04-09-2007, 05:42 PM
|
#24 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burçların Kişilik ve Karekter üzerindeki Etkileri Alıntı: turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: ayse Nickli Üyeden Alıntı
yaşam isteklerinin ortak oldunu düşünmüorum. beklentiler farklı en başta.ve burç yada astroloji bana göre kişiliği yansıtıyor.
dialog kapısını ardına kadar aç sen, adam küsen bi karakter.ve küsmesi günlerce sürebilioor.oğlak erkeğinden bahsediorum.
valLaa hiç çekilmior..:p
:)) | öncelikle burçlar hakkında fazlaca bilgi sahibi olmadığımı söylemek istiyorum ama burçların insan hayatına özelliklede kişiliğine doğrudan etki yapmadığı kanaatimdeyim bence kişiliğimizi seçimlerimiz oluşturur ve bu seçimler çeşitli silsilerle kaderimize kadar gider mesela bir burcun özelliği inatçılığı ağır basan bir burç olsun şimdi bu kişi inatçılığı tembel olmada ısrar olarak kullanırsa tembel bir karekter oluşturmuş olur ama tam aksi çalışmada inatçı olusa bu sefer bilakis arı gibi bir kişilik geliştirir kişilikte işin püf noktası burçlar değil yani ama insanları tanımada anlamada kullanılabilecek yardımcı unsurlardandır diye düşünüyorum naçizane dip not bu arada ben de oğlak BURCU 'yum 44 | Turgaycığım, burçların ve gezegenlerin iki yönü vardır.Kimi karanlığını kullanır, kimi aydınlığın.Oğlaksın.Güzel bir burçtur.Disiplinlidir, sabırlıdır.Ancak karanlığına düşerse sevdiklerine dünyayı dar eder, kısıtlar,sonuçta yapayalnız kalır.Bir o kadar da duygusaldır, ancak derinelere gömer bunu.Ancak tyaşadığı olaylar onun bu duygusallığını sabrı ve disiplini ile birleştirmesi yönünde olur.Sonuçta Satürnün çocukları, başkalrını kısıtladıkları kadar kendilerini de bir faunusa kapatıp orada kendilerine yalanlar söyleme eğilimindeler.Herşeyde mantık ararlar, ama mantıklarının ulaşmadıklarını da reddelerler.Yaşını bilmiyorum ancak eğer 29,5 yaşından küçük isen.Bekle derim.Satürn bir döngüsünü tamamlasın, sonra da kendinde oluşan değişikliği gözlemler.Zaten sonrasında arka arkaya başlıyor ağır transitler.Sana kolay gelsin.Unutma, esnek olmayan ağaç, ikl şiddetli rüzgarda kırılmaya ya da yerinen sökülmeye mahkumdur. |
| |