şükrettim. Çok mutluluk vericiydi ve korkmadım hiç. Bu tür şeyler beni çok korkutur normalde.
O nedenle melekleri rüyama davet edicem. Umarım başarılı olurum. Bu geceden itibaren denemeye başlıyorum. Uzun zamandan beri hiçbir şey beni böyle heyecanlandırmamıştı. Kendimi çok iyi hissetmemi sağladı bu konu. Tekrar teşekkürler.
Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. | Offline
| |
07-07-2010, 12:28 PM
|
#29 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA hepimizin onlara soracağı ne çok soru var değilmi canım..sanırım aramakla bulamadıklarımızı rüyalarımızda bulacağız..o kadar çok uyuyorum ki..5 saat uykyla yaşayan ben artık saatlerce uyuyorum..rüyamda hala benimleymiş gibi geliyor bebeğim..bazen sabah uyandığımda gittiğini unutuyorum..ama artık bende haber istiycem meleklerden..kaybettiklerim bana hayır olarak dönecek ve ben bunu görecek yetenekte bunu görecek bilgelikte olmak zorundayım..temizleneceğiz wampirallacım..bir sebebi olmalı..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
07-07-2010, 07:03 PM
|
#30 (permalink)
| Yüzbaşı
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MELEKLERİ RÜYAYA ÇAĞIRMA sahane bi paylasm cok tsklerr
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. | Offline
| | | |