Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Bilgelik Hikayeleri

Uyarılar

Bilgelik Hikayeleri bilgelik hikayeleri

Ustanin Secimi‏...

Serbest Kürsü ve Bilgelik Hikayeleri Ustanin Secimi‏... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Bir zamanlar billur gibi bir irmagin dibinde bir koy dolusu yaratik yasardi.. Irmagin akintisi hepsinin uzerinden sessizce gecerdi; gencinin, yaslisinin, zengininin, yoksulunun, iyisinin, kotusunun uzerinden kendi yoluna giderdi, yalnizca kendi billur safligini bilirdi. Her yaratik kendisine gore bir yontemle irmak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilgelik Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Bilgelik Hikayeleri nerededir kimdir Bilgelik Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilgelik Hikayeleri hipnoz Bilgelik Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilgelik Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilgelik Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Ustanin Secimi‏...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-05-2009, 10:54 AM   #1 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute
Standart Ustanin Secimi‏...

"Bir zamanlar billur gibi bir irmagin dibinde bir koy dolusu yaratik yasardi.. Irmagin akintisi hepsinin uzerinden sessizce gecerdi; gencinin, yaslisinin, zengininin, yoksulunun, iyisinin, kotusunun uzerinden kendi yoluna giderdi, yalnizca kendi billur safligini bilirdi.
Her yaratik kendisine gore bir yontemle irmak dibindeki dallara ve kayalara sikica tutunmustu; cunku yasama bicimleriydi tutunmak ve dogduklarindan beri bildikleri tek sey akintiya karsi durmakti…"

Yeryuzu'nun uzerine, Indiana'nin kutsal topraklarinda dogup, Fort Wayne'in dogusundaki gizemli tepelerde yetismis bir Usta gelmisti.
Usta bu dunyayi, Indiana'nin devlet okullarinda ve buyudukten sonra meslek edindigi otomobil tamirciliginde ogrendi.
Ancak Usta, diger yasadiklarindan, diger yerlerin diger okullarindan da bir seyler ogrenmisti. O bunlari animsadi ve animsadigi icin de bilge ve guclu oldu.
Usta, kendisine ve tum insanliga yardim edecek guce sahip olduguna inaniyordu ve boyle inandigi icin de onun icin oyleydi. Onun bu gucunu goren digerleri, dertlerinden ve bir cok hastaliklarindan kurtulmak icin ona geldiler.
Usta, her insanin kendini Tanri'nin cocugu gibi gormeye hakki olduguna inaniyordu; inandigi icin de oyleydi. Calistigi dukkan ve tamirhaneler onun ogrettiklerini ve dokunusunu arayanlarla dolup tasti; disarida sokakta kalanlar da, gecerken golgesi uzerlerine dusup yasamlarini degistirir umuduyla bekliyorlardi.
Kalabalik nedeniyle bazi ustabaslari ve dukkan sahipleri karara vardilar ve Usta'ya aletlerini biraktirip yol verdiler; cunku o denli kalabalik olmustu ki, ne kendisi, ne de diger tamirciler ve otomobiller icin yer kalmamisti.
Boylece kirlara cikti ve kendisini izleyenler ona Mesih, "mucizeler yaratan", demeye basladilar ve oyle inandiklari icin de oyleydi.

O konusurken bir firtina ciktiginda dinleyenlerin basina tek bir yagmur damlasi dusmezdi; kalabaligin en sonuncu kisisi de, ilki kadar rahat isitirdi sozlerini, ister simsek caksin tepelerinde, ister yildirim dussun. Her zaman mesellerle konusurdu onlara.
Ve onlara soyle dedi, "Her birimizin icinde bizi hem sagliga hem hastaliga, hem zenginlige hem yoksulluga, hem ozgurluge hem kolelige yoneltecek guc esit olarak vardir. Bunlari denetleyen biziz, baska hicbir sey degil."

Bir degirmenci soyle konustu: "Boyle soylemek senin icin kolay Usta, seni yonlendirenler var, bizi ise yok ve senin bizim kadar zahmet cekmen gerekmiyor. Bir adam bu dunyada yasamak icin calismak zorunda."
Usta soyle yanitladi: "Bir zamanlar billur gibi bir irmagin dibinde bir koy dolusu yaratik yasardi."

"Irmagin akintisi hepsinin uzerinden sessizce gecerdi; gencinin, yaslisinin, zengininin, yoksulunun, iyisinin, kotusunun uzerinden kendi yoluna giderdi, yalnizca kendi billur safligini bilirdi."

"Her yaratik kendisine gore bir yontemle irmak dibindeki dallara ve kayalara sikica tutunmustu; cunku yasama bicimleriydi tutunmak ve dogduklarindan beri bildikleri tek sey akintiya karsi durmakti."
Fakat bir yaratik sonunda soyle dedi: "Tutunmaktan yoruldum. Gozlerimle goremememe ragmen, akintiya guveniyorum, bence o nereye gittiginin farkinda. Simdi kendimi birakacagim ve beni gittigi yere goturmesine izin verecegim. Tutunmaya devam edersem, sikintidan olecegim."

Diger yaratiklar gulerek soyle dediler: "Ahmak! Kendini biraktigin anda, o taptigin akinti seni kayalara vurup parcalar. Boylece sikintidan daha cabuk olursun!"
Ama o digerlerini dinlemedi ve derin bir soluk alarak kendini birakti. Aninda akinti onu surukleyip kayalara firlatti.

Ancak yaratik yeniden tutunmayi reddedince, zaman icinde akinti onu dipten havalandirdi, bu kez yara bere almamisti.
Irmagin daha asagilarinda yasayan yabanci yaratiklar bagristilar: "Mucizeye bakin! Bu yaratik bize benzemesine ragmen ucuyor! Bizi kurtarmaya gelen Mesih'e bakin!"

Akintiyla suruklenen yaratik soyle dedi: "Ben sizden daha fazla Mesih degilim. Irmak bizi ozgurce havalandirmaya dunden razi, yeter ki biz bunu goze alalim. Gercek gorevimiz bu yolculuk, bu seruven."
Ama onlar kayalara sikica tutunmaya devam ederek daha da guclu bir sesle 'Kurtarici!' diye bagirmayi surdurduler. Sonra bir baktilar, 'tutunmayan varlik' akip gitmis! Bu sefer de bu Kurtarici uzerine efsaneler kurgulayarak, kendi baslarina kaldilar.

Usta kalabaligin kendisini gun be gun daha cok bogdugunu, oncesinden daha cok sikistirdigini, ezdigini ve vahsilestigini gordugunde, kendilerini hic ara vermeden iyilestirmesini, surekli mucizeleriyle kendilerini beslemesini, onlar icin yeni seyler ogrenmesini ve onlarin yasamlarini yasamasini istediklerini anlayinca, bir gun tek basina bir tepenin ustune cikip dua etti.

Ve yureginde soyle seslendi: "Sonsuz Kapsayici Olan, eger bu senin isteginse, cek bu kadehi onumden ve birak da bu imkansiz gorevi bir kenara iteyim. Bir ruhun yasamini daha yasayamam, halihazirda on bini bana yasam icin haykirirken… Butun bunlarin meydana gelmesine izin verdigim icin ozur dilerim. Eger bu senin isteginse, birak beni motorlarima, aletlerime doneyim ve izin ver, diger insanlar gibi yasayayim."
Ve bir ses yanit verdi ona tepenin ustunde, bir ses ki, ne erkek ne disi, ne sert ne yumusak -sonsuz sefkatli bir ses. Ve ses ona soyle dedi: "Benim istegim degil, senin istegin olmali. Senin istegin, benim senin icin istedigimdir. Kendi yoluna git, diger insanlar gibi ve mutlu ol yeryuzunde."

Usta bunlari duyduguna cok memnun olmustu. Tesekkur edip, basit bir tamirci sarkisi mirildanarak tepeden asagi indi. Kalabalik dertleriyle uzerine yuklenip, kendilerini iyilestirmesini, kendileri icin ogrenmesini, bilgeligiyle hic durmadan kendilerini beslemesini ve yaptigi harikalarla kendilerini eglendirmesini talep ettiginde, topluluga gulumsedi ve tatli bir ifadeyle soyle dedi: "Istifa ediyorum."

Kalabalik bir an icin saskinliktan donakaldi.
Onlara soyle dedi: "Eger bir adam Tanri'ya en cok, aci ceken dunyaya yardim etmek istedigini ve bunun kendisine neye mal olacagina hic aldirmadigini soylerse ve Tanri da ona yanit verip ne yapmasi gerektigini soylerse, adam kendisine soyleneni yapmali midir?"
"Tabii, ey Ustamiz!" diye bagirdi cogu. "Eger Tanri istemisse, cehennemin tum iskenceleriyle karsi karsiya kalmak bile onun icin bir zevk olmalidir!"
"O iskenceler ne olsa da, gorev ne kadar guc olsa da mi?
"Tanri'nin istegi buysa, asilmak onur, bir agaca civilenip yakilmak da zaferdir!" dediler.
"Pekala siz olsaydiniz ne yapardiniz?" diye sordu Usta kalabaliga, "eger Tanri dogrudan yuzunuze konusup, 'YASADIGINIZ SURECE BU DUNYADA MUTLU OLMANIZI BUYURUYORUM' deseydi, o zaman ne yapardiniz?"

Kalabalik susmustu. Durduklari tepelerin, vadilerin hicbir kose bucaginda tek bir ses, tek bir cit duyulmuyordu.
Ve Usta sessizlige soyle seslendi: "Mutluluk yolumuzda, bu yasam surecinde sectigimiz seyleri ogreniriz. Bugun ben de yeni bir sey ogrendim ve sizi kendi yolunuzda istediginiz gibi yurumeniz icin yalniz birakmayi seciyorum."
Ve Usta kalabaligin arasindan gecip gitti ve onlari kendi baslarina birakti. Insanlarin ve makinelerin gundelik yasantisina geri dondu.

(Mavi Tuy - Richard Bach)

alıntıdır...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2009, 12:22 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Ustanin Secimi‏...

Çok güzel,işte buuu,Suzzy teşekkürlersuper
Alt 28-05-2009, 12:43 PM   #3 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Efsane geri döndü

Arım, balım, peteğim, Suzzy'cim hoşgeldin gönlümüze tekrar. Seni ve yazılarını çok özledim.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2009, 04:11 PM   #4 (permalink)
Moderator
Sultan Oğuz

suzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond reputesuzzy has a reputation beyond repute

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel,işte buuu,Suzzy teşekkürlersuper
Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efsane geri döndü

Arım, balım, peteğim, Suzzy'cim hoşgeldin gönlümüze tekrar. Seni ve yazılarını çok özledim.

gülporcum ne demek ben teşekkür ederim...sevgiyle paylaştım..

belgincim canım cananım..bende hepinizi çok özledim ...
demiştim bomba gibi gelicem diye...şaka bir yana bundan sonra daha bol vaktim olucak...

elimden geldiğince sevdiğim yazıları sevgiyle paylaşmaya çalışıcam...
<a href=http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif target=_blank><font color=#095990>http://img100.imageshack.us/img100/310/angely17qj.gif</font></a>
Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık!
suzzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
secimi‏..., ustanin