12-07-2008, 04:50 AM
|
#7 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: boşanan bi akrabam için yardım istiyorum . Alıntı: bigci Nickli Üyeden Alıntı
gerçekden cok üzücü bi durum etrafınızda deger verdiginiz bi insanın üzülmesi aglaması onu elimizden geldigince mutlu etmeye calısıyoruz ve üzülmemesini ayakda durmasını istiyoruz onunla sürekli konusuyorum burdan sizlerden edindigim bilgilerin cogunu ona söyledim ama onu öyle görmek canımı yakıyo :(( ona elimden gelen her türlü destegi veriyorum üzülmemesi için hani sizde bana demişdinizya o gitti tamam bunu kabullen hayatını yasa felan diye aynen bunları ona anlatıyorum | Merhaba bigci
Öncelikle bu kadar duyarlı bir kuzen olduğun için seni tebrik ediyorum.
Ben de bu dar geçitten geçmiş biri olarak kayıtsız kalamadım.hayalayaz' ın da dediği gibi gerçekten onurlu bir kadınmış ki, o evde kalmamış.Böyle bir durumda yapılacak olan da bu .Tabii ki üzücü bir olay.ona tavsiyem, kesinlikle duygusal olmasın.Mantığıyla hareket etsin ve tüm yasal haklarını alsın.Bu kadar olandan sonra tekrar biraraya gelmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.Yine de en iyi kararı kendisi verecektir.Sizin desteğinizin de çok faydası olacaktır.Şanslıymış,ben bu desteği görememiştim.Tam üç yıl mücadele ettim, iki kızım ve kendim için.Ailem bile, mahkeme bana tüm haklarımı, çocuklarımın velayetini ,nafaka ve tazminatı hak görünce inandılar.Şu an güzel bir işim ,güzel bir düzenim, yani "yeni bir hayat" ım var. Çok şükür. Umarım bu zorlu dönemi en kısa sürede atlatır. Sizler de desteğinizi sonuna kadar verin.Yaşadıkları onun için çok güçlü bir hayat tecrübesi olacak.Ve size minnetkar kalacak.
Herşeyin hayırlısı olsun..Her kışın bir baharı olduğunu unutmasın.. |
| |