Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Bilgelik Hikayeleri

Uyarılar

Bilgelik Hikayeleri bilgelik hikayeleri

Elif'in Korkusu..

Serbest Kürsü ve Bilgelik Hikayeleri Elif'in Korkusu.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Biliyor musun anne, ülkemiz deprem kuşağındaymış." diye atıldı Elif, gazetedeki haberi annesine göstererek. "Evet yavrum. Bunu hepimiz biliyoruz." diye karşılık verdi annesi. "Öyleyse neden bu kadar sakinsin anne? Bense çok ama çok korkuyorum. Düşünsene bir kere, şiddetli bir depremde her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilgelik Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Bilgelik Hikayeleri nerededir kimdir Bilgelik Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilgelik Hikayeleri hipnoz Bilgelik Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilgelik Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilgelik Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Elif'in Korkusu..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-10-2009, 05:04 PM   #1 (permalink)
blue jaloon
Guest

Standart Elif'in Korkusu..

Biliyor musun anne, ülkemiz deprem kuşağındaymış." diye atıldı Elif, gazetedeki haberi annesine göstererek.
"Evet yavrum. Bunu hepimiz biliyoruz." diye karşılık verdi annesi. "Öyleyse neden bu kadar sakinsin anne? Bense çok ama çok korkuyorum. Düşünsene bir kere, şiddetli bir depremde her şeyimizi kaybedebiliriz. Hatta canımızı bile!"
"Otur yanıma da neden sakin olduğumu sana açıklayayım. Ama önce anlatacağım hikâyeyi dinle:
Zamanın birinde iki arkadaş deniz yolculuğuna çıkmışlar. Sırtlarında taşıdıkları ağır çantalarla bir gemiye binmişler. İçlerinden birisi çantasını güvertenin kenarına bırakıp üzerine oturmuş. Masmavi denizi ve martıları seyrekoyulmuş. Diğeri ise ürkek bakışlarla çevreyi süzüyor, yükünü yere bırakmayı düşünmüyormuş. Arkadaşı ona seslenmiş:
"Çantanı bırak da dinlen biraz."
"Hayır, bırakmayacağım! Belki kaybolur. Hem ben yeterince güçlüyüm. Eşyamı sırtımda taşıyıp koruyabilirim."
Arkadaşı gülümsemiş.
"Merak etme. Bu gemi senden daha güçlüdür. Seni de taşır, eşyanı da."
Gemi hareket etmiş. Dalgalı denizde salına salına ilerlerken genç adamın gücü de artık tükenmeye başlamış. Sırtındaki çanta sanki gittikçe ağırlaşıyormuş. Bir ara başı dönmüş. Neredeyse denize düşüyormuş. Etraftan yetişip kurtarmışlar. Yine de çantasını bırakmamış. Onu görenler haline gülüp eğlenmişler. Geminin kaptanı durumu fark etmiş. Yanına gelmiş.
"Aklını mı kaybettin evlâdım?" demiş. "Niçin çantanı sırtından indirmiyorsun? Geminin güvenliğinden şüphen mi var?"
Genç adam cevap vermemiş. Kaptan iyice kızmış:
"Bana da mı güvenmiyorsun yoksa? Madem güvenmiyordun gemime niçin bindin?"
Arkadaşı söze karışmış:
"Herkesi kendine güldürdün. Kaptanı da kızdırdın. Haydi, bırak artık şunu yere."
Bütün bunlardan sonra, genç adam:
"Galiba haklısın." demiş. Çantasını yere koyup üzerine oturmuş. Ardından:
"Oh! Sıkıntıdan ve komik durumdan kurtuldum, demiş."
"Nihayet adamın aklı başına gelmiş." dedi Elif. "Onun yaptığı da olacak şey mi, yolculuğun tadını çıkarmak varken."
"Doğru." dedi annesi. "Ancak, senin endişen de gereksiz, hayatın tadına varmak dururken."
"Nasıl yani?"
"Dünyanın da bir gemi olduğunu varsayalım. Bizler de bu gemide birer yolcuyuz. Sence gemimiz sahipsiz olabilir mi Elif?"
"Hayır, anne. Bizim gemimizin ve evrendeki diğer varlıkların sahibi, Allah ır."
"Madem sahipsiz değiliz. Niçin merak ve korkularımızı sürekli sırtımızda taşıyıp hayatı kendimize zehir edelim?"
"Ya ne yapabiliriz?"
"Kaptanımıza güvenemez miyiz? Hem öyle bir kaptan ki gücü, merhameti sınırsız. Her şeyin dizgini elinde, her şeyin anahtarı yanında. O u bulan ve güvenen dileğine kavuşur. Korkulardan ve komik durumlara düşmekten kurtulur. Böylece dünyada mutlu ve huzurlu olduğu gibi, Allaha imanı ve güveni sayesinde ahirette de mutlu olmaya hak kazanır."
"Anlıyorum anne. Ancak korktuğumuz şeyler için önlem almamız da gerekmez mi?"
"Elbette gerekir. Ne demişler: Önce tedbir, sonra tevekkül."
" Ne demek bu?"
"Şu demek: Babanla birlikte evimizin depreme dayanıklı olup olmadığını araştırdık. Ev içerisinde de bir takım önlemler aldık. Yapmamız gereken her türlü hazırlığı yaptıktan sonra bizi koruması için Allaha dua ettik. Geriye bir tek şey kaldı."
"Nedir?"
"Hayatın güzelliklerini görerek yaşamak ve sahip olduklarımız için Allaha şükretmek."
"Teşekkür ederim anneciğim, içimi rahatlattın. Artık zorluklar karşısında ne düşünmem ve ne yapmam gerektiğini biliyorum."

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-10-2009, 08:42 AM   #2 (permalink)
rüzgârın kızı
Guest

Standart Cevap: Elif'in Korkusu..

teşekkürler arkadaşım....

sevgiyle kal...
Alt 16-10-2009, 08:59 AM   #3 (permalink)
Sultan
Guest

güzel paylaşım çok teşekkürler öpt.
Alt 11-12-2009, 09:29 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough

bu bölümdeki hikayeleri seviyorum, daha huzurlu hissediyorum.
Alt 11-12-2009, 09:42 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

esra90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esra90 will become famous soon enoughesra90 will become famous soon enough

müthiş bi paylaşım bu paylaşımdan herkes kendine emnm bişeyler çıkarmıştır...

Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,,
En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya...
esra90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks