08-12-2009, 03:12 PM
|
#62 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: başkalarının görüşlerini önemsemeyen varmıı? Arkadasim harika bir kurabiye yapmisti bayramda nefisti .Bende tarifini istedim bana cevabi sen yapamazssin tarifi herkes tutturamaz dedi .Eskiden olsa nasil uzulurdum .Onada kizmiyorum oyle gormus oyle buyumus.Bazen pastanelerdede gizli tarifler var evde tutturamadigin .Ben de tarifi almadim ama eve gelince baska kurabiyeler yaptim,su borekleri actim,sarmalar ,dolmalar,afiyetle de ailemle birlikte yedim. Yaaaaaaaa arkadaslarim nerden nereye bak benimle dalga geciyorlardi haplarimi ictikce hapkolik diyorlardi sinirli olunca gitte haplarini ic diyen insanlar vardi cevremde artik kimseye tavizim yok arkadasimsa candan cigerden hos gelmis basimin usttunde yeri var amaaaaaaaaa arkadasiim beni kirmaya geldiyse her ne kadar evimden kovamazamda once uyaririm baktim bir daha yapiyor canim sen otur ben camasir sermem lazim canim sen otur yemek yapmam lazim onunede koyarim bir kahve duvara baksin dursunn demi yani aaaaaaaaaaay nasilda doktum icimi birden bayagi doluymusum bu konuda |
| |