03-09-2007, 08:26 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Oooooooooooo!Astroloji yükselmiş burada ve başaklar başmış burayı.Hakkımızda hayırlısı.Ben bu konuda iyi değilim öncelikle bunu söyleyeyim.Hala öğreniyorum.
Ben de bir yengecim ve yükselenim başak, duygu burcum kova.Bir yengeç kadınına göre daha detaycıyım ve daha özgür.Aslında yengeçlikle pek alakam yok.Aşırı duygusallığım dışında.Bunu da oğlak özelliklerimi geliştirmeye çalışarak tamamlamaya çalışıyorum.
Sizlere önerim, güneş yani öz burcunuz ile yükselen burcunuzun zıt burcunu iyi gözlemeniz ve onu öğrenmeniz.Çünkü eksik yönleriniz ya da güçlendirmeniz gereken yönler orada saklı.Örneğin başak burcu mükemmelliyetçiliği ile bilinir.Analitik düşünce yapısına sahiptir.Eleştiri ve didiklemek başağın karanlığıdır.Bu karanlığı balık burcunun kendinle barışık, herşeyi oluruna bırakan yapısı ile tamamlayabiliriz.Burcum yengeç, yengeç aşırı hassas, aileye düşkün, gözleri hep nemli bir karanlık yön taşır.Bu yönleri oğlağın kararlığı, sistem kurma yeteneği ve disiplini ile beslemeliyim(pek başaramıyorum ama)Ay (duygu) burcum Kova herkesi olduğu gibi kabullenme, sosyalliği sevme,ancak hassas yapısı nedeniyle en ufak sorunda kaçma eğilimi gösteriyorum.(tabi bunun bir sebebi de 1.evimde bulunan uranüs.Tek taraflı anlaşma bozma yeteneğim var.Bundan nefret ediyorum.)Bunu da aslanın o haşmetli görüntüsü, ben demeyi bilmesi, kendisini öne çıkarması ile besleme gerekiyor.Buyrun size ip ucu.
Ayrıca horoskopunuzuu çıkarmak için www.astrozoom.com adresinden yararlanabilirsiniz.
Sevgiyle kalın. |
| |