| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
suyun gizli mesajıGizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri suyun gizli mesajı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız emotonun bu çalışmasına ilk rastladığımda gerçekten tüylerim ürpermişti, hayretler içinde kalmış ve bir okadarda heycanlanmıştım.bu deneyi okuduktan sonra mümkün olduğu kadar yararlanmaya çalıştım mesela masada yemekler hazır ve malumki tüm yemekler suyla yapılıyor kaldıki aynı sonuç pirinç tanelerindede geçerli olduğuna ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #31 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() emotonun bu çalışmasına ilk rastladığımda gerçekten tüylerim ürpermişti, hayretler içinde kalmış ve bir okadarda heycanlanmıştım.bu deneyi okuduktan sonra mümkün olduğu kadar yararlanmaya çalıştım mesela masada yemekler hazır ve malumki tüm yemekler suyla yapılıyor kaldıki aynı sonuç pirinç tanelerindede geçerli olduğuna göre içinde su olmasada farketmez maddenin moleküllerini etkilemek mümkün. yaptığım şey masadaki yemeklerin üstüne toptan bi kaç dua okuyup öyle yemekti.sonradanda daha etkili bişey buldum 5 litrelik damacananın yanına gece uyumadan önce radyodan kuran yayını açıp öyle yatıyorum o kristaller saatlerce dinlediği kuranla güzelleştikten sonra benimde 5 litrelik ve içilmeye hazır güzel moleküllü suyum oluyor. daha önce bu aklıma gelmemişti ama şimdi bunu olumlama cümlelerimdede kullanıcam bikaç önemli cümelmi yazıp suyun yanına yada içine bırakıcam güzel güzel demlensinler:) ayrıca bu deneyi ilk okuduğumda aklıma direk bişey gelmişti ki eskiden bana bu çok saçma gelirdi hani bazı kitaplarda yazar ya bilmem ne ağrısı için şu duayı yazıp suyun içinde bekletip için yada bilmem kaç defa şu duayı suya okuyup sonra ağrıyan yerinize sürün gibisinden... emotonun deneyinden sonra eskilerin gene yanılmadığını anlamış oldum. hatırlattığın için EN İÇTEN teşekürlerimi sunuyorum shamanic. herkez gibi bende seni çooooookkk seviyorum. YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #32 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 108
126 Mesajinıza toplam 620 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
evet evet bende bunu söyleyecektim... demekki suya dua edilip içirilme nedeni buymuş :) acaba su telkinleride duyuyomudur ? o halde hoparlörün önüne bir bardak su koyalım sabaha kadar bilinç altım ile birlikte dinlesin sabah ta o suyu bir güzel içeyim :D | |
![]() | ![]() |
![]() | #33 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() suyun ne kadar önemli olduğunu birkez daha anlamış olduk çok güzel konu bende suya dua okunması olayını anlamazdım olay buymuş demek tşkr ederiz birkez daha
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum Lütfen Beni Affet Özür Dilerim Teşekkür Ederim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #34 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar bu konu banada çok ilginç geldi,hani bazı yörelerimizde bazı kaynak sular vardır ve bu suların böbrek taşı yada başka hastalıklara iyi geldiği söylenir,hatta sonuçları olumlu olanlar vardır,bende şimdi bu bilimsel olarak kanıtlanmış suyun gizli mucizesini okuduğumda,şifa verdiğine inanılan suların,oraya gelerek bu suyu içen insanların olumlamaları yada inançlarıyla kıvama geldiğini ve etkili olduğunu düşünüyorum,çünkü suyun bileşenleri her yerde aynı ![]()
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #35 (permalink) | |
126 Mesajinıza toplam 620 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #36 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
dün bahsettiğim deneyi gerçekleştirdim sonuç mükemmel... konu: su ve telkin amaç: suyun dinlediğimiz telkinlerden olumlu etkilenmesi çalışma: bir bardak su geceden sabaha kadar çalan telkinlerin önüne ( hoparlörün ) konur :) birebir aynı kaynaktan alınan bir bardak su telkinlerin duyulmayacağı bir yere daha konur.... sabah kalkınca her iki sudan da birer yudum alınır ( kahvaltıdan önce ) sonuç: mükemmel bir tat :) telkinleri duyan su ile duymayan suyun arasında bariz bir fark var. | |
![]() | ![]() |
![]() | #37 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok güzel bir çalışma olmuş dejaa cım ellerine yüreğine aklına sağlık... ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #38 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 15
11 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ellerinize sağlık sağolun harika bilgilerrrrrrrrrrrrr |
![]() | ![]() |
![]() | #39 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Muazzam bir çalışma, bayılıyorum. Bu çalışma, kelimelerin bedenimiz üzerindeki etkilerini göstermesi bakımından da çok önemli bence. Vücudumuzun %60 tan fazlasının su olduğunu düşünürsek, olumsuz, argo, küfür içerikli söylemlerle -şakadan bile olsa- kendimize neler yapıyoruz? Tersine olumlu sözleri çevremizdekilere ve kendimize ne kadar çok tekrar edersek, ışığımızı ne kadar parlatır, kendimizi nasıl dönüştürürüz acaba?..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #40 (permalink) |
![]() | ![]() deneyin arkadaşlar gerçekten telkini dinleyen su tatlımsı bir tat alıyor çok yumuşak bir içimi oluyor... ben her sabah o suyu içiyorum... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri suyun gizli mesajı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız emotonun bu çalışmasına ilk rastladığımda gerçekten tüylerim ürpermişti, hayretler içinde kalmış ve bir okadarda heycanlanmıştım.bu deneyi okuduktan sonra mümkün olduğu kadar yararlanmaya çalıştım mesela masada yemekler hazır ve malumki tüm yemekler suyla yapılıyor kaldıki aynı sonuç pirinç tanelerindede geçerli olduğuna ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi