Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Uyarılar

Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar

Astral Seyahat

Gizemli Konular ve Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar Astral Seyahat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Astral Seyahat ile bir ara ilgilenmiştim. Bu başlıkta astral seyahat nedir nasıl olur gibi konular anlatılacaktır. Astral Seyahat Beden Dışı Yolculuk Demektir. Bu konu hakkında ki bilgileriniz görüşleriniz, makaleleri yazabilirsiniz....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar telkin cd indir izle İstanbul Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar nerededir kimdir Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hipnoz Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Astral Seyahat ve Lucid Rüyalar kuantum düşünce kitap haberi

Astral Seyahat

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-08-2006, 09:51 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Astral Seyahat

Astral Seyahat ile bir ara ilgilenmiştim.

Bu başlıkta astral seyahat nedir nasıl olur gibi konular anlatılacaktır.
Astral Seyahat Beden Dışı Yolculuk Demektir.
Bu konu hakkında ki bilgileriniz görüşleriniz, makaleleri yazabilirsiniz.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2006, 01:35 PM   #2 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
melihykal is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Astral Seyahat

astral seyahat uykuile uyanıklık arası durumda astral bedeninvücuddan ayrılmasıdurumudur.3çeşitastral boyut vardır bunlar:paralel boyutlar´rüya böşlgesi ve gerçek dünyadır.astralş seyahat sırasındavücudla astral beden arasında gri renklibirkordonbulunur ölüm anında bu kordon kopar.ama astral seyehette hiçbirtehlike yoktur.bilgi edinmek isteyen e mail adresime mesaj gönderebilir:
melihykal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2006, 07:55 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Astral Seyahat Konusu ile   bundan seneler önce İNglizce bir site ile karşılaştım.Oldukça ilgimi çekmişti Beden Dışı Yolculuk  Deneyimi.
İlk denediğimde bedenimden çıkmaya doğru bazı titreşimler hissettim ve bu beni korkuttu.
Daha sonra ki denemelerimden ilkinde kendimi evin holünde yürürken buldum.Yürüyordum ancak bir yandanda kulağıma müzik sesi  geliyordu.Uyandğımda bunun bir rüya olsuğunu düşündüm.
Aradan bir hafta geçince yabancı bir sitede Astral Bedenimizin radyo dalgalarını duyabileceğini okudum.Belkide o duyduğum bir radya dalgasıydı diye düşündüm.

En uzun süren Astral Yolculuğum ise oldukça ilginçdi.
Bedenimden dışarı çıkmıştım ve odada uçuyordum.Sanki  yerçekimi yoktu ve bir yandanda başardım başardım diye sevindiğimi içimden bu şekilde haykırdığımı hatırlıyorum.
Odada bir süre uçtuktan sonra dışarı uçmaya karar verdim.İnternette okuduğum üzere Astral Beden ile Başka Gezegenlere gitme ihtimali vardı.
Pencereye doğru uçtum ve bir kopukluk oldu.
Gözlerimi açtığımda yüzükoyun bir şekilde eczane benzeri bir yerde yatıyordum.
Çevremde beyaz gömleklilier vardı.Ve bir amieliyat yapıyorlardı.Sanırım 2.Çakra bölgesiydi ancak omurilik üzerinde bir yer olduğunu biliyorum.
Odada uçtuğumu ve buraya  kendim geldiğim unuttuğum için
-Ben buraya nasıl geldim beni kim getirdi
Diye sordum...
-Kendin geldin dedi
Beyaz giysili bayanlardan birisi.

Ameliyat bitti ve yine karışık bir kaç görüntü gördüm.
Daha sonra uyanmamda ilginçti.
Sanki yukarıdan beden düşmüş gibiydim.

Uyandığımda acaba gördüklerim rüyamıydı diye düşündüm.
Bedenden çıkış bedene geri dönüş odada uçma ve  özellikle buraya nasıl geldim diye sormam ki normal rüyalarda genelde gürüntüler hep kopuktur nasıl neden diye sorulmaz bunun bir astral yolculuk olacbileceğini gösteriyordu.

Ancak yinede görüntüler istedğim kadar net  değildi.Astral Beden2e yeterince hakim olamamıştım.Odadan çıktığımda nasıl olupta o ameliyat yapılan yere geldiğim hatırlamıyordum.

Astral Yolculuk konusunda  ilk Türkçe Siteyi ve grubu açtım.Daha sonra siteyi kapattım.Ancak  geçenlerde bir baktım ki sitemde ki Tüm kaynağı kopyalayıp bir kişi kendi ismini yazmış ve bir site açmış wave

Daha önceki blog sitemde bu yaptığım astral yolculuğu okuyan bir kişi şöyle bir yorum yaptı.

20 nisan 2006

Selam ,
Bir kac gun evvel rastlanti sonucu( gerci rastlanti diye birsey olmadigini dusunurum) blogcu sitesini ve oradan da sizin yapmis oldugunuz.calismalari gordum ,okudum ,dinledim ve etkilendim.Yazmis oldugunuz ruyanin neredeyse aynilari-benzerlerini birkac kez tecrube ettim.Ben bilmedigim bir takim hastanelerde bu ameliyatlari oluyorum.( beyin-burun-alin ve omurilik ) bolgelerinden boyle deneyler yasadim.Ve bunlarin bildigimiz manada ruyalar olmadigini da biliyorum.Cunku uzun yillardir ruyalarimi kayit ederim ( yazarým) .tESEKKURLER.
Nilay

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2006, 07:58 PM   #4 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Standart Monroe Kimdir?

ROBERT MONROE KİMDİR?

Kendisi defalarca astral seyahat gerçekleştirmiş,bu konu ile ilgili deneyimlerini bir kitapta anlatmış ,ayrıca Amerika da Monroe enstitüsü adı altında bir merkez kurmuştur.Bu merkezin yaptığı araştırmalar sayesinde binlerce kişi onların verdiği kasetleri ve cd leri dinleyerek obe(out of body experience) olarak da adlandırılan beden dışı deneyimleri gerçekleştirmişlerdir.

Yeryüzünde binlerce insan bedenlerini terkedip çeşitli yolculuklar yaptıklarını iddia ediyorlar.Bu söylenenlerin ne kadarı doğru buna kendiniz karar vereceksiniz.Ben internetde yazılanların bazılarının abartılı olduğunu düşünüyorum.Bununla birlikte internetde kendi başlarından geçenleri anlatan insanların söylediklerini genel olarak değerlendirdiğimde söylenenlerin ,en azından bir kısmının doğru göründüğünü söyleyebilirim.

Sözü fazla uzatmadan beden dışı yolculuklar konusunda söylediklerine güvenebileceğiniz bir insanın Monroe nun ilk beden dışı deneyimini okumanızı istiyorum.

Robert A. Monroe, kitle haberleşmesi üzerine çalışan bir iş adamı, kendisi,gazete ve derilere makaleler yazmış;televizyon ve elektronik alanlarındada çalışmaları var.Bu alanlarda çalışmalar yapan iki şirketi yönetiyor,ailesiyle birlikte,Virginia ` da, Blue Ridge de yaşamakta.İşini bilen tuttuğunu koparan mantıklı bir kişi.

Başına gelenleri şöyle anlatıyor:

Her şey, 1958 ilkbaharında, bir Pazar sabahı başladı. Ailemle birlikte, kahvaltı-öğle yemeği arası bir şeyler atıştırdık.Bundan bir saat kadar sonra, karnımın üst tarafında, diyaframa kadar olan bölgede müthiş bir sancı duydum.

Önce yediklerimden zehirlendiğimi sandım.Yediklerimi çıkarmaya çalıştımsa da olmadı, sindirmiştim. Ailemde kimse rahatsız değildi.

Apandisit ameliyatı geçirdiğimden o da söz konusu olamazdı.Sanki karın bölgesinde bir kas şeridi, sımsıkı gerilmişti.Saat bir buçuktan gece yarısına kadar kasılma sancı devam etti. Daha sonra bitkin bir şekilde uyuyakalmışım.

Bundan üç hafta sonra, gene bir Pazar günü, oturma odasında kısa süre kestirmek için kanepeye uzanmıştım. Bizimkiler kiliseye gittiklerinden evde kimse yoktu. Başım kuzeye dönük olarak yatmaktaydım ki, kuzeyden ve ufkun 30 yüksekliğinden bir ışın gelir gibi oldu. Önce bunu güneş ışını zanetsem de, kuzeyden böle bir şık gelemezdi.Işın bedenime çarpar çarpmaz,sarsılmaya,titremeye başladım .Sanki güçlü bir mengeneye sıkıştırılmış gibi, kendi isteğimle hareket edemiyordum.

Bayağı ürkmüştüm.Doğrulmaya çalıştım.Sanki görünmeen bağlar bana engel oluyorlardı.Güçlükle doğruldum, sarsıntı ve titreşimde bunun üzerine kayboldu.

Ayağa kalkıp gezindim.Farkına vardığım bir bilinç kaybı olmamıştı; kendimden geçmemiştim.Kanapaye uzanalı ancak birkaç saniye geçtiğini sanıyorum.Olay süresince gözlerimi kapamamış, odayı görmüş ve dışarıdan gelen sesleri işitmiştim.Camdan dışarı, özellikle kzeye baktım hiçbir anormallik yoktu.

Bunu izleyen altı haftada, aynı garip durum dokuz kere yinelendi.Bu olaylar arasındaki tek ortak öğe, dinlenmek ya da uyumak için uzanışımdan sonra meydana gelmeleriydi.Ne zaman doğrulsam titreşim kayboluyordu.Hem bedenimin titreştiğini duyuyordum; ama bedenime baktığımda böyle bir durum göremiyordum.

Büyük bir korku ve heyecanla aile doktorumuza gittim, olayı anlattım..Doktor beni sıkı bir muayeneden geçirdikten sonra son zamanlarda fazla çalışmakta olduğumu, daha fazla uyuyup biraz kilo vermemi öğütledi.Yani fiziksel bir rahatsızlığım yoktu.Ferahlayarak eve döndüm.

Madem fiziksel bir şey yoktu, o halde bu bir düş olmalıydı.Bi daha tekrarlanırsa, onu elimden geldiğince tarafsız bir şekilde objektif olarak incelemeye karar verdim.Nitekim hemen o akşam yenilendi.

Uyumak için uyanmamdan iki dakika kadar sonra başladı.Bu kez, zorlayarak kendimi kurtaracağıma, olacakları izlemeye karar vermiştim.

Yattığım yerde bu duygu başımı ve tüm bedenimi kapladı.Sallantıdan çok titreşime benziyordu.Titreşim sayısı, saniyede 30 civarındaydı.Titreşim kulaklarımda gürültülü bir ses izlenimi yaratıyordu.Beş dakika sonra kendiliğinden kayboldu.Bu sonuç, duyduğum korkuyu gidermişti.

Aradan birkaç ay geçmiş, titreşim de arada bir tekrarlanmıştı.Bu işten sıkılmaya başlamıştım ki, bir gece uyumadan önce yatakta yatarken titreşimler geri geldi.Sabırla gelmesini bekledim.Kolum yatağın sağ tarafından aşağı sarkmıştı, parmaklarım halıya değiyordu hafifçe.

Parmaklarımı hareket ettirdim, sonra düşünmeksizin, parmak uçlarımı halıya bastırdım.Bir anlık dirençten sonra, parmaklarım halıdan geçip altındaki yere değer gibi oldu.Hafif bir merakla, elimi daha da ittim.Parmaklarım yerden geçti, alt kattaki tavanın üst tarafına değdi.

Yokladım; ufak, üçgen biçiminde bir tahta parçası, eğrilmiş bir çivi ve biraz talaş vardı.Duyduklarıma fazla önem vermeksizin, elimi biraz daha itince, birinci kat tavanından geçer gibi oldu. Suya değdi. Heyecansız bir şekilde parmaklarımla suyu sıçrattım.

Birden durumun farkına vardım uyanıktım. Camdan, ay ışığındaki çevreyi görebiliyordum. Her şeyi duyuyordum. Titreşimler biraz azalmıştı ama yinede çok garip bir durumdu,elim bir su birikintisinin içindeydi kolum da sanki yerden aşağı geçmişti. Uyanıktım oysa izlenim aynıydı. Her bakımdan uyanık olduğum halde nasıl da kolumun yerden geçmiş olduğunu düşleyebilirdim?

Titreşimler kaybolmaya başlayınca,kolumu heyecanla geri çektim. Sonra kalkıp, yatağın yanındaki bölgeyi inceledim. Ne halıda ,ne de yerde bir delik vardı. Her zamanki gibiydiler. Elime koluma baktım. Elimde suyun ıslaklığını aradım,yoktu. Her şey olağandı,yerli yerindeydi. Yatakta karım mışıl ,mışıl uyumaktaydı.

Dört hafta sonra titreşimler geri geldiğinde, kolumu bacağımı hareket ettirmemeye özel dikkat harcadım.Gecenin geç vaktiydi; uyumak için yatağa uzanmıştım.Karım yanımda, uyuyordu.Kafamdan başlayarak bedenime yayılan olay tekrarlandı.Yattığım yerde olayı değişik bir biçimde yorumlamaya çalışırken,ertesi gün öğle üzeri bir planör kiralayıp uçmanın ne güzel olacağı aklıma geldi.O zamanki eğlencemdi bu.Sonuçlarını düşünmeksizin(böyle sonuçları olacağını bilmiyordum)uçmanın getireceği zevki düşündüm.

Bir an sonra, omuzuma bir şeyin dayandığını hissettim.Arkama uzanıp ne olduğunu yokladım. Elim dümdüz bir duvara değdi.Elimi gezindirdim, aralıksız düz bir duvardı bu.

Bütün duyularım tetikte, odanın hafif ışığında görmeye çalıştım.Gerçekten bir duvardı bu,omuzumla ona yaslanmıştım.Ya uyuyakalmış olduğumu ya da yataktan düşüp yerde ölduğumu düşündüm.Sonra bir daha baktım.Bu duvarda ne pencere, ne ona dayalı mobilya,ne de kapı vardı.Benim yatak odamdaki duvar değildi bu.Ama bana hiç de yabancı gelmiyordu.Kısa bir süre sonra durumu kavradım.Tavana yaslı bir halde `yüzüyor` dum.Ufak hareketlerle uzaklaşıp yaklaşıyordum ona.Şaşkınlık içinde, havada dönüp aşağıya baktım. Aşağıda, hafif ışıkta yatağım görünüyordu. İçinde iki kişi yatmaktaydı. Sağ taraftaki karımdı. Yanında biri vardı. İkisi de uyuyor gibiydiler.

Amma garip düş bu, diye düşündüm. Ama meraklanmıştım. Karımla birlikte, yatağımda kimi düşleyebilirdim?Daha yakından baktım, geçirdiğim şok anlatılamaz derecede fazla idi. Yataktaki bendim!Ben buradaydım, bedenim oradaydı. Ölüyordum,ölümdü bu;ölmeye hazır değildim oysa. Telaş içinde, bir dalgıç gibi bedenime pike yapıp içeri daldım.

Sonra yatağı ve örtüleri hissettim,gözlerimi açtığımda da, yatağımdan odayı görmekteydim.

Ne olmuştu?Gerçekten ölmeme ramak mı kalmıştı?Kalbim hızlı çarpıyordu,ama çok değil,kollarımı bacaklarımı hareket ettirdim. Her şey normal görünüyordu. Titreşimler geçmişti. Kalkıp odada bir aşağı, bir yukarı dolaştım camdan dışarı baktım ,bir sigara içtim.

Yatağa dönmek, yatmak ve uyumaya çalışmak cesaretini kendimde bulana kadar epey bir zaman geçti. (*)

Ve o günden sonra ,Robert Monroe` nun serüveni başladı.1958 yılındaki o günden bu yana,Virginialı iş adamı, binden fazla beden dışı yolculuk yapmıştır.Fiziksel bedenden ayrılabilen ikinci bir bedene, bu konularla uğraşanlar astral beden diyorlar.Bu beden duvarlardan, katı maddelerden kolaylıkla geçebilmekte, ancak elektrik alanları tarafından bir ölçüde durdurulmaktadır.Düşünülen, istenilen şekli alabilmektedir.Bazı yetenekli kişiler, bu bedeni görebilmektedirler.Beden dışı yolculuklar hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ilk kez Monroe`nun araştırmaları sayesinde mümkün olmuştur.

Monroe beden dışı yolculuklarla gittiği yerleri üç genel bölgeye ayırıyor:

1.Bölge:Bu normal dünyamızdır.Örneğin 15 Ağustos 1963 Cumartesi günü öğleden sonra Monroe bir kadın arkadaşını ziyaret ediyor.Bayan R.W` nun bilinçaltı düzeyi,Monroe `nun ikinci bedeniyle gelmiş olduğunu farkediyor,ama normal bilinci hiçbir şeyin farkında olmaksızın yanındaki iki kişiyle konuşmaya devam ediyor.Monroe; orada bulunduğunu daha sonra tekrar anlayabilmesi için Bn. W`yu çimdikliyor.Kadın ,acıyla ayağa fırlıyor.Üç gün sonra Monroe R.W`ye çimdiği hatırlayıp hatırlamadığını sorduğunda O sen miydin? diye şaşırıp kalıyor kadın.

2.Bölge:Düşlerin Bölgesidir.Ancak,sıradan rüyaların aksine,ikinci bedenle yapılan bir yolculukta,bu bölgedeki olaylar olanca şiddetiyle ve tümüyle gerçek olarak algılanmaktadır.İnsanların düşlerindeki cennet,cehennem,melek,şeytan gibi kavramlar bu bölgededir.Bunun gibi,ilkel toplumlarla Mısır ve Yunan uygarlıklarında kabul edilmiş olan ölüler dünyasına bu bölgede rastlanmaktadır:

3.Bölge:Paralel evrenler bölgesidir.1958 ve 1959 yıllarında Monroe, bir dizi yolculukta,karşısına çıkan kocaman bir duvardaki delikten geçip,bizimkine çok benzeyen bir dünyaya iniyor.Burada kendisine çok benzeyen,ama aynı olmayan bir adamın bedenine giriyor birkaç kez.Onun farklı yaşam koşullarını izliyor.

Bunların dışında, ikinci bedenle zaman içinde yolculuk yapmak da mümkün olmaktadır.Yalnız önyargılar,gelecekteki bir olayın aynı değil de,yorumlamaya uğramış benzerlerini yaşamaya yol açmaktadır.

Monroe binlerce yıldır çok sayıda insanın yaşadıkları deneyimleri daha ayrıntılı bir şekilde kanıtlamaktan başka bir şey yapmamıştır.Bazı kaynaklara göre nüfusun yüzde 25 e yakını çeşitli zamanlarda beden dışı yolculular yapmaktadır.İnsanların düşlerinde gördükleri uçma ve düşme durumları, genellikle uykudaki beden dışı yolculuklara ve bedene dönüşlerle ilgilidir.
Alt 05-10-2006, 11:33 PM   #5 (permalink)

1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
mehmet_166 is an unknown quantity at this point

atakan bey benim sormak istediğim lucid ruyaların insan uzerindeki maddi etkileri ne gibi
durumlar ortaya çıkabilir maddi veya psikolojik bu konuda olumlu ve olumsuz yonlerini yazarsanız sevinirim
mehmet_166 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2006, 12:13 AM   #6 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Ne gibi etkileri olabilir.?? dusun Olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum.Aksine uzun rüyalar görmek bunları kontrol etmek olumlu ve keyifli bir şeydir diye düşünüyorum.
Alt 15-10-2006, 01:38 PM   #7 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Rüyaları uzun uzun görmek nasıldır?
Astral yolculuk cd lerinin ilk etkileri rüyaları uzun ve detayli görmektir.Bu kadar detayli görünce bir süre sonra kontrolü ele alip Lucid rüyaya oradanda olayi Astral yolculuga cevirebilirsiniz.
Şöyle bir örnek verirsek tüm detaylari görürsünüz..
Dün mesela bir yere çkacaktım.Gittim asönsör doluydu bir süre asansör bekledim çıktım yukarı kata orada olanları an be an yaşadım.Yani rüyalar kopuk kopuk degil film gibi uzun artik.Hergece ortalama böyle 3-4 adet film gibi rüya görüyorum

Sonra bir başka rüyada sinemadaydim o da çok detayli bir rüyaydi.
Rüyanin süreleri uzadikça her bir detayi görebiliyorsunuz.Film başlamadan önce reklamlar başlıyor sonra bir sürü şey oluyor...
İşte Astral Yolculuk Cd leri ilk etapta rüyalarınızın filim gibi olmasını sağlıyor.Daha sonraki aşama ise kontrolü ele geçirme aşaması..
Bir üyemiz kişiye özel Astral Yolculuk Cd si talep etti.Geçen gün gönderdim bakalım ondada aynı şeyler olacak mı?İlginç olan ise etkilerin ilk günden ilk geceden itibaren ortaya çıkması.

Alt 05-02-2007, 06:13 PM   #8 (permalink)
Teğmen

30 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
subliminal is an unknown quantity at this point
Standart Astral Seyahat

slm wave

peki nedir bu astral seyahat cd si merak ettim doğrusu. yani içinde yine telkin mp3 lerimi var yoksa görüntüler mi? yada başka bişey miii? bunu açıklarsanız sevinirmm
teşekkrlerr super super super
subliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2007, 06:38 PM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Standart Astral Seyahat

Rıdvan'cım şimdi bu ücretsiz mp3 ler var yaaa.Bazı konularda ise kişiye özel mp3 yada cd oluyor.
Cd içerisinide ise audio formatinda yada mp3 halinde ilgili konu ile ilgili telkin eklenmiş müzik oluyor.
Astral içinde böyle bir telkin var..
Yani ayrica içinde video falan yok..
Alt 05-02-2007, 10:05 PM   #10 (permalink)
Teğmen

30 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
subliminal is an unknown quantity at this point
Standart Astral Seyahat

tamam tamam anladım bağırmana gerek yok Atakan abi

hani bu astral olayı daha geniş kapsamlı bişey ya;; dedim ki acaba içinde ekstra şeylerde var mı ? (astral nasıl yapılır görüntülü anlatım :D:D vs.. )

ama yokmuş ben cevabımı aldım saolun..
subliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks