10-01-2010, 07:29 PM
|
#130 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:)) Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
31 aralık gecesi bana çıkan piyangoyu acaba ne zaman alabilirim diye düşünüyorum.Paralarlarlarlarlarımı almaya gidiyorum:) alıp hayırlısıyla yüksek meblaaamı:) dönerken ona rastlıyorum.Bundan daha büyük mutluluk olamaz (olur olur:) )aşkla para yanyana :) hemde sonsuz hayırlarla.Çok rahatım bir süre gelir problemim olmayacak. o süre bitmeyecek hiç, çünkü ev alıp kiraya vereceğim.Apartman da olabilir daha karar vermedim :D Ama ölene kadar alım gücümün olmayacağı kesin.İşimde de epeyce başarılı bir şekilde ilerliyorum.Yaratıcı tasarımlarımı Allah'ın lütfuyla görücüye çıkarıyorum.Derken süper ,severek yapabileceğim bir tasarım teklifi geliyor.bu işten de anlımın akıyla, beğeniyle çıkıyorum, hayırlısıyla hep.aklımda olan kişilere para yardımında bulunuyorum.Hepsi rahata kavuştuğu için mutlu, çok seviniyolar.Ben hep şükrediyorum bu durumuma. Attığım her adım beni ve etrafımdaki herkesi hayırlara götürüyor.Mutluyuz hepimiz. | Alıntı: vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı
sevdiğimle barışıyoruz sonunda anlıyor kıymetimi, beni ne kadar özlediğini ve gelip konuşuyor. geçen gün bana bakmamak için zor tuttu kendini içi gitti de bi şey diyemedi. ama artık dayanamıyor ve konuşuyor. derslerimde çok başarılıyım mesleğimde çok iyi yerlere geliyorum. Allah'a şükür her şey yolunda. herkes beni çok seviyor ben de sizleri seviyorum.çok teşekkür ediyorum... |
vay vay vay bu ne şans allahımm daim olsun inşallah arkadaşlar.
bende sevdiğim hayatımın erkeği ile evleniyorum. .Aşkımıza herkes saygı gösteriyor ve ailemde dahil olmak üzere izin veiyorlar. herşey o kaar güzel geliyşiyorki biz bile inananamıyoruz. darısı bütün sevenlerin başına
__________________ Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır.
İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır.
Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin... |
| |