03-12-2008, 07:23 AM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 9
115 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| dostlar merhaba
2 gündür siteye giremedim yani biriki kere girdim ama onda da ancak çok kısa, çeviriler devam edicek üyeliğim süresince bunu haber vermek istedim 2 tane daha çevirmiştim onlarıda giricem en kısa zamanda biras yoğunluk var bu ara kusuruma bakmayın
shamanic ben asıl size teşekkür ederim bunları gerçekten sizlerle paylaşmak için yapıyorum bundan da çok mutluyum. akın berk'e de teşekkür ederim bide redflowers a sağolsun siteyle ilgili herhangi bir sorunumda bana çok yardımcı oluyor. yani diğer arkadaşlarada adını söyleyemediğim teşekkür ederim
kendimi oscar törenlerinde gibi hissettim :))))
görüşürüz yine :))
__________________ Gönlüm aranip dünleri feryat etme<br /><br />Kan almak için yarinlar icat etme<br /><br />Dünler düş olup gitti, yarinlarsa hayal<br /><br />Cahilce şu gerçek günü berbat etme<br /><br />Ömer Hayyam<br /><br />Kardesim sen düsünceden ibaretsin<br /><br />Geriye kalan et ve kemiksin<br /><br />Gül düsünürsün gülüstan olursun<br /><br />Diken düsünürsün dikenlik olursun<br /><br />MEVLANA |
| |