31-05-2010, 09:46 PM
|
#95 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 130
72 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Astral Seyahat selamlar,
bu konuda tecrube edinmis sahislara soracagim veya anlatacagim minik bir sey var..
dun gece uykumdan oyle degisik uyandim ki. bir ruya goruyordum,ruyada tehlikeli bisey oldugunu animsiyorum sadece. ve o tehlikenin korkusuyla uyandim. ama uyanmak herzamanki gibi olmadi. oyle bir uyandim ki sanki nefesim bir hortum (firtina) gibiydi ve oyle gucluydu ki o nefesin gucuyle yukardan bisey icime giriverdi. guya bana yakalanmadan girecekti ama ben icime girdigi ani yakaladim. :)
bu astral konusunda bi kac yerde okumustum, ''astral bedenimin icime geri girdigini gordum '' seklinde ifadeler vardi bi yerlerde. acaba benimde yasadigim bu sey ayni sey mi ? ben astral bedenimin, yani ruhumun asil bedenime girdigi ani mi yakalamisim ? oyle hosuma gitti ki bu, sanki benden habersiz yaramazlik yapan bir cocuktu ve ben onun bana yakalanmadan eve girisine sahid oldum. yakaladim .. ruhumun bedenime geri dondugu salisede bilincim acikti.
evet yasadigim seyin tek cumleyle ifadesi budur galiba.
peki bu benim astrale giden yollarimin ufak ufak acildigina isaret olarak kabul edilebilir mi ? :)
lutfen '' evet '' deyin.. lutfeeenn..
__________________ "Doğrulmaya azmin niçin böyle süreksiz Sen mi yoksa ümidin mi yüreksiz Ümitsizlik öyle bataktır ki, düşersen boğulursun Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! " Mehmet Akif Ersoy |
| |