26-11-2008, 01:57 PM
|
#64 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm merhabalar alestason ...
güzel sözlerin için teşekkür ederim ..
olumlamalar arasındaki farklılıkları şöyle anlatabiliriz..
farzetki çorba ve salatadan oluşan bir yemeğin var bunu yerken bir kaseye koyup ayak üstü yiyebilirsin..
masana en şık örtülerini serip çorba kasasesinin altına servis tabağını koyup peçetini peçeteliğe..
salatanı en şık kasene koyarak sofrada da yiyebilirsin..
mutlaka ikincisi daha keyifli olacağı için bir kaç hedefe yoğunlaşıldığında ayrıntılı yazmak en iyisidir..
ancak kutu çalışmasının farklı bir amacı vardır..
kutuya koyduğumuz niyetlerimiz ortak enerji alanına dahil.. yüksek benliğimizin ve mükemmel tarafımız ile
sonsuz harika kaynağa iletilen mesaj kutusu gibi.. ve mutlaka en hayırlı şekilde yanıtlanacak olan mesaj kutusu..
yani zaten evinde kendine hazırladığın en harika sofradan bile mükemmel bir restorandasın
şefe siparişini vermen yeterli ya da şefin önerisine değer vererek hareket etmen..
bunuda ana niyetimizi yazdıktan sonra bunu ve ya daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum diyerek yapıyoruz..
.. işyerinde ... pozisyonunda ... maaşla çalışmayı seçiyorum .. bunu veya daha iyisini tercih ediyorum şeklinde olabilir..
böylelikle ana hatlar bellidir ama daha mükemmeli içinde enerjinin ve ufkunun açık olduğu başka bir olasılıkta gerçekleşmek üzere devrededir..
biz seçenekleri bazen sınırlı görebiliriz.. yada bu niyetimiz gerçekleitiğinde hayrımıza olup olmayacağını bilemeyebiliriz..
halbuki evrenin nimetleri sınırsızdır.. payımıza düşenler pek çoktur.. bunun için daha iyisini isteyerek dilemek daha doğru sonuçlar almamızı sağlar..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |