| ||||||||||
|
Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar İSTEMEDEN ASTRAL SEYAHAT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız son iki gündür düştüğümü görerek uyanıyorum internette bunun astral seyahatla alakalı olduğu yazıyor.düşme anı ruhun bedene dönme anıymış.hatırladığım kadarıylada iki gündür çok rahat yatıyorum uyuyorum ama uyanığım yani sonra güzel bir şeyler görüyorum ondan sonra birden düşerken bir sıçramayla uyanıyorum.sizce ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Guest
| ![]() son iki gündür düştüğümü görerek uyanıyorum internette bunun astral seyahatla alakalı olduğu yazıyor.düşme anı ruhun bedene dönme anıymış.hatırladığım kadarıylada iki gündür çok rahat yatıyorum uyuyorum ama uyanığım yani sonra güzel bir şeyler görüyorum ondan sonra birden düşerken bir sıçramayla uyanıyorum.sizce bu astral seyahat midir?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 79
40 Mesajinıza toplam 185 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() küçükken bende çok düşerdim uçurumdan.dolaştığını hatırlamıyorsan, uyuyan bedenini görmediysen sadece düştüğsen bana göre rüyadan ibarettir. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Guest
| ![]() dolaştığımı hatırlıyorum gibi evet öyle bir şey oldu.. |
![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 79
40 Mesajinıza toplam 185 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şuan astral seyahate çıkmayı denesem hemen çıkıcak gibi ruhum hazır bekliyor bunu hissedebiliyorum.fakat en son denememde gerçekleşen kalp atışı yüzünden bende biraz çekinir oldum.kalp çakrası yaptı sanki onu.kendi kendimi rahatlatarak zor durdurdum kalbimi.aman bu sizi korkutmasın bunu yapan ben olmuşumdur çünkü insan heycanlanıyor biraz.şimdi çıkmayı denesem astrala ahanda çıkıcaksın diyor bedenim.telkinlerde saten bir gevşetti beni bir garibim şuan :D. |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 1
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() valla ben yaşadım öyle bir deneyim anlatıyorum: Bir gün ailem yan bloktaki komşularımıza misafirliğe gitmişti, ben ise evde kalmış televizyon seyretmeyi tercih etmiştim.Zaman baya ilerlemişti ailem hala gelmemiş benimde iyice uykum gelmişti.Bir an önce gelselerde yatağıma gidip uzansam diyordum kendi kendime.Çünkü evin anahtarını almamışlardı, ben evdeyim diye, nasıl olsa kapıyı ben açacaktım.Aşırı derecede uykum vardı ama onların gelmesini bekleyip öyle yatacaktım çünkü ben yatıpta onlar gelse uykum kaçacaktı bende bunu istemiyordum.Baya direniyordum ha gelecekler ha gelecekler diye yarı uyanık bir şekilde televizyon seyrediyordum.Bu arada çok uykum olduğu için iyice gevşemiştim hiç bir şey düşünmüyordum,tabi anormal bir şekilde odadaki yatağıma gidip uzanmak dışında,sizin anlayacağınız aşırı bir derecede bizimkiler gelip de bir önce yatağıma gitsem diye bir düşüncem vardı.Yani astral seyahatteki gibi yukarı doğru yukseliyormuş gibi değilde yatağıma gitme isteği vardı ama bütün bunlar astral seyahattaki teknikler ile birebir aynıydı ben farkında olmadan bütün bu şartlar kendiliğinden oluşmuştu.En sonunda kendimi kalkmış buldum, tam hatırlamiyorum iki yada üç adım attıktan sonra aniden kendimi uzandığm yerde buldum.Tamam kalkmamda sorun yoktu ama geri geliş bir anda oldu,en azında geri gelişim üç parçadan oluşması lazımdı 1. Yavaş yavaş geriye yani divana doğru gelecektim 2.Yavaşça divanın üzerine oturup,oturuşumla beraber divandan bir ses gelecekti (OTURUŞUMLA BERABER, TEMASTAN DOLAYI) 3.Sonra da yavaşça arkaya doğru uzanacaktım. Fakat öyle olmadı.Allah'tan posta gazetesindeki o yazıyı hatırladım da, yoksa asrtal bedenimin fiziki bedenimden ayrıldığını anlamiyacaktım.O anda bedenimin üzerinde ne varsa, elbise olarak,aynen bu şekilde kendimi görmüştüm. |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
| |
![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() uzun süredir bu tür yazılardan uzak duruyorum ama yine başladım okumaya önceki senelerde kendi bedenimi görmüştüm çok sıkıntılı bir zamanda oldu bu artık bedenime çıkması için emir verdiğim yeter dedim bir dönemdi yanlız bedenimi görmeden önce açıkca söylemem gereken birşey var uzandımda veya gözlerimi kapattığımda istediğim yerlerde görebilmekteydim kendimi bunları hep hayal gücümün çok ii olmasından sanırdım belkide öyledir bilemiyorum önceleri aklıma takılan her sorunun cavabını bulamazsam hayattta karşıma çıkmasa rüyamda görmekteydim daha sonra istediklerimi gözlerimi kapamayla görmeye başladım bedenimi görmeden ve bir gün aşırı sıkıntılarla boğuştuğum bir dönemde ne okuduğum ayetler ne yaptıklarım çare vermedi bir anda kendime emir verdimi biliyorum çık artık yeter ne oldunu anlamadım uzanmıştım havada kendi bedenimi gördüm o anda aşırı korkmuştum ne zaman nası salona gitttiğimi bilmiyorum sadece birileri yanımda olmalıydı eşime anlatımda ii bir rüyaymış dedi espiriyle ama ben uyumuyordum ve istemeden olmuştu daha sonraları çok sevdiğim için istediğim yerlere gittimi gördümü görmek için vaya öyle hisetmek için gözlerimi kapatıyordum ve havada suda her yerde gezdimi görüyordum hattta bir ara en son geliş yerimizi merak ettim artık istediklerimi o yerleri zaten görüyordum veya sanıyordum neyse uzandım en son yer nerden geldik diye düşünmeye başladım ama çok sakindim sadece bir merak vardı öylesine düşünüyorken birden kendi bedenim haricinde bir yerde gördüm çok harika bir yerdi daha demeye başladım sanki daha fazlasını istiyordum ağaçların üstünden daha dedikce uzay yıldızlar ben sakin beklemedeydim neden hiç korku yoktu sadece daha dedimi hatırlıyorum soruma cevap olacak en son yer ney bunu görmek istiyordum bilmiyorum belkide aklın bir oyunuydu bu en son saydam bir cisimve nasıl desem sisili bir cisim salkım gibi ona bağlı her saydam cisim içerisinde başka tarif edemiyeceğim şeyleri gördüm o an daha dedim hatırlıyorum belkide 10-20 kere dedim ötesi neydi ama ötesi ilerleme söz konusu bile olmadı uyanıkkken gördümün hala yorumunu yapmakta zorlanıyorum açıkcası bu istediklerini görme insanda bu dünyanın zevkinden uzaklaşmasına neden oluyor gibi geldi bana neden derseniz her fırsatta gözlerimi kapayıp istediklerime yönelmem o diyarlarda bulunmam beni bir noktadan sonra bu dünyadan hoşnutsuz olmaya hatta int bağımlısı gibi bu durma yönelmeme neden oldu baktım güzel hiç gitmedim yerlerde olmak özellikle hiç gitmediğim bir yeri düşündüm bilmedim görmediğim neden derseniz böyle bir yerde ne varsa sonra araştırmak ve gördüklerim gerçekmi diye bulmaktı sonuç düşündüm yerleri gördüklerimi not aldım araştırdım ilgin resimleri görür görmez orada gezdimi hissi gördüklerimin aynı olması şaaşrıtı ben sadece hayal diyordum ama hiç görmediniz yeri hayal etmek bire bir ne kadar mümkün neyse daha sonra bu düşünce veya olay her neyse gereksiz oldunu düşündüm hayatın gerçekcilinden de kopmamak lazımdı gem vurdum bu gözlerimi kapayarak istedim yerlerde gezinmeyi istedimde zaten oluyor ama hayatta bir gerçeklik var yaşamam gerek bir dünya hayatı var neyse fazlaca yazdım ara sıra bu yazılar karşıma geliyor mıknatıs gibi çekiliyorum okumayı seven biriyim ama açıkcası bilerek bedenimi dışarda görmeye pek cesaretim yok sevgi ve saygıyla kalınız
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: arz...
Tesekkür: 334
154 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir kere ben de buna benzer bir şey yaşamıştım. hatta iki kere oldu ama panikledigim için sanırım çok kısa sürdü. yatagıma sırtüstü yatıp uzanıyorum. gözlerim kapalı oldugu halde sanki arada hiç birşey yokmuşçasına yani göz kapaklarım, odamın tavanı, evin çatısı vs. gökyüzündeki parçalı bulutları hatta bulutların arasından yıldızları gördüm. bir an kadar kısa idi. çünkü ne oluyor diye refleksle gözümü açınca kayboldu. Haleti ruhiyenin ilgisi olabilir diye düşünüyorum, çünkü her iki seferinde de kendimden, cevremden, herşeyden memnun, Rabbime hamd eder bir halde, pozitif duygularla yüklü iken yaşamıştım....
__________________ "güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır" |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Guest
| ![]() Bende geçenlerde çok susamıştım. Yataktan kalkıp mutfağa gittim su içtim ve yatağa geri döndüm :D:D:D İlginç birşey yaa. Ama bende bilinçsiz olarak oluyor. :D |
![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu tür seyhatlerde hep bedeninizi görebiliyormusunuz yani normal hayattaki gibi sadece el ayak falan mı görülüyor yoksa astral olması için illaki tüm bedeni filim gibi izlemek mi gerekli bu konu hakında fazla bilgim yok neden se çekindiğim bir konu olsada merakım yazılara takılmama neden oluyor ![]() sevgi ve saygıyla kalınız ![]()
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar İSTEMEDEN ASTRAL SEYAHAT Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız son iki gündür düştüğümü görerek uyanıyorum internette bunun astral seyahatla alakalı olduğu yazıyor.düşme anı ruhun bedene dönme anıymış.hatırladığım kadarıylada iki gündür çok rahat yatıyorum uyuyorum ama uyanığım yani sonra güzel bir şeyler görüyorum ondan sonra birden düşerken bir sıçramayla uyanıyorum.sizce ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi