| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dün Gördüğüm Bir Lucid RüyaGizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet bi ara da lucid rüya görenlerin mail grubuna katılmıştım. İlk katıldıgım günün gecesi tüm insanların lucid rüyalarını gördüm. ( Daha lucid rüya ne demek bilmiyordum. ) Yani tüm kişileri böyle bir baloncuk içinde yani lucid rüya balonu içinde kucid ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet bi ara da lucid rüya görenlerin mail grubuna katılmıştım. İlk katıldıgım günün gecesi tüm insanların lucid rüyalarını gördüm. ( Daha lucid rüya ne demek bilmiyordum. ) Yani tüm kişileri böyle bir baloncuk içinde yani lucid rüya balonu içinde kucid rüyalarını görürken gördüm rüyamda.Başlangıcta oldukça hoş gelmişti. Sonra anladım bu bir rüyaymış :))
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Her varlıkta bir sır var. İşte küçük karınca. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() rüya günlüğünü kalkar kalkmaz yazamazsanız sonra uçup gidiyor.. mesela ben 2 gündür çok yorgun uyanıyorum (gece eylenmekten ![]() 2 gündür dur 5dk. sonra yazarım diyorum, daha yataktan kalkmadan hooppp uçup gitmiş gördüklerim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 32
52 Mesajinıza toplam 196 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() saolasın ... o rüya kontrol etme durumu bende de var... hastayken gördüğüm bir rüya türü vardı hala hatırlayınca gıcık oluyorum.(çok gıcık bir rüya idi).ben 9-10 yaşlarında yine hastayken o rüyayı gördüm ve kendimce dedim "artık yeter , bıktım" .ve bu rüyayı nasıl olduysa elime bir bozuka gibi bişey aldım ve patlattığımda etraf bembeyaz biyer oldu.çok rahatlamıştım ve uyandım.15 yaşındayım ve o rüyayı bidaha görmedim.ben o günden beri şuursuz bir rüya görmedim.gördüysemde bi iki rüya...rüyalarımda kendimi kontrol edebiliyorum ve bu rüya diyebiliyorum...işte bu tecrübeyi bikez yaşarsanız öle geliyor ki bidaha asla unutmazsınız...rüyalarımda farkındalığım oldukça gelişti ve bu yüzden normal rüya göremiyorum. ![]() rüyayı kontrol etmeyi çok denemeyin.sonra öbür rüyalarınızı göremezsiniz.......... atakan abi ; çok denememe rağmen astral yolculuk yapamıyorum.tamam bazen uçuyorum ama bu rüyamda oluyor.ama gerçek olarak ruhumu uçaramadım bi türlü.... ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
pardon alıntı yaptım. ![]() Alıntı:
![]() ama şu gerçek : rüyamda hırsızlık yaapan arkadaşları gördüm durun yapmayın dedim. sonra baktımki rüyadayım o an düşündüm bunu. sonra ordan birsürü şey çaldık. ama rüyada oldğumu bir an unuttum . çaldıklarımı kağıda yazıyim uyanınca veririm dedim. dedim baktım etrafta kalem yok. sonra aklıma yatağın yanındaki kağıt kalem geldi . uyandım o kalem ve kağıdı aldım ama. uyuyamadım. ![]() gerçek hayatla rüyayı karıştırmış olmalıyım. ayrıca eskiden rüyamda ne istersem görüyordum ( yazılı soruları hariç ![]()
__________________ hayırlısı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 32
52 Mesajinıza toplam 196 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ilginç... ![]() bende rüyamda dondurma yiyordum ve arkadaşlarla geziyordum.dondurmayı gerçek hayatta elimle tutmaya çalşıomuşum uyurken.sonra bir an uyandım.dondurma elimde değildi sanki gerçekmiş gibi sağa sola bakıyordum.dondurmayı arıyordum..:D ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() ben de bişey sormak istiyorum; bi gece kabus gördüm ve korkudan deli gibi nefes alıyordum rüyadan uyandığım anda kalbimi gördüm; şeklini, rengini, damarları, atışını.birkaç saniyelik bi olaydı ama tamamen uyanık olduğuma eminim.geçtikten sonra bu nasıl olabilir diye çok düşündüm burda da okuyunca acaba nedir bu lucid mi astral mı nedir? lütfen cevap bekliyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İnsan rüyasında lucid olup uyandığında hatırlamayabilir mi acaba?Ya da şöyle söyleyeyim lucid rüya görebiliyor olup bunun farkında olmamak gibi bir durum olabilir mi? Ben sadece bir kere hatırladım rüyamda olduğumu.Geçenlerdeydi.Böyle güneşli aydınlık bir yerdeydim ve "Aaa ben rüyadayımmmm." dediğimi hatırlıyorum büyük bir coşkuyla ve hemen sonrasında o aralar gerçekleşmesini istediğim şeyi söyledim bağıra bağıra.Saniyeler süren o anı bile değerlendirmek istedim heralde aklımca. ![]() Bir de aklıma takılan birşey var.Rüyalarla imgelemeler arasında bir ilişki var mı acaba?Yani rüyaları canlı renklerde,net gören insanlar imgelemeleri de bu şekilde net yapabiliyorlar mı acaba zorluk çekmeden?Ya da imgelemelerini geliştiren bir insanın rüyaları da bu durumla doğru orantılı olarak gelişiyor mu acaba diye belki saçma olabilecek bir soru meşgul ediyor zihnimi arada.Çünkü her ikisini de gözlerimiz kapalıyken bir nevi zihin gözümüzle görüyoruz.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben de geçen yıl sık sık görüyordum ama ismini bilmiyordum buradan, şimdi duydum =)) ben rüyalara kafayı takmıştım o ara. aslında başka bir boyut olduğunu düşünüyordum. rüyalar hakkında fazla düşünmüşüm demek ki bir zaman sonra böyle lucid rüyalar gördüm. ama ben sadece kabuslarımda rüyada olduğumun farkına varabildim ve bu farkındalığı uyanmaya çalışmak için harcadım.ne büyük hazineyi kaçırmışım aslında :( rüyada olduğumun farkında olmama rağmen saçma davranıyordum ama. (uyanmak için olduğum yerde hoplamak) böyle de tuhaf bir deneyim ismi olduğunu bilinçli biçimde yapıldığını bilmiyordum =) biraz araştırayım denerim belki =)) |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() Ben rüyamda renkleri çok net gördüm;ama imgelemeyi yapamam bu kadar net. Hatta rüyamda şaşırdım bile diyebilirim bu kadar net gördüğüme. İnşallah imgeleme gelişiyordur dediğin gibi. Bi daha olur inşallah mutlulukla | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Dün Gördüğüm Bir Lucid Rüya Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evet bi ara da lucid rüya görenlerin mail grubuna katılmıştım. İlk katıldıgım günün gecesi tüm insanların lucid rüyalarını gördüm. ( Daha lucid rüya ne demek bilmiyordum. ) Yani tüm kişileri böyle bir baloncuk içinde yani lucid rüya balonu içinde kucid ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi